Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 15 dec 2012, 23:55

Ma mene više ništa ne zanima šta ovi flopovi pišu na temi. Mourinho ostaje, neće njemu Don Florentino nikad dati da ode, nema šanse. On je danas svoje rekao na ceremoniji, Mou je najbolji, Mou ostaje u klubu, to je to! Ja, lično ne vidim zamenu za njega, jednostavno ne postoji dobar, adekvatan trener za Real Madrid.

IN MOURINHO WE TRUST! :mrgreen:
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 16 dec 2012, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 15 dec 2012, 23:56

Mali LBJ je apsolutno u pravu. Samo ponistavaj ove kompleksase.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 00:04

iDon je napisao/la:Mali LBJ je apsolutno u pravu. Samo ponistavaj ove kompleksase.
Vidjeli smo jučer ujutro :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 dec 2012, 00:06

Ne zivim ja u zabludi nego ti ne mozes to svarit i priznat.
Hajde bolan, priznali su najveci i najbolji igraci, treneri, strucnjaci.
Ne trebaju meni nikakvi dokazi o tome da li je Guardiolina Barcelona najbolji tim svih vremena ili ne.
To svako ziv zna.
neki kazu da jeste neki da nije i sta onda. mnogi isto govore da je Milan sa tri holandjanina najbolja momcad ikada i sta cemo sad,, barca igra trenutno najbolji nogomet, ali da je najbolja ekipa ikada nesmijemo tako lahko reci.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 dec 2012, 00:51

slika

Mrzim ovakve slike, ali ova je predobra! :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 dec 2012, 00:55

Sto je najgore, covjek je stopirao transfer Silve. :| :| :roll: :roll: :oops: :oops: :x :x :lol: :lol: :cry: :cry: :evil: :evil: :( :( :o :o :shock: :shock:

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 01:09

Pressure? Pressure of what?

Bog!

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 01:23

[youtube][/youtube]

Evo ga pjesma odlično opisuje Bparenu i ostale uspaničene likove koji se toliko boje Mourinha da je to neopisivno.

Jose The Special One Mourinho

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 16 dec 2012, 01:31

slika

[youtube][/youtube]
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 dec 2012, 02:07

FKKC1932 je napisao/la:Šta je uradio, ispao iz kupa od Betisa, ispali iz Lige prvaka u osmini finala i šta se još desilo? Osvojili smo prvenstvo sa 60 postignutih golova.

Italian style number one. Svakako odlična igra sa pregršt golova i bez imalo povlačenja :mrgreen:
Osvojio ligu u prvoj sezoni protiv puno jače Barce i u puno jačoj primeri.Moram li napominjati da nije izgubio nijednu tekmu od Barce.U LP ispao od Bayerna kao i Jozo i stvarno ne vidim koja je razlika ispali u grupi LP ili u polufinali,fazon je osvojiti.
Kup?Who the fuck cares about copa del rey?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 dec 2012, 02:15

Mater rodjena ne brani Mourinha ko ovaj FKCKAEQEQ23K2323412KSDASDKAD19432.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 dec 2012, 02:27

D10S je napisao/la:Mater rodjena ne brani Mourinha ko ovaj FKCKAEQEQ23K2323412KSDASDKAD19432.
Misliš FKCKAEQEQ23K2323412KSDASDKAD19432 ni mater rođenu ne brani ko Mourinha.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 dec 2012, 02:36

Ne znam sto se i vi lozite toliko. Da je u Realu sve kako treba i da su svi za Mourinha on bi bio protiv.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 dec 2012, 02:38

Ne ložimo se.Zašto bi se ložio na postove predsjednika fan kluba Xalvara Arbelonsa :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 02:59

LBJ MVP je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Šta je uradio, ispao iz kupa od Betisa, ispali iz Lige prvaka u osmini finala i šta se još desilo? Osvojili smo prvenstvo sa 60 postignutih golova.

Italian style number one. Svakako odlična igra sa pregršt golova i bez imalo povlačenja :mrgreen:
Osvojio ligu u prvoj sezoni protiv puno jače Barce i u puno jačoj primeri.Moram li napominjati da nije izgubio nijednu tekmu od Barce.U LP ispao od Bayerna kao i Jozo i stvarno ne vidim koja je razlika ispali u grupi LP ili u polufinali,fazon je osvojiti.
Kakva puno jača Barca i kakva puno jača Primera? :lol: Bože sažuvaj :lol:

Yeah, who cares about the cup. :lol:

Majke ti, da li shvataš da si bio peti razred kad je Capello vodio Real? :mrgreen:

@D1OS - Ni rođena majka ne brani Ronalda koliko ga ti braniš :mrgreen:
LBJ MVP je napisao/la:Ne ložimo se.Zašto bi se ložio na postove predsjednika fan kluba Xalvara Arbelonsa :D
:lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 dec 2012, 03:05

FKKC1932 je napisao/la: Kakva puno jača Barca i kakva puno jača Primera? :lol: Bože sažuvaj :lol:

Yeah, who cares about the cup. :lol:

Majke ti, da li shvataš da si bio peti razred kad je Capello vodio Real? :mrgreen:
Ronaldinho,Eto'o,Deco,Sevilla koja zamalo nije bila prvak dok prošle sezone niko nije bio ni blizu Reala i Barce.

Šta je tu smiješno?

Četvrti nećemo lagati ljude :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 dec 2012, 03:15

Dream trojka. Ova Barca je pet puta jaca od one Barce. A ovaj Real pod Mourinhom je toliko nadmoćan da smo sve te male klupčiće a la Sevilla ostavili bodovno iza sebe kao Luksemburg standardom Bosnu.

A poco a poco i LBJ postaje bp arena. Abjudiciraš, odbijaš priznati da je tim koji je zabio 50-60 golova više od Capellovog jednostavno nadmoćan pod vodstvom Josea Mourinha, ali ono izdavanje dekreta iz vrha krovne evropske nogometne organizacije za sputavanje Posebnog i oduzimanje čistih naslova (op.a. Liga prvaka i Kup) vam je ispralo mozak i više nemate čime razmišljati.

Meni u prilog ide i činjenica da je 2000 sociosa, članova, vodstva Real Madrida aplaudiralo na Perezove riječi da je Mourinho najbolji trener svijeta kojeg želi u svom timu do 2016. godine.

Jednostavno je nepobitna činjenica da igramo najljepši i najbolji nogomet, taktički najsavršeniji sa jednostavno jadnim igračima kao što su Di Maria, Pepe i drugi nogometni mediokriteti kojima je dovoljno odigrati "koliko moraju" protiv koga moraju, a protiv koga ne, nema veze, imamo pare dosta im je i što ovo pružamo.

Kelly
Kontakt:

Post Postao/la Kelly » 16 dec 2012, 08:34

Gledao sam na goal.com i vidio sam da će otprilike ovakvi sastavi biti:

slika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2012, 11:09

Ocekivani sastavi za vecerasnji mec sa Kataloncima ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 16 dec 2012, 11:28

LBJ MVP je napisao/la:

osvojio covjek prvenstvo sa 60 postignutih golova i on je uradio za 1 sezonu vise neg Murinjo za dvije :lol: , sta sve neces cuti na ovom forumu
Moram li napominjati da nije izgubio nijednu tekmu od Barce.
pa koji si ti lik :lol: covjek bio jednu sezonu na klupi reala , vjerovatno je odigrao samo 2 prvenstvene utakmice sa barcom i nije ubiljezio poraz ( gdje tu uspjeh) ,

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.