FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar stvarno neko želi Husrefa za trenera? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa ko je drugi kriv sto mi u klubu 2 sportska radnika kako treba nemamo?ajdohordas je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:29Jel ste realni kakve vi banalne stvari pripisujete Mirviću ? Šta vam je ?
I usput, prema mojim informacijama Avramovski ima ozbiljnu povredu aduktora i nema ga duži vremenski period. A i ako bude tu, neće biti na 100% mogućnosti.
Bar prema mojim informacijama od strane jednog našeg igrača.
Liku ako vec nije do para bolje da sadaku dijeli nego sto ovako klub vodi...bezveze pare baca na instagramuse ove.
Neke price o akademiji a na terenu gerijatrija.
You are someone else I am still right here
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Joj eno sad sjever smeta nasim ublehasima sto ne znaju dat tri zicera i povuku se ko picqice u drugom i prime go milioniti put iz prekida. Kakve nebuloze se ovdje pisu 

Jedino što me je razočaralo kod Vasoskog jeste slaba minutaža mladim igračima. Niko ne očekuje da igraju prvih 11 ali protiv Radnika prije ulazi Anel a Ramić svega par minuta dobiva. Ruku na srce večeras i nije imao koga pa je Anel morao početi ko bi od trenera a i nas samih stavio akademca u prvih 11. Nadam se da će Mirvić odbiti ostaku jer smatra da za 14 mjeseci i 3 trenera koja smo smijenuli nije njihova krivica koliko loših igrača.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
E hajmo sad lagano 100 put u 2 godine
Ko bi bio najbolje rjesenje u ovom trenutku?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Allaha mi dragog, da sam ja na mjestu Mirvića, osnovne stvari bih posložio za maksimalno mjesec dana. Znači, ne govorim za nekakve sponzore, brendove, širenje tržišta i te stvari, već osnovne stvari. Pod tim mislim na postavljanje "normalnih" ljudi na pozicije u Klubu, na angažovanje marketinške agencije da se više ne blamiramo s društvenim mrežama. Angažovao bih ljude koji će svaki dan da budu tu, u Klubu, da su maksimalno skocentrisani na posao. Uz to sve, u što kraćem periodu poboljšati fan shop i sve vezano uz njega.
Ne kažem da Mirvić neće biti uspješan, ali brate kilav si previše za ovaj period koji si tu. Nešto radite, lomite se, a u biti nigdje rezultata. Zaganjaj to, pukni šakom od stol, napravi disciplinu da sve cvjeta. Ovako u svakom mogućem aspektu pokazujemo amaterizam, znači nema jedne pozitivne stvari.
Ne kažem da Mirvić neće biti uspješan, ali brate kilav si previše za ovaj period koji si tu. Nešto radite, lomite se, a u biti nigdje rezultata. Zaganjaj to, pukni šakom od stol, napravi disciplinu da sve cvjeta. Ovako u svakom mogućem aspektu pokazujemo amaterizam, znači nema jedne pozitivne stvari.
Samo NE Mirza Varešanović i Husref MusemicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:41E hajmo sad lagano 100 put u 2 godine
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Mirvić je puno uradio, otplatio veliki dug, klub funkcionise normalno. Eh sad sto ne zna o fudbalu i sto mu treba vremena da skontao ko je pravi covjek u sportskom segmentu to je sad druga stvar. On je tu 8 mjeseci s svoje strane finansije i to sto zna raditi je ok, imamo problem na terenu i sportskom dijelu al treba vrijeme i pravi ljudi. Glupo je tjerati nekog ko te spasio kolapsa prije 8 mjesecifera je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:37Pa ko je drugi kriv sto mi u klubu 2 sportska radnika kako treba nemamo?ajdohordas je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:29Jel ste realni kakve vi banalne stvari pripisujete Mirviću ? Šta vam je ?
I usput, prema mojim informacijama Avramovski ima ozbiljnu povredu aduktora i nema ga duži vremenski period. A i ako bude tu, neće biti na 100% mogućnosti.
Bar prema mojim informacijama od strane jednog našeg igrača.
Liku ako vec nije do para bolje da sadaku dijeli nego sto ovako klub vodi...bezveze pare baca na instagramuse ove.
Neke price o akademiji a na terenu gerijatrija.
-
- Kontakt:
Nece Mirza sigurno.Za Husrefa nez,ne bi me nista iznenadiloFCUM je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:43Samo NE Mirza Varešanović i Husref MusemicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:41E hajmo sad lagano 100 put u 2 godine
Ali sacekajmo da prvo ovo bude zvanicno.Mirvic ima svo pravo da kaze Vasoskom,ne moze ostavka moras voditi ekipu u finalu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 maj 2022, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hajmo sad Dzeno po XXX put.
Ko god nas vodi samo da uzmemo kup
FC United Of Manchester !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Sta se lozis drug, ne mislim doslovno "pucat samare", nego smo fkt qrate srece da imamo tri investitora u zadnjih 8 godina i u tih osam godina nismo uspjeli uspostavit nikakvu prednost u odnosu na druge klubove u ligi. Stalno pricamo o nekoj viziji a niko nam je nije donio niti ce. Lutamo, bas lutamo u svim segmentima, ni za sta u klubu mozes reci "e svaka cast, tu smo najjaci".Nezzaax je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:37Pa čim pratiš i komentarišeš dešavanja u klubu znači da imaš viziju nekog napretka i nadaš se tome. Ako je ne vidiš prestani pratiti a to za lupanje šamara, mora da ga tebi neko nije odavno zalupio pa si se osjetio mnogo jak da se frčiš preko foruma.napoleon72 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:27Rijec "vizija" zabranit na temi, uzivo samare pucat ko je spomene. Kome je do vizije eno mu je u Visokom, u Sarajevu je nece docekat. Kakvi mi i nasa vizija, mahalski klub bili i ostali.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A hajd cirkus smo ko god bio tu. Tan, Nam, Ismir, Selimovic, Sabra, sad ova. Vazda je cirkus pa kako god
Ne bi nam bilo zanimljivo da ne mijenjamo ovako cesto trenere

