Mozda ima macku u kuci

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Njezni su jedni prema drugima na treningu.Željezničar će u sutrašnju utakmicu najvjerovatnije ući oslabljen za neigranje Vedrana Vrhovca koji se povrijedio na današnjem treningu.
Vrhovac je zadobio težak uduarac u glavu, a njegove posljedice u vidu ogrebotina i velikog otoka najbolje možete vidjeti na fotografiji ispod.
Pa ko slavi njihove poraze znas koliko me **** boli ko ce osvojiti .Samo mi je Zeljo bitan ,da se konsolidujemo, ujedinimo I abd vratimo na tribineRitamreda je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:32Meni je uvijek fascinantno bilo kad neko nas slavi njihove poraze i zeli njima neku nesrecu i slicno. A jos fascinantnije kad cujem da nam sezonu moze spasiti ako Borac uzme prvenstvo. Ciste gluposti. Treba samo sebe gledati, a ne kao tetkice radovati se tudjim porazima i nesrecama. To mi baca na njihov mentalitet i krizu identiteta koja gore vlada jos 1946. godine. Nastavljena je poslije rata Hamo Granovim, parola "nek komsiji crkne krava" sa kojom je Ferhadijom hodao Dino Selimovic, pjesmica o slagiranom Ivici i njegovom sinu Amaru i onom kriku kod penala i gola u Bijeljini kad se rulja razletila po stadionu kao da su uzeli ligu sampiona. Te stvari nama nisu interesantne jer imamo svoju pricu i ideju koja se ne zasniva na ugnjetavanju, nemoci i kompleksima. Zato samo sebe gledati i jacati, a sve ce doci na svoje. Samo je pitanje vremena kad. Sampion nek bude ko zasluzi, a mi do kraja casno i posteno. Bice Zeljo opet sampion !
Sretno Plavi u Bijeljini !!!
101 %.KANA je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:35Pa ko slavi njihove poraze znas koliko me **** boli ko ce osvojiti .Samo mi je Zeljo bitan ,da se konsolidujemo, ujedinimo I abd vratimo na tribineRitamreda je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:32Meni je uvijek fascinantno bilo kad neko nas slavi njihove poraze i zeli njima neku nesrecu i slicno. A jos fascinantnije kad cujem da nam sezonu moze spasiti ako Borac uzme prvenstvo. Ciste gluposti. Treba samo sebe gledati, a ne kao tetkice radovati se tudjim porazima i nesrecama. To mi baca na njihov mentalitet i krizu identiteta koja gore vlada jos 1946. godine. Nastavljena je poslije rata Hamo Granovim, parola "nek komsiji crkne krava" sa kojom je Ferhadijom hodao Dino Selimovic, pjesmica o slagiranom Ivici i njegovom sinu Amaru i onom kriku kod penala i gola u Bijeljini kad se rulja razletila po stadionu kao da su uzeli ligu sampiona. Te stvari nama nisu interesantne jer imamo svoju pricu i ideju koja se ne zasniva na ugnjetavanju, nemoci i kompleksima. Zato samo sebe gledati i jacati, a sve ce doci na svoje. Samo je pitanje vremena kad. Sampion nek bude ko zasluzi, a mi do kraja casno i posteno. Bice Zeljo opet sampion !
Sretno Plavi u Bijeljini !!!nista vise
To se nikad ne zna. Ja sam mislio da cemo mi onda s Misketom kad uzmemo titulu napraviti najveci iskorak u historiji nase lige, a ni titule, ni iskoraka. Ne treba kukati, ali samo kazem. Ko zna sta donose naredne godine.Virtu4l je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:40Ako Borac uzme titulu, uzeće i tri naredne. Napraviće prejak tim, plus će imati pomoć saveza i biće nedostižni.
Što se tiče utrke između njih i Sarajeva, pa komšijama se može osvetiti prošle sezona i likovanje zbog Borca, Šeranića i Vice... sad su tek shvatili da su prošle sezone bili samo kolateral navlačenja za Borac.
Ja ti kazem samo da puste navijace raja bi se aktivirala maksimalno. Pogotovo sad sto nema dvije mega licnosti. Raja osjeti kad treba pomoci i kad je vrijeme. To nisu floskule i ocrtane fraze, ali sad mi nastupamo i sad bi nastupali, ali ovo covid smece traje. Nama je ubjedljivo najvise uzelo.
Brate moj ti mozes bez karte jer si student, a robust isto moze jer nije zaradio marke u svom huliganskom zivotu, treba pogurat bracu
Tacno. Svi kultni klubovi gdje navijaci daju nesto posebno ispastaju, tako je sirom Evrope (Liverpool, Dortmund..) Ali doci ce i to. Volim te Zeljo!Ritamreda je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:51Ja ti kazem samo da puste navijace raja bi se aktivirala maksimalno. Pogotovo sad sto nema dvije mega licnosti. Raja osjeti kad treba pomoci i kad je vrijeme. To nisu floskule i ocrtane fraze, ali sad mi nastupamo i sad bi nastupali, ali ovo covid smece traje. Nama je ubjedljivo najvise uzelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.