Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 nov 2012, 20:31

Osilio se mali prescritto. :geek:

Inače, strašna partija guarina, pardon, Pogbe.

Dominacija se nastavlja.

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 01 nov 2012, 20:55

Dolaze nam shinterasi..tim sa tradicijom koji osvoji prvenstvo svakih 10 godina...osim ovih zadnjih 5 koji im je poklonjeno u vremenu farsopolija i "pametno" ulozenih evra u tuzioce,telefone,sudije,savez...vrijeme(koje ce se zvati "grande shinter") kada su "postenjaci" bacili cijelu Italiju na dno..

Sutra ocekujem neke optuzbe na stranu Juventusa,doping,Pogba igra sa tri noge,Conteu treba zabranit prilaz stadionu radi "signala",sumljive radnje u vezi Pirlovog transfera,slika sudije sa Juventusovim dresom....

Halloween u Torinu je tek u subotu,dolazi nam vjestica :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 nov 2012, 04:53

Juventinisimo je napisao/la:Halloween u Torinu je tek u subotu,dolazi nam vjestica :mrgreen:
slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 nov 2012, 10:02

503 miliona evrića na terenu i klupi u Derby d'Italia 8-)

slika

Očekivani sastavi za sutrašnji Derby d'Italia ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 nov 2012, 10:53

3-4-3 :?:

Čudna formacija .... mislim da bi bilo dobro za nas da tako istrče na teren.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 nov 2012, 12:13

Juventinisimo je napisao/la:Dolaze nam shinterasi..tim sa tradicijom koji osvoji prvenstvo svakih 10 godina...osim ovih zadnjih 5 koji im je poklonjeno u vremenu farsopolija i "pametno" ulozenih evra u tuzioce,telefone,sudije,savez...vrijeme(koje ce se zvati "grande shinter") kada su "postenjaci" bacili cijelu Italiju na dno..

Sutra ocekujem neke optuzbe na stranu Juventusa,doping,Pogba igra sa tri noge,Conteu treba zabranit prilaz stadionu radi "signala",sumljive radnje u vezi Pirlovog transfera,slika sudije sa Juventusovim dresom....

Halloween u Torinu je tek u subotu,dolazi nam vjestica :mrgreen:
Placi,placi,nista ti drugo ne ostaje osim da sanjas Tripletu i naklonis se treneru kakav je JOSE 8-)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 nov 2012, 12:44

Tom klaunu i šarlatanu se klanjaju samo prescritti i njima slični.

Hvala Bogu pa imamo Contea zbog koga ćete opet, kao što ste i navikli, praviti dvadesetogodišnje pauze između trofeja.

Sanjati triplete :lol: , pogledajte naše trofejne vitrine. Titule osvojene za stolom tamo nećete naći.

#MaxOUT

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 nov 2012, 14:24

Pogba je napisao/la:Tom klaunu i šarlatanu se klanjaju samo prescritti i njima slični.

Hvala Bogu pa imamo Contea zbog koga ćete opet, kao što ste i navikli, praviti dvadesetogodišnje pauze između trofeja.

Sanjati triplete :lol: , pogledajte naše trofejne vitrine. Titule osvojene za stolom tamo nećete naći.
S tobom ne vrijedi pricati jer lupas gluposti...nismo mi krivi sto je trofej dobijen za zel.stolom,vec vi STO STE MAFIJA,a ostale smo HVALA BOGU CASNO I POSTENO OSVOJILI,UOSTALOM NAS NIKO NIJE U ZATVORU,VASI ZIVOTE TAMO PROVODE :lol:

Mourinho odlazi u Italiju, gdje sredinom 2008. potpisuje za Inter Milan. U roku od svega tri mjeseca, sa klubom osvaja prvi trofej - talijanski Superkup. Svoju debitantsku sezonu u Serie A završio je osvajanjem Scudetta, koji je obranio godinu poslije. S njim osvaja Ligu prvaka 2009./10. i postaje treći trener u povijesti nogometa (uz Ottmara Hitzfelda i Ernsta Happela) koji je postao prvak Europe s dva različita kluba.

pomiri se sa cinjenicom da si morao gledati GRANDE INTER U REZIJI THE SPECIAL ONE-A :D

Kad CONTE prismrdi sa trofejima ovom TRENERSKOM MAGU tad tako pricaj,a do tad gledaj SVOG lopova u kafezu i krivi i za to Inter,jer Inter vam je uvijek kriv kad nesto ukradete. :lol:

Jedina ekipa koja nikad nije bila u SERIA B :D 8-)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vt0dTrD5h4
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 nov 2012, 14:39

Daj odvadi malo, vise pises nego mi svi zajedno na ovoj temi :?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 02 nov 2012, 15:09

10DelPiero je napisao/la:Daj odvadi malo, vise pises nego mi svi zajedno na ovoj temi :?
2 posta nije toliko puno,da je 28 vi bi ste rekli 30 :lol:

FORZA INTER!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 nov 2012, 15:13

adointer je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Halloween u Torinu je tek u subotu,dolazi nam vjestica :mrgreen:
slika
Ne kontas ha?? Bolje da si zakacio kakvu cetku pa da ti se il presidente poceslja barem bi imalo nekog smisla :mrgreen:
Ovako mi se cini da kacis neke tuzioce protiv Juventusa...prestani sa time nema smisla.. :lol: :lol: :lol:

@sanjingr...mudro zboris...Murinjo je dobar trener to stoji..U Chelsea je dobio igrace koje je htjeo..u shinter je dosao na gotovinu a u Realu,e to tome bi se dalo podosta napisati..ja cu samo jedno...najveca mu je zelja pobiti sve u Barceloni.. :mrgreen:
Medjuti zao mi je sto nije ostao u shinteru..tamo mi je nekako pored vjestice najvise izgledao prirodno.. :mrgreen:
O njegovom "sportskom" duhu necu ni pocinjati... ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 nov 2012, 15:29

sanjingr je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Daj odvadi malo, vise pises nego mi svi zajedno na ovoj temi :?
2 posta nije toliko puno,da je 28 vi bi ste rekli 30 :lol:
I previse je kada nista pametno ne pises.
Alessandro Del Piero !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 nov 2012, 15:30

Bolest nije kraj.

Ovakve gluposti samo precritti mogu sastaviti.

A i već su počeli živjeti u prošlosti, ono isto što su nama spočitavali, već je tu nostalgija za nekim tripletama i murinjima, razumijem vas, morate.

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 nov 2012, 17:32

Većeg paćenika u životu nisam vidio. Znači ne mogu da vjerujem kolike frajer komplekse ima od Juventusa.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 nov 2012, 17:42

sanjingr je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Tom klaunu i šarlatanu se klanjaju samo prescritti i njima slični.

S tobom ne vrijedi pricati jer lupas gluposti...nismo mi krivi sto je trofej dobijen za zel.stolom,vec vi STO STE MAFIJA,a ostale smo HVALA BOGU CASNO I POSTENO OSVOJILI,UOSTALOM NAS NIKO NIJE U ZATVORU,VASI ZIVOTE TAMO PROVODE :lol:

Mourinho odlazi u Italiju, gdje sredinom 2008. potpisuje za Inter Milan. U roku od svega tri mjeseca, sa klubom osvaja prvi trofej - talijanski Superkup. Svoju debitantsku sezonu u Serie A završio je osvajanjem Scudetta, koji je obranio godinu poslije. S njim osvaja Ligu prvaka 2009./10. i postaje treći trener u povijesti nogometa (uz Ottmara Hitzfelda i Ernsta Happela) koji je postao prvak Europe s dva različita kluba.

pomiri se sa cinjenicom da si morao gledati GRANDE INTER U REZIJI THE SPECIAL ONE-A :D

Kad CONTE prismrdi sa trofejima ovom TRENERSKOM MAGU tad tako pricaj,a do tad gledaj SVOG lopova u kafezu i krivi i za to Inter,jer Inter vam je uvijek kriv kad nesto ukradete. :lol:

Jedina ekipa koja nikad nije bila u SERIA B :D 8-)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vt0dTrD5h4
isto kao da ja tebi sad kazem kad inter prismirdi polovici Juventusovih trofeja, e tad pricaj o interu.. bezveze trosis tastaturu na gluposti.

poz "stari" kolega Adinjo :)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 02 nov 2012, 21:55

Sve osim pobjede ce biti razocarenje , sutrasnji protivnik je slabiji i od najveceg konkurenta napolia tako da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje ;) .
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 nov 2012, 22:27

amelonix je napisao/la:sutra karindanje stare dame :lol: :mrgreen:
Vratio se trol, koliko ono bijaše imaš godina? 9?

Sanjaj balavče.

#MaxOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 nov 2012, 10:43

Samo ću poselamiti i pozdraviti braću. Neka nam je sretno protiv Intera i da aBd pobijedimo. Zbog spontanog koji je doživjela moja supruga, bolnice i svega javljam vam se sad pa ćemo se opet čuti nekad ... :(

Voli vas vaš tigar...

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 nov 2012, 10:45

ramiral je napisao/la:Samo ću poselamiti i pozdraviti braću. Neka nam je sretno protiv Intera i da aBd pobijedimo. Zbog spontanog koji je doživjela moja supruga, bolnice i svega javljam vam se sad pa ćemo se opet čuti nekad ... :(

Voli vas vaš tigar...

FORZA JUVE!
Ne daj se tigre :(
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 03 nov 2012, 10:47

ramiral je napisao/la:Samo ću poselamiti i pozdraviti braću. Neka nam je sretno protiv Intera i da aBd pobijedimo. Zbog spontanog koji je doživjela moja supruga, bolnice i svega javljam vam se sad pa ćemo se opet čuti nekad ... :(

Voli vas vaš tigar...

FORZA JUVE!
Tigre ne daj se! Budi jak!
RZ88!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.