Ne bi nam bilo zanimljivo da ne mijenjamo ovako cesto trenere

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa niko ozbiljan i nece doci u ovoj situaciji. Moze biti Dzeno prelazno rijesenje pa opet od juna daj novog. Ništa ne učimo iz gresaka samo ih ponavljamo, samo tjeraj i tako u krug.
Kazu da je vec davao ostavku pa su odbili ,ovo je vec druga ako je to tacno za prije pa vjerovatno moze biti i neopoziva ostavka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:46Nece Mirza sigurno.Za Husrefa nez,ne bi me nista iznenadiloFCUM je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:43Samo NE Mirza Varešanović i Husref MusemicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:41E hajmo sad lagano 100 put u 2 godine
Ali sacekajmo da prvo ovo bude zvanicno.Mirvic ima svo pravo da kaze Vasoskom,ne moze ostavka moras voditi ekipu u finalu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Moze se neko slagati ili ne sa mnom, misliti sta god hoce, ali cinjenica je da je ovo samo posljedica svega u i oko kluba sto se desava u ovom periodu.
Mirvica levate kako stignu, na svim pojima.
Ekipa nema ni glavu ni rep, doveli su se igrači za velike pare (Avramovski ima platu u rangu Benke) preko Redzepagica i kompanije, a nema rezultata. Mladi igrači su gurnuti u stranu da bi se uzela titula u juniorkoj selekciji i opravdalo dovodjenje anonimusa za sefa akademije.
Trenutno imamo u klubu 2 fotografa, jednog videografa, djevojku za drustvene mreze, dizajera, PR-a, sefa digitale, head of contenticu i uz to sve i vanjskog saradnika koji je nadlezan za digitalni dio kluba - a drustvene mreze nam odavno ovako lose nisu izgledale.
U marketing odjelu imamo opet Poturu koja je ranije otjerana iz kluba zbog stete koju je napravila klub, a uz nju rade i 3 njene haverice, a imamo vanjskog saradnika i za taj dio - a pano sa sponzorima 60% ispunjen nekakvim zutim naljepnicama.
Organizacija utakmice na nivou, sama ona je vrijedna 15 maraka koje sam dao za zapad, pa sam tako još čekao 15 minuta nakon utakmice da mogu izaci sa stadiona.
Plan i ideja za bilo koji klupski segment ne postoje, samo se krpe postojece rupe i u tom procesu kreiraju nove. Ismir treba shvatiti da treba otjerati sve ljude iz kluba, od prošle garniture, a i ove i dovesti kvalitetne ljude sa znanjem da bi nešto napravio.
Vrijeme je da počne dovoditi ljude koji ce mu donijeti rezultate u onom sto rade, a ne gledati kak da potrose njegove pare na dernek na kojem ce se raznijeti od alkohola.
Mirvica levate kako stignu, na svim pojima.
Ekipa nema ni glavu ni rep, doveli su se igrači za velike pare (Avramovski ima platu u rangu Benke) preko Redzepagica i kompanije, a nema rezultata. Mladi igrači su gurnuti u stranu da bi se uzela titula u juniorkoj selekciji i opravdalo dovodjenje anonimusa za sefa akademije.
Trenutno imamo u klubu 2 fotografa, jednog videografa, djevojku za drustvene mreze, dizajera, PR-a, sefa digitale, head of contenticu i uz to sve i vanjskog saradnika koji je nadlezan za digitalni dio kluba - a drustvene mreze nam odavno ovako lose nisu izgledale.
U marketing odjelu imamo opet Poturu koja je ranije otjerana iz kluba zbog stete koju je napravila klub, a uz nju rade i 3 njene haverice, a imamo vanjskog saradnika i za taj dio - a pano sa sponzorima 60% ispunjen nekakvim zutim naljepnicama.
Organizacija utakmice na nivou, sama ona je vrijedna 15 maraka koje sam dao za zapad, pa sam tako još čekao 15 minuta nakon utakmice da mogu izaci sa stadiona.
Plan i ideja za bilo koji klupski segment ne postoje, samo se krpe postojece rupe i u tom procesu kreiraju nove. Ismir treba shvatiti da treba otjerati sve ljude iz kluba, od prošle garniture, a i ove i dovesti kvalitetne ljude sa znanjem da bi nešto napravio.
Vrijeme je da počne dovoditi ljude koji ce mu donijeti rezultate u onom sto rade, a ne gledati kak da potrose njegove pare na dernek na kojem ce se raznijeti od alkohola.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, r3m1, rimljanin90, UltraSa46, Varijantas8 i 84 gosta.