Ako ima, nek javi radi li stranica normalno?
Meni vec dva dana nema nista na stranici, nece da ucita, ne mogu uplatiti nista.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mene je u nedelju isto tako zajebavalo ,nisam mogao otvoriti 3-4 sata nikako ,ali sad mi je sve normalnoretro je napisao/la:Ima li neko racun u premieru, online.
Ako ima, nek javi radi li stranica normalno?
Meni vec dva dana nema nista na stranici, nece da ucita, ne mogu uplatiti nista.
Izgleda da me niste shvatili ozbiljno. ovo je veliki propust kladionice. Npr. u Lutriji 5.5 hendikep je kvota 1.45, a ovdje 6.5 1.70Armaaa je napisao/la:
Bet-live kladionica
Nadal (-6.5)- Raonić 2 1.70
Švedska U21-Slovenija U21nime_tm87 je napisao/la:kakvih parova ima sutra?
dajte mi nekih 5 parova sigurnih i stavite znak ...al neki iskusni kladionacari da i ja dignem koju paru
de ne zajeb.ajidon_burza je napisao/la:Švedska U21-Slovenija U21nime_tm87 je napisao/la:kakvih parova ima sutra?
dajte mi nekih 5 parova sigurnih i stavite znak ...al neki iskusni kladionacari da i ja dignem koju paru
Luksemburg u21 Škotska U21
Njemačka U21-Bosna i Hercegovina U21
azerbejdžan U21-Norveška U21
Grčka U21-San Marino U21
evo pet parova a evo i znak
Evo za prekosutra po meni 99,99% sigurni...nime_tm87 je napisao/la:kakvih parova ima sutra?
Šteta sto su ga blokirali u bet lajvu ,a ostale parove smanjili kvoteArmaaa je napisao/la:Izgleda da me niste shvatili ozbiljno. ovo je veliki propust kladionice. Npr. u Lutriji 5.5 hendikep je kvota 1.45, a ovdje 6.5 1.70Armaaa je napisao/la:
Bet-live kladionica
Nadal (-6.5)- Raonić 2 1.70![]()
![]()
Izbačeno je iz ponude. Sad su umjesto 6.5 postavili 4.5Papilon20 je napisao/la:Šteta sto su ga blokirali u bet lajvu ,a ostale parove smanjili kvoteArmaaa je napisao/la:Izgleda da me niste shvatili ozbiljno. ovo je veliki propust kladionice. Npr. u Lutriji 5.5 hendikep je kvota 1.45, a ovdje 6.5 1.70Armaaa je napisao/la:
Bet-live kladionica
Nadal (-6.5)- Raonić 2 1.70![]()
![]()
nime_tm87 je napisao/la:a ovi ...
bih-lux 1
francuska-albanija 1
holandija-moldavija 1
portugal-island 1
urugvaj bolivija 1
hahahahhahaadis.p je napisao/la:Probaj nesto ovako odigrat..
hahahahahahahahahaha![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.