Da ući će kad trebadne City vaditi iz dreka a Mancinia ce ponovo spasiti otkazaJTS je napisao/la:Aguero je zadobio povredu koljena na treningu, tako da će Edin sigurno ući u igru večeras ..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da ući će kad trebadne City vaditi iz dreka a Mancinia ce ponovo spasiti otkazaJTS je napisao/la:Aguero je zadobio povredu koljena na treningu, tako da će Edin sigurno ući u igru večeras ..
mirzatele je napisao/la:igral Džekson nocas,igr'o sam da daje gol
vidim povezanost između ova dva posta ...mirzatele je napisao/la:**** TI NANU GLUPU **** TI DJECU **** TI MATER **** TI SVE ZABARSKO...NEMA AGUERA OPET DZEKO NE MOZE IGRAT NEK IGRA TEVEZ MAMU LI TI PODMUKLU KOJI JE DAO MANJE GOLOVA OD DZEKSONA A IGRO JE VISE IHIHI..**** LI TE ON U PAKAŠA DA JA SAD DOBIJEM BAN RADI TEBE SELJACINO GLUPA OTISO TI JE U ARGENTINU **** TI SVE KO JA SAD I TI GA U PRVU STAVIS MA PLJUNI MU U USTA DZEKSONE **** MU JA MAMU 2 PUT ISPADA U LP SUPČINA JOS GA NIJE STID REC DA JE NAJBOLJI TRENER.PUUUUUUUUUUUU
hahahah jest brate povezanost velika kontam igrat ce sigurno i cekam da ga zabar konj stavi za 120KM da i ja kad uzmem od one sisate plavuse u kladionici pare a ne samo od mene ,al ne mančo se sjetio da ima rodwelaviKK je napisao/la:mirzatele je napisao/la:igral Džekson nocas,igr'o sam da daje golvidim povezanost između ova dva posta ...mirzatele je napisao/la:**** TI NANU GLUPU **** TI DJECU **** TI MATER **** TI SVE ZABARSKO...NEMA AGUERA OPET DZEKO NE MOZE IGRAT NEK IGRA TEVEZ MAMU LI TI PODMUKLU KOJI JE DAO MANJE GOLOVA OD DZEKSONA A IGRO JE VISE IHIHI..**** LI TE ON U PAKAŠA DA JA SAD DOBIJEM BAN RADI TEBE SELJACINO GLUPA OTISO TI JE U ARGENTINU **** TI SVE KO JA SAD I TI GA U PRVU STAVIS MA PLJUNI MU U USTA DZEKSONE **** MU JA MAMU 2 PUT ISPADA U LP SUPČINA JOS GA NIJE STID REC DA JE NAJBOLJI TRENER.PUUUUUUUUUUUU
eh kad bi svi ljudi na svijetu....uppercut je napisao/la:Ma nije Dzeko takav, njemu covjek da neda hljeba da jede gore u Cityu on bi se opet trudio i davao 100% svoje snage. Idealan rasplet dogadjaja veceras za njega i za mene jeste da Villa vodi do 70te minute 1:0, onda udje Dzeko umjesto ruznog Teveza i izjednaci.
kakav bolan stream fini SPORTKLUBsony_91 je napisao/la:ukoliko netko ipak i nakon izostavljanja Džeke bude želio pogledati susret stream će te imati tu
sine moj bolje je da ja dobijem 120 kerima nece se on povrijedit ne brinisedra je napisao/la:À mozda je bolje da ne igra,kakve smo khurate srece pa da zavrsi ko Pjana ne daj Boze...à nesto kad hoce hoce...
Ma svaku loptu koju dobije neka nabije na tribine i mirna Bosna.Papastathopoulos je napisao/la:Da sam na njegovom mjestu, ako ga ubaci u igru, ja bi samo sjeo na centar i ne bi se pomak'o do kraja tekme..gore od teveza i njegovog 6-mjesecnog bijega u argentinu nece proci sigurno..
Mirna Bosna, ali ne i mirzateleceze je napisao/la:Ma svaku loptu koju dobije neka nabije na tribine i mirna Bosna.Papastathopoulos je napisao/la:Da sam na njegovom mjestu, ako ga ubaci u igru, ja bi samo sjeo na centar i ne bi se pomak'o do kraja tekme..gore od teveza i njegovog 6-mjesecnog bijega u argentinu nece proci sigurno..
Papastathopoulos je napisao/la:Da sam na njegovom mjestu, ako ga ubaci u igru, ja bi samo sjeo na centar i ne bi se pomak'o do kraja tekme..gore od teveza i njegovog 6-mjesecnog bijega u argentinu nece proci sigurno..