i mene isto zanima.. vakat je da se nesto objavi ako ima ista od toga..zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:22Ima li nekih informacija u vezi dodatnih karata? Zar nije vrijeme da se objavi to??
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš !
- kontrasviju
- Kontakt:
Ima li neko konkretnu informaciju, jesmo li dobili dodatne ulaznice, ima li jug još da se uzme sutra? 

1921
Karte će biti ispred stadiona na dan utakmice za jug.
-
- Kontakt:
Joj jesu se nafurali da će nas dobit
- Meraak1921
- Kontakt:
Ruku na srce dosta su kvalitetniji, ali ne zna se nikad na Kosevu - jos nasa podrska..
Njegove riječi nek' su nam uvijek u glavi
igrajte srcem sarajevski Plavi!

igrajte srcem sarajevski Plavi!
- Meraak1921
- Kontakt:
Nek su jaci na terenu, na tribini nikad nisu bili, yebacemo im zla oca i jos goru materu 

SVI U KORTEO, SVI NA JUG!
GAZI!!!
GAZI!!!
Dobili smo jos 200 dodatnih mjesta. Sa njihove strane, postupili su po odredbi saveza koji nije naveo koliko karti, dakle mogli su nam dati jednu vise kartu. Sa druge strane, savez je napravio propust, mi cemo se opet zaliti jer se nisu pozvali na konkretan clan pravilnika po kojem nam moraju dati cijeli jug i vjerovatno cemo dobiti presudu da smo u pravu ali prekasno. Oni ce platiti kaznu i boli ih briga.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:43i mene isto zanima.. vakat je da se nesto objavi ako ima ista od toga..zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:22Ima li nekih informacija u vezi dodatnih karata? Zar nije vrijeme da se objavi to??
Ono sto mene raduje je da ce nasa uprava cvrsto stati iza odluke donesene ovih dana, zbog koje ce se oni hvatati za glavu u buducnosti. Prave se pametni da nisu bitni procenti nego broj a pravilnik kaze nesto drugo, e pa sad cete vidjeti je li bitan procenat ili broj.
Medjutim zabrinjava me jako jedna stvar a to je da su Velez, Borac i sarajevo ove sezone pokazali da apsolutno mozes blokirati dolazak gostujucih navijaca sve dok imas 2-5 hiljada maraka po utakmici da platis kaznu. Tu mi najvise gubimo kao trenutno najbrojnija navijacka skupina i klub koji nema novca da se igra s tim. Jos je tuznije sto navijaci tih klubova jedva docekaju da podrze takve odluke... toliko o mentalitetu.
Primjera radi, Velezu je dovoljno da blokira 3 navijacke skupine godisnje koje bi nesto masovnije dosle u Vrapcice. Horde blokirati nece, dakle ostaju Ultrasi i mi. To su maksimalno 4 domace utakmice i maksimalno 20 hiljada KM za 12 mogucih bodova. Apsolutno se isplati.
Cak i ako se odlucis blokirati dolazak svih gostujucih navijaca u ligi, a trenutno imas 5 klubova sa nekim navijackim bazama i dva koja nesto kao imaju ali ustvari nidje veze, to je maksimalno 10 utakmica i to ako te potrefi neka luda nesreca. Dakle platit ces izmedju maksimalno 50 hiljada KM kazne i biti miran od dolaska gostiju, podrske, troskova dodatnog obezbjedjenja i policije. Pa samo na obezbjedjenju i policiji bi ustedio taj novac. Sve mi se cini da fudbal u BiH ide u tom pravcu i to je tuzno
Eto u buduće će dobijati samo 5%
Od sad samo 5% i ni karte vise,zgazit bordo kurvu veceras
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovo je jadno od strane fks da ne moze biti jadnije, pa zadnji derbi si dobio 11% na Grbavici, zar je bilo tesko dati 11% tj 4500+-? Ma siluj bordo kuyu
Rasprodane su sve i ove dodatne karte...izgoriti ce veceras! Gazi!
Treba urediti dio za gostujuće, pleksiglas, bez stolica, i napraviti prostor za tih cirka 700 ljudi odnosno 5% i ćao.
Na taj način omogućiti da ne trebaju više tampon zone, da se naši navijači mogu raširiti i da nas više može doći i ljepota.
Bolje još 1.500 naših na Grbavici nego na Koševu.
Na taj način omogućiti da ne trebaju više tampon zone, da se naši navijači mogu raširiti i da nas više može doći i ljepota.
Veceras samo ponosno i hrabro.
SVI U NAPAD!
SVI U NAPAD!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A godine prolaze
i ništa se ne mjenja,
još uvijek ista pjesma,
Željo yebe sarajeva !
i ništa se ne mjenja,
još uvijek ista pjesma,
Željo yebe sarajeva !
Hahahahah e čuj pleksiglas majko mila na stadionuelSaik je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:16Treba urediti dio za gostujuće, pleksiglas, bez stolica, i napraviti prostor za tih cirka 700 ljudi odnosno 5% i ćao.