Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 27 feb 2013, 00:53

Dzeko je odlucio da malo glumi Teveza. Ovaj je igro golfa po Argentini, a Dzeko ce da se prcka po Dubaiju :D

Zipa Catica jest se udebljo' :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2013, 01:01

Fakat isto kao da ovaj City nema treninge tokom sedmice, Dzekson uvijek ili u Sarajevu ili evo sad u Dubaiu. :lol: Hajde neka uziva, boli ga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 27 feb 2013, 01:38

joj Dzeke vidi se da je bošnjo, izgorio ko rak hahaha

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 feb 2013, 10:28

Nije on navikao na hercegovačko sunce :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2013, 22:02

Lewandowski nije produzio ugovor sa Dortmundom, i odlazi 100%.

Znaci vidjecemo sta ce se u sljedecim sedmicama desavati na relaciji BVB - Dzeko.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 27 feb 2013, 22:12

Dzeko je sam pola Hercegovac jer mu je otac iz Gackog.

Prezime Dzeko dolazi porijeklom iz istocne Hercegovine...mnoga prezimena na o poticu iz Hercegovine, kao Kebo, Zuko, Dzeko itd
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 feb 2013, 23:40

Džaba ti to, i moj je otac iz Crne Gore, pa ja opet nisam navikao na njihovu hladnoću, gdje živiš, tamo se adaptiraš na klimu.
No ajde, OT, i ja smatram da bi Džeki bilo dobro da ide iz City -a , ne da to zagovaram, ali veliko je pitanje šta će se desiti u ljetnom prelaznom roku sa Cityjem, tako da ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 feb 2013, 19:14

http://postimage.org/image/blh5xub53/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 mar 2013, 12:11

Dzondzoke libo te ona stvar,pomazi djeci suncaj se zajebaji se a za City nemoj ni sekunde znoja da prospes jer su supci kako igraci tako i trener,oguli ih kolko mozes i fataj se Njemacke.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 02 mar 2013, 14:11

Valjda te poslusa Dzeko,sve tako ce da uradi. :)
Keep walking.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2013, 15:35

Der Verpflichtung von Edin Dzeko als möglichem Lewandowski-Ersatz schob Watzke einen Riegel vor: „Wer glaubt, dass ein Spieler von Manchester City zu Borussia Dortmund transferiert wird, hat das Geschäftsmodell von Dortmund nicht verstanden.
Hans Joachim Watzke danas o Dzeki u Doppelpasu. Kaze ko misli, da ce jedan igrac iz Manchester Citya doci u Dortmund, ne razumije poslovni model Borussije Dortmunda.

Izgleda kao da nemaju u planu da ga dovedu, mada jos je sve otvoreno, jer je sigurno da ce prodati Lewandowskog na ljeto. Sve u svemu, najavio je da ce se Dortmund pojacati ovog ljeta, ali i da ce samo dati onoliko para za igrace, koliko su i zaradili.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 mar 2013, 17:36

Goalgetter je napisao/la:
Der Verpflichtung von Edin Dzeko als möglichem Lewandowski-Ersatz schob Watzke einen Riegel vor: „Wer glaubt, dass ein Spieler von Manchester City zu Borussia Dortmund transferiert wird, hat das Geschäftsmodell von Dortmund nicht verstanden.
Hans Joachim Watzke danas o Dzeki u Doppelpasu. Kaze ko misli, da ce jedan igrac iz Manchester Citya doci u Dortmund, ne razumije poslovni model Borussije Dortmunda.

Izgleda kao da nemaju u planu da ga dovedu, mada jos je sve otvoreno, jer je sigurno da ce prodati Lewandowskog na ljeto. Sve u svemu, najavio je da ce se Dortmund pojacati ovog ljeta, ali i da ce samo dati onoliko para za igrace, koliko su i zaradili.
Ja fakat i ne razumijem,na osnovu cega se gradi tvrdnja da bi Dzeko mogao u Borusiju? :roll: Prvo, iz ekipe,u neku vecu vjerovatno,ide Lewandowski,a umjesto njega bi trebao doci Dzeko koji je 2 puta bolji igrac od njega! :shock: Kakva je to logika?? Ja razumijem da Dzeko zeli da igra,ali on moze igrati i u mnogo jacim ekipama od Borusije,koja ce opet biti prosjek cim ode Klopp i nekoliko igraca,a to ce se desiti ubrzo...Po meni,ako Edin zeli da ide iz Citya najbolja mu je opcija neki drugi engleski velikan ili Italija(Juve,Inter npr).U Njemackoj samo Bayern dolazi u obzir,sve ostalo je 'sasa'!

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 03 mar 2013, 20:17

po meni dzeki bi najbolje bilo u Arsenalu ,nemaju spica kako treba a i pitali bi ga loptama a i Arsenal je zdrav klub...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 mar 2013, 20:38

Fordinjo je napisao/la:po meni dzeki bi najbolje bilo u Arsenalu ,nemaju spica kako treba a i pitali bi ga loptama a i Arsenal je zdrav klub...
Arsenal, Liverpul, Chelsea, Bayern, