Ne znam jel pravi ceh al tamo su ga nasli
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jbga, Hebibovic je bio igrac kojeg su 99% pljuvali, sad se fatate da nam on jako nedostaje...
Uzmite jedan kurs, i pratite ga... Ne mjenjajte se samo da bi izyebali nekome majke zbog necega...
Uzmite jedan kurs, i pratite ga... Ne mjenjajte se samo da bi izyebali nekome majke zbog necega...
e jbg moraš malo i ti meni vjerovatBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 16:47Evo Velež najavljuje treće pojačanje, možda ipak Letić leti Rođenim, on ili Peco, siguruno.
I Zinedin stigo u Sarajevo, to je to, on je naš igrač definitivno.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko je aktivno pratio reprezentaciju, može li malo više napisati o našem novom igraču, iako nije zvanično, to bi bilo to, sletio je u Sarajevo, lajkao je oficijelnu stranicu na instagramu...

Od svih igrača koji su se spominjali (Peco, Beganović, Zinedin..), jedino mi se on svidio al opet sam pomalo skeptičan iz razloga što skoro nikako nije igrao u osrednjoj ekipi u Češkoj, u ligi gdje ima dosta naših igrača koji bez problema igraju standardno, a i na toj poziciji imamo ponajbolje igrače uopšte, al neka i konkurencije i svježe krvi.

Od svih igrača koji su se spominjali (Peco, Beganović, Zinedin..), jedino mi se on svidio al opet sam pomalo skeptičan iz razloga što skoro nikako nije igrao u osrednjoj ekipi u Češkoj, u ligi gdje ima dosta naših igrača koji bez problema igraju standardno, a i na toj poziciji imamo ponajbolje igrače uopšte, al neka i konkurencije i svježe krvi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja garantujem da ce bekovi biti duplo bolji nego na jesen.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 16 jan 2020, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pusti brkove, sta je sa bekovima

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
21 god, do sada u karijeri jedino se istakao prošle sezone u slovačkom Ružomberoku, imao je po 6 golova i asistencija.Ove sezone, 5 nastupa za prosječne Budejovice, bez učinka.Za mladu reprezentaciju je odigrao 9 utakmica i dao 2 gola, oba protiv slabašne Moldavije.Mislim da je ok za rezervu Rahmanoviću.Po meni, puno bi bolje bilo da su se posvetilu dovođenju kapjtalaca na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.Vidječemo, nadam se sa Sabrina, Hadžija i ostali imaju neki konkretan plan i znaju šta rade.Ako se ne uzme titula, sada kad smo u prilici da titulom upadnemo među nositelje u prvom pretkolu LP, upravi je bolje da se poubijaju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:05Ko je aktivno pratio reprezentaciju, može li malo više napisati o našem novom igraču, iako nije zvanično, to bi bilo to, sletio je u Sarajevo, lajkao je oficijelnu stranicu na instagramu...![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:

nebi nista imao protiv da dodju
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kapitalce valja platiti dobro, to je vec problem.Historicar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:2021 god, do sada u karijeri jedino se istakao prošle sezone u slovačkom Ružomberoku, imao je po 6 golova i asistencija.Ove sezone, 5 nastupa za prosječne Budejovice, bez učinka.Za mladu reprezentaciju je odigrao 9 utakmica i dao 2 gola, oba protiv slabašne Moldavije.Mislim da je ok za rezervu Rahmanoviću.Po meni, puno bi bolje bilo da su se posvetilu dovođenju kapjtalaca na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.Vidječemo, nadam se sa Sabrina, Hadžija i ostali imaju neki konkretan plan i znaju šta rade.Ako se ne uzme titula, sada kad smo u prilici da titulom upadnemo među nositelje u prvom pretkolu LP, upravi je bolje da se poubijaju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:05Ko je aktivno pratio reprezentaciju, može li malo više napisati o našem novom igraču, iako nije zvanično, to bi bilo to, sletio je u Sarajevo, lajkao je oficijelnu stranicu na instagramu...![]()
Pljuvali ga svi moguci i nemoguci, on svojim
igrama nam se svima popiso u usta, i trenutno je sigurno medju 3 nasa najbolja igraca

Jedino brat Pantelija jos uvijek tvrdi da je bolji Saban od Hebiba, evo imat ce izgleda prilike Saban za igranje a i on za promjenu misljenja

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
kao krilo Hebib je koristanInijesta je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:25Pljuvali ga svi moguci i nemoguci, on svojim
igrama nam se svima popiso u usta, i trenutno je sigurno medju 3 nasa najbolja igraca![]()
Jedino brat Pantelija jos uvijek tvrdi da je bolji Saban od Hebiba, evo imat ce izgleda prilike Saban za igranje a i on za promjenu misljenja![]()
kao bek nedoBognikom
možda bi valjo kao bočni u toj nekoj 3-5-2/3-4-3
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 16 jan 2020, 17:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
Momak je bio jedan od najbolji igrac omalinskog pogona sprata prag ja se nadam da ce biti kao besim abd i jos bolji od njegaHistoricar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:2021 god, do sada u karijeri jedino se istakao prošle sezone u slovačkom Ružomberoku, imao je po 6 golova i asistencija.Ove sezone, 5 nastupa za prosječne Budejovice, bez učinka.Za mladu reprezentaciju je odigrao 9 utakmica i dao 2 gola, oba protiv slabašne Moldavije.Mislim da je ok za rezervu Rahmanoviću.Po meni, puno bi bolje bilo da su se posvetilu dovođenju kapjtalaca na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.Vidječemo, nadam se sa Sabrina, Hadžija i ostali imaju neki konkretan plan i znaju šta rade.Ako se ne uzme titula, sada kad smo u prilici da titulom upadnemo među nositelje u prvom pretkolu LP, upravi je bolje da se poubijaju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:05Ko je aktivno pratio reprezentaciju, može li malo više napisati o našem novom igraču, iako nije zvanično, to bi bilo to, sletio je u Sarajevo, lajkao je oficijelnu stranicu na instagramu...![]()
ako si pratio tekme u21 vidi se da se radi u dobrom igracu

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Imamo mi obicaj da pojedemo svoja **** kada su ovakve situacije u pitanjuInijesta je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:25Pljuvali ga svi moguci i nemoguci, on svojim
igrama nam se svima popiso u usta, i trenutno je sigurno medju 3 nasa najbolja igraca![]()
Jedino brat Pantelija jos uvijek tvrdi da je bolji Saban od Hebiba, evo imat ce izgleda prilike Saban za igranje a i on za promjenu misljenja![]()

S Letićem se i nije trebalo produžiti, a isti je slučaj i sa Hodžićem.
-
- Kontakt:
Naravno da treba platiti.Nadam se da do daljnjeg necu nigdje pročitati da smo najbogatiji klub u zemlji i molim moderatore da banuju svakog ko ovdje to napiše.Zrinjski je bogatiji od nas, vratili su kapitalce za naše uslove, Filipovića i Bilbiju, danas Žižović najavljuje još pojačanja, a ni kone ne zaostaju za njima, a svi ti igrači koje su konkurenti doveli, sigurno nece igrati za kikiriki.A u onu šuplju priču, kako je u januaru teško pronaci kvalitetnog i slobodnog igraca, vise niko ne vjeruje. Svaki dan pročitam kako giganti poput Gorice, Slaven Belupa, Zaprešića, Vojvodine, Radničkog iz Niša, Rada.....dovode igrace sa odličnim igračkim biografijama, tako da Vinko i Hadžija mogu tu priču okačiti mačku o rep.fks74 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:24Kapitalce valja platiti dobro, to je vec problem.Historicar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:2021 god, do sada u karijeri jedino se istakao prošle sezone u slovačkom Ružomberoku, imao je po 6 golova i asistencija.Ove sezone, 5 nastupa za prosječne Budejovice, bez učinka.Za mladu reprezentaciju je odigrao 9 utakmica i dao 2 gola, oba protiv slabašne Moldavije.Mislim da je ok za rezervu Rahmanoviću.Po meni, puno bi bolje bilo da su se posvetilu dovođenju kapjtalaca na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.Vidječemo, nadam se sa Sabrina, Hadžija i ostali imaju neki konkretan plan i znaju šta rade.Ako se ne uzme titula, sada kad smo u prilici da titulom upadnemo među nositelje u prvom pretkolu LP, upravi je bolje da se poubijaju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:05Ko je aktivno pratio reprezentaciju, može li malo više napisati o našem novom igraču, iako nije zvanično, to bi bilo to, sletio je u Sarajevo, lajkao je oficijelnu stranicu na instagramu...![]()
Ovaj posljednji post "historicara" treba postaviti kao postulat! Znaci nismo najbogatiji i nemamo para koliko mislimo da imamo, bez obzira ko sta kaze!Historicar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:37Naravno da treba platiti.Nadam se da do daljnjeg necu nigdje pročitati da smo najbogatiji klub u zemlji i molim moderatore da banuju svakog ko ovdje to napiše.Zrinjski je bogatiji od nas, vratili su kapitalce za naše uslove, Filipovića i Bilbiju, danas Žižović najavljuje još pojačanja, a ni kone ne zaostaju za njima, a svi ti igrači koje su konkurenti doveli, sigurno nece igrati za kikiriki.A u onu šuplju priču, kako je u januaru teško pronaci kvalitetnog i slobodnog igraca, vise niko ne vjeruje. Svaki dan pročitam kako giganti poput Gorice, Slaven Belupa, Zaprešića, Vojvodine, Radničkog iz Niša, Rada.....dovedu igrace sa odličnim igračkim biografijama, tako da Vinko i Hadžija mogu tu priču okačiti mačku o rep.fks74 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:24Kapitalce valja platiti dobro, to je vec problem.Historicar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:20
21 god, do sada u karijeri jedino se istakao prošle sezone u slovačkom Ružomberoku, imao je po 6 golova i asistencija.Ove sezone, 5 nastupa za prosječne Budejovice, bez učinka.Za mladu reprezentaciju je odigrao 9 utakmica i dao 2 gola, oba protiv slabašne Moldavije.Mislim da je ok za rezervu Rahmanoviću.Po meni, puno bi bolje bilo da su se posvetilu dovođenju kapjtalaca na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.Vidječemo, nadam se sa Sabrina, Hadžija i ostali imaju neki konkretan plan i znaju šta rade.Ako se ne uzme titula, sada kad smo u prilici da titulom upadnemo među nositelje u prvom pretkolu LP, upravi je bolje da se poubijaju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- feniksptica
- Kontakt:
I to sve ugovori na duzi period.Historicar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:37Naravno da treba platiti.Nadam se da do daljnjeg necu nigdje pročitati da smo najbogatiji klub u zemlji i molim moderatore da banuju svakog ko ovdje to napiše.Zrinjski je bogatiji od nas, vratili su kapitalce za naše uslove, Filipovića i Bilbiju, danas Žižović najavljuje još pojačanja, a ni kone ne zaostaju za njima, a svi ti igrači koje su konkurenti doveli, sigurno nece igrati za kikiriki.A u onu šuplju priču, kako je u januaru teško pronaci kvalitetnog i slobodnog igraca, vise niko ne vjeruje. Svaki dan pročitam kako giganti poput Gorice, Slaven Belupa, Zaprešića, Vojvodine, Radničkog iz Niša, Rada.....dovode igrace sa odličnim igračkim biografijama, tako da Vinko i Hadžija mogu tu priču okačiti mačku o rep.fks74 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:24Kapitalce valja platiti dobro, to je vec problem.Historicar je napisao/la: ↑16 jan 2020, 17:20
21 god, do sada u karijeri jedino se istakao prošle sezone u slovačkom Ružomberoku, imao je po 6 golova i asistencija.Ove sezone, 5 nastupa za prosječne Budejovice, bez učinka.Za mladu reprezentaciju je odigrao 9 utakmica i dao 2 gola, oba protiv slabašne Moldavije.Mislim da je ok za rezervu Rahmanoviću.Po meni, puno bi bolje bilo da su se posvetilu dovođenju kapjtalaca na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.Vidječemo, nadam se sa Sabrina, Hadžija i ostali imaju neki konkretan plan i znaju šta rade.Ako se ne uzme titula, sada kad smo u prilici da titulom upadnemo među nositelje u prvom pretkolu LP, upravi je bolje da se poubijaju.
Meni je najjace to sto se u medijima provukla ta prica da mi imamo neke pare evo vec cetvrta peta godina kako smo mi k'o fol na visokoj nozi... a realnost vam je ovakva - igraci odbili da idu na pripreme jer nema plata, pred derbi koji nismo isli na Grbavicu nisu imali plate igraci, nebrojeno puta su u razgovoru sa mnom (a vjerujem i sa nekima od vas) igraci spomenuli da nema plata tokom poslednjih godina.. Ako bar lazemo druge da imamo pare, sto lazemo sami sebe?
7 1 2 1 0
Zorica Brunclik?