FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne brate nego da je trebalo tog lika razbiti sto je uradio to.to sam mislio ti mene nisi dobro shvatio
VOLIM TE ŽELJO
do mene je , raspravljam se sa neki likom na drugom forumu pa me ponije, sad kad sam se malo ohladio shvatam da slicno razmisljano, ne opravam ja taj podez ko got ga napravio ali po gradu se pricaju dvije verzije koje sam ja naveo, mozda ni jedna nije tacnao mozda ima i neka treca mogucnost.jordan 23 je napisao/la:ne brate nego da je trebalo tog lika razbiti sto je uradio to.to sam mislio ti mene nisi dobro shvatio
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
-
- Kontakt:
koliko sam ja cuo bila su 2 momka... jednog su ufatili i lik je zavrsio na cumujordan 23 je napisao/la:teorije zavjere.ma ako je manijak,sto ga nisu ufatili i razbili ga.ili policija ili oni.

i nije bitno jel manijak ili nije... momak je trazio probleme, pravio se mangup i naje**...

pa to ti kazem neka je kad je debil.amer_zeljoo je napisao/la:koliko sam ja cuo bila su 2 momka... jednog su ufatili i lik je zavrsio na cumujordan 23 je napisao/la:teorije zavjere.ma ako je manijak,sto ga nisu ufatili i razbili ga.ili policija ili oni.tako sam cuo, nije nista sigurno
i nije bitno jel manijak ili nije... momak je trazio probleme, pravio se mangup i naje**...
a sto se tice akbo,ma hajde ba nismo se skontali i ok.
VOLIM TE ŽELJO
do mene je brate nemoj sta zamjeritijordan 23 je napisao/la:pa to ti kazem neka je kad je debil.amer_zeljoo je napisao/la:koliko sam ja cuo bila su 2 momka... jednog su ufatili i lik je zavrsio na cumujordan 23 je napisao/la:teorije zavjere.ma ako je manijak,sto ga nisu ufatili i razbili ga.ili policija ili oni.tako sam cuo, nije nista sigurno
a sto se tice akbo,ma hajde ba nismo se skontali i ok.
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
na treningu prekjucer su jak presing igrali na zadnju liniju drugog tima...Stole iz Bora je napisao/la:Hvala na skracenom izvjestaju. Po rezultatu bi se reklo da je pristup igri i zalaganje "glavnih" igraca bilo na visokom nivou. Vjerovatno ih je Amar dobro naruzio za ono sa Travnikom pa su i juce u utakmicu usli puno jace. Jest da je prijateljska, jest da je Kiseljak ali imali smo i gore protivnike od Kiseljaka pa im nismo dali 9 golova. Nesto mi to sve daje nadu da bi u subotu pristup igri trebao biti puno bolji i "jaci" nego u utakmici sa Travnikom.tm_ludak je napisao/la:e ovako jucer na utakmici Mešić igaro sa drugom postavom i solidan bio,sa njim je gancev igrao i stopera on je pogrijesio ko gola,čola igrao lijevo vidi se da je mlad i nema snage, marković desno odličan stvarno dobar centaršut ne prolaze ga lopte brz i trebao bi biti u sastavu za slobbodu,rus je bio dobar radilica prava dodaje trci ali mu fali kondicije jer je prvih 20 min grizao a ostalo lagano,baljić ništa specijalno,karić me je najviše oduševio ima dribling dobar sut i jako je brz odlicno pojacanje,perak onako srednja zalost ali ga dobar pas izvalci dao je 3 asistencije , pehilj nijelos dao je go i trcao borio se ipak vidi se da je mladji, i nikolic igra onako ali ima miris za go uvjek na pravoj poziciji to je sto se tice drugog tima u prvom timu sve ok najslabji bili culum i H.bešlija najbolji kerla popovic rovcanin na trenutke i zeba na trenutke ostalo neka zlatna sredinaradovanovic nije igrao kao ni svraka zbog laksih povreda
ocito je polasatni "razgovor" urodio plodom

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma neznam sta je ovo sad doslo navijam za zelju,idem na jug,volim zelju.Ali ovo ce boga mi ako se ovako nastavi nekog glave stajat.
svoj ti pos'o !
normalno i treba takoSeyo_TM je napisao/la:na treningu prekjucer su jak presing igrali na zadnju liniju drugog tima...Stole iz Bora je napisao/la:Hvala na skracenom izvjestaju. Po rezultatu bi se reklo da je pristup igri i zalaganje "glavnih" igraca bilo na visokom nivou. Vjerovatno ih je Amar dobro naruzio za ono sa Travnikom pa su i juce u utakmicu usli puno jace. Jest da je prijateljska, jest da je Kiseljak ali imali smo i gore protivnike od Kiseljaka pa im nismo dali 9 golova. Nesto mi to sve daje nadu da bi u subotu pristup igri trebao biti puno bolji i "jaci" nego u utakmici sa Travnikom.tm_ludak je napisao/la:e ovako jucer na utakmici Mešić igaro sa drugom postavom i solidan bio,sa njim je gancev igrao i stopera on je pogrijesio ko gola,čola igrao lijevo vidi se da je mlad i nema snage, marković desno odličan stvarno dobar centaršut ne prolaze ga lopte brz i trebao bi biti u sastavu za slobbodu,rus je bio dobar radilica prava dodaje trci ali mu fali kondicije jer je prvih 20 min grizao a ostalo lagano,baljić ništa specijalno,karić me je najviše oduševio ima dribling dobar sut i jako je brz odlicno pojacanje,perak onako srednja zalost ali ga dobar pas izvalci dao je 3 asistencije , pehilj nijelos dao je go i trcao borio se ipak vidi se da je mladji, i nikolic igra onako ali ima miris za go uvjek na pravoj poziciji to je sto se tice drugog tima u prvom timu sve ok najslabji bili culum i H.bešlija najbolji kerla popovic rovcanin na trenutke i zeba na trenutke ostalo neka zlatna sredinaradovanovic nije igrao kao ni svraka zbog laksih povreda
ocito je polasatni "razgovor" urodio plodom

seyo kakav bi sastav mogao izgledati u tz prema zadnjim treninzima i jeli markovic ovaj u kombinaciji
Gancev tanak
ja sam od njega ocekivao da bi mogao biti pravo pojacanje,ali dobro tek je pocetak,treba racunati i na povrede,kartone i padove forme kod nekih igraca...

...nisu mogli da te ugase!!!
po meni: seha-stana,bogicevic, kerla(!?), mirko (al neznam kakva mu je povreda)- beslija zeba svraka culum(!?) visca (ako se oporavi) -lazoCuspajz je napisao/la:seyo kakav bi sastav mogao izgledati u tz prema zadnjim treninzima i jeli markovic ovaj u kombinaciji
kerla culum i visca su po meni upitni, jer neznam hoce li mesic moci, hoce li culum imati snage, i visca zbog te lakse povrede...
Al svi znamo kako je nezahvalno prognozirati sastav koji amar sastavlja

neznam kakav je gancev, mislim jeli mesar ko culum i to, ali culum i lazo moraju igrati bez njih nista na gostovanju...Seyo_TM je napisao/la:po meni: seha-stana,bogicevic, kerla(!?), mirko (al neznam kakva mu je povreda)- beslija zeba svraka culum(!?) visca (ako se oporavi) -lazoCuspajz je napisao/la:seyo kakav bi sastav mogao izgledati u tz prema zadnjim treninzima i jeli markovic ovaj u kombinaciji
kerla culum i visca su po meni upitni, jer neznam hoce li mesic moci, hoce li culum imati snage, i visca zbog te lakse povrede...
Al svi znamo kako je nezahvalno prognozirati sastav koji amar sastavlja

BRAVE HEART 1979-2005
Ne vjerujem da ce Markovic jos pocinjati...tek je poceo sa loptom,odradi poneki trening sa drugom postavom,ali tu se vidjelo da se cuva jos uvijek i ne zadaje se previse...ova utakmica sa kiseljakom je prva gdje je bio u kakvoj takvoj kombinaciji...znamo vec da nije prosao pripreme sa nama,pa je upitna i njegova kondicija,koju nadoknadjuje u zadnje vrijeme,ali onda opet nema svjezine koja je potrebna za napore jedne utakmice...u svakom slucaju on ide lagano prema sastavu,iz dana u dan je sve blize,vec je poceo sa uigravanjem sa ostalima i vjerovatno ce uskoro uci u kombinaciju za sastav...ne znam da li je odigrao cijelu utakmicu protiv kiseljaka ili je odradio samo dio,kao sto kaze Seyo,kod Amara se nikad ne zna,i ako je ovo odigrao uspjesno,a cujem da je Amar zadovoljan njegovim izdanjem,ko zna...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
evo pogledaj sta kaze ovaj urednik od 3:40 i mislim da je apsolutno upravu...tanzla je napisao/la:Nema ovo veze sa izborima. Eto koja politička stranka dobija sinoćnjim bacanjem suzavca? Nisu igrali timovi iz R.Srpske i Federacije, pa da raznorazne Riste Đoge odmah prave konstrukcije i osiguravaju pobjedu nacionalno obojenim strankama. Moje mišljenje.
http://www.danas.org/content/article/2051446.html
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Kao sto je i trebalo razbit one debile, sto su nama bacili na proslavi titulejordan 23 je napisao/la:ne brate nego da je trebalo tog lika razbiti sto je uradio to.to sam mislio ti mene nisi dobro shvatio
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
jel moze neko da mi da raspored od ove sezone ?
hvala moze i link a moze i tekme preko pp
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- zlaya_tm87
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&team=1LudLo je napisao/la:jel moze neko da mi da raspored od ove sezone ?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
e hvala punozlaya_tm87 je napisao/la:http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&team=1LudLo je napisao/la:jel moze neko da mi da raspored od ove sezone ?

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Edin Višća se povrijedio u prijateljskoj utakmici
Višća: Nakon treninga ću znati više
Fudbaleri sarajevskog Željezničara u subotu će u Tuzli u okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Slobodom, a veliko je pitanje da li će menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim moći računati na Edina Višću.
Naime, u jučerašnjem prijateljskom susretu sa Kiseljakom mladi Višća je povrijedio skočni zglob.
"Danas ću prije treninga odraditi terapiju nakon koje ću pokušati trenirati. Osjetim malu bol, ali tek ću na treningu vidjeti kakvo je pravo stanje sa povrijeđenim zglobom", rekao je Višća za SportSport.ba i dodao:
"Učinit ću sve što je u mojoj moći da se do subote oporavim. Imam veliku želju istrčati na Tušanj jer je to jedan od rijetkih terena koji smo prošle sezone napustili pognutih glava."
Višća: Nakon treninga ću znati više
Fudbaleri sarajevskog Željezničara u subotu će u Tuzli u okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Slobodom, a veliko je pitanje da li će menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim moći računati na Edina Višću.
Naime, u jučerašnjem prijateljskom susretu sa Kiseljakom mladi Višća je povrijedio skočni zglob.
"Danas ću prije treninga odraditi terapiju nakon koje ću pokušati trenirati. Osjetim malu bol, ali tek ću na treningu vidjeti kakvo je pravo stanje sa povrijeđenim zglobom", rekao je Višća za SportSport.ba i dodao:
"Učinit ću sve što je u mojoj moći da se do subote oporavim. Imam veliku želju istrčati na Tušanj jer je to jedan od rijetkih terena koji smo prošle sezone napustili pognutih glava."
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Lokomotifa i 26 gostiju.