FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas svi na tapeti za ugovore. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima 82 nastupa i 1 (jedan) gol.
Dusan Hodzic...

Dusan Hodzic...

kad prije 82 nastupa upisa jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zadovoljan sam s ovim, iskreno nisam ovo očekivao. Kad li će na red doći ovi igrači od kojih očekujemo najviše: Oremuš, Stanojević, ja bi i Gavriću dao pola godine još ugovor, ako se pokaže ovu polusezonu onda opet na kraju sezone pričat s njim.
Ako produžavanje Hodžića i Šabana znači to da neće biti pojačanje na desnom beku, ne valja..
Ako produžavanje Hodžića i Šabana znači to da neće biti pojačanje na desnom beku, ne valja..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon što su ugovore sa FK Sarajevo produžili Halid Šabanović i Haris Handžić, danas je to učinio i Dušan Hodžić.
Hodžić je u karijeri igrao za Mladost iz Velike Obarske, mostarski Velež, Radnik iz Bijeljine, te FK Sarajevo i zenički Čelik.
Ove sezone je odigrao 16 utakmica za sastav sa Bilinog polja, te je skupio četiri asistencije.
Za klub sa stadiona Asim Ferhatović Hase je debitovao 23. 7. 2016. godine u gradskom derbiju protiv FK Željezničar kada je bilo 1:1.
Hodžić je u karijeri igrao za Mladost iz Velike Obarske, mostarski Velež, Radnik iz Bijeljine, te FK Sarajevo i zenički Čelik.
Ove sezone je odigrao 16 utakmica za sastav sa Bilinog polja, te je skupio četiri asistencije.
Za klub sa stadiona Asim Ferhatović Hase je debitovao 23. 7. 2016. godine u gradskom derbiju protiv FK Željezničar kada je bilo 1:1.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
@pantelija mozda sam pogresno shvatio zadni dio tvog posta,al za mene generalno Sabanovic i Hebibovic ne mogu u istu recenicu
Ne znam za vas,al produzenje ugovora sa Hodzicem po meni nije dobra stvar i nije nesto sto smo trebali uraditi,po meni Hodzicu ugovor nije trebao biti produzen ni u kom slucaju,jedino ako je pristao da on placa nama da igra.
Ne znam za vas,al produzenje ugovora sa Hodzicem po meni nije dobra stvar i nije nesto sto smo trebali uraditi,po meni Hodzicu ugovor nije trebao biti produzen ni u kom slucaju,jedino ako je pristao da on placa nama da igra.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Losa stvar je sto se ovim produzavanjem oba desna beka stavlja do znanja da pojacanja na toj poziciji nece biti. Ogroman je to minus u samom startu, ne samo odbrambeno jer su obojica rupe nego i napadacki limitiramo krilo koje nece imati pomoc i situacije 2 na 1 protiv protivnickog lijevog beka. Jos samo da ne dovedemo nikoga na krilu i da se molimo Bogu da Pidro bude kao i ranije, inace visak necemo napraviti i sve ce se svoditi na gadjanje Ahmeta.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
@Gospodin, Yani ide u privatni biznis, zato batalio nogomet. Sad kad Velez krene po Letica
sto ne bi valjalo jer ne mozemo samo na Pidri ostati...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
pa pod ugovorom kako će krenut? jedino da mi budemo uljudni i ponudimo ga za Brandaa

doduše Dino Islamović je Akademac i lijevi bek upravo prebačen u prvi tim....

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 15 jan 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
A cemu odusevljenje sto su produzili Handzic i Hodzic ?? Mislim Ok Igraci a nista spektakularno
Letic je sasvim dobar igrac za nasu ligu. Nije prosao pripreme plus se povrijedio. Bit ce on extra konkurencija Pidri.
Denchi, kontam ako ga se nasi odreknu nekim cudom, onda bi mogao kod prijatelja u starMo.
Denchi, kontam ako ga se nasi odreknu nekim cudom, onda bi mogao kod prijatelja u starMo.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Handžić zaslužuje da mu se ugovor produži a Hodžić ne, moje mišljenje.bordobijeli je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:25A cemu odusevljenje sto su produzili Handzic i Hodzic ?? Mislim Ok Igraci a nista spektakularno
Ako koga ne mogu, tj mrzim...to je Dusan Hodzic zvani "visoki stepen qurcobolje"...
Ja ne mogu da vjerujem bgmk da su njemu produzili ugovor, umjesto da ga nabiju nogom iz kluba.... Minus od mene za ovo....
Yebo te tito, pa jesu li gledali kako je igrao lik? Boze sacuvaj....
Ja ne mogu da vjerujem bgmk da su njemu produzili ugovor, umjesto da ga nabiju nogom iz kluba.... Minus od mene za ovo....
Yebo te tito, pa jesu li gledali kako je igrao lik? Boze sacuvaj....
Halidu je 20-21 godina. Prvo to. Drugo, desni bek iole kvalitetan se placa suhim zlatom. Trece danas desni bek ne moze igrati dalje od pl ako ne moze 2 ponavljanja uraditi u 5 minuta. To hebib fizici ne moze. Dalid npr za poluvrijeme ima 10ak bez problema. O tome pricam.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:20@pantelija mozda sam pogresno shvatio zadni dio tvog posta,al za mene generalno Sabanovic i Hebibovic ne mogu u istu recenicu
Hebib da bi igrao kvalitetno mora se prebaciti tatar sa lijeve na desnu stranu da igra defanzivnu jer hebib kad ode naprijed nema teorije u trku da se vrati nazad. Time smo poremetili citavu formaciju u odnosu na poslu sezonu npr. Tatar desno je 40% igraca s lijeve strane.
E o tome pricam ja. Nadam se da me shvata. Hebib jeste koristan ali poremeti 3 igraca da bi igrao ono sto igra.
Halida nisam gledao pod drugim trenerom, Halid kada igra, hebib je ispred njega a to znaci da se ne Vraca i zato Halid em se udvaja em se ne smije Visoko pozicionirati jer ga Heba nece pokriti.
Dalje, centarsut hebiba i Halida nisu za poređenje uopste. Hebib nema ni dodavanje ni centarsut on ne gađa nikoga samo je nabije pa sta bude. Halid ima perfektan skolski centarsut a to ahmetovic najbolje zna.
Ja jedva cekam da Halida vidim kod Vinka poslije priprema sa Jeleskovicem. Mogo bi bas pozitivno da nas iznenadi. Vjeruj mi, momak ima fizike predispozicije, zna lopte ali u glavi nije bio dobar ovu polusezonu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Produžujemo ugovore. Odlično. Gradimo ekipu oko Hodžića 

Ma Hodzic je ove godjne bacan sa desnog na lijevog beka svake 2 utakmice. Iskreno se nadam da ce ostvariti sa Marinovicem dobar odnos sto je preduslov za dobre igre, pa nek on i Halid se bore za 1. beka.
-
- Kontakt:
Umjesto da raskinu, oni sa kretenom Hodžićem produžavaju ugovor 

što?
misliš da produžuje ili ne?
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, propoklopac, supervizor i 50 gostiju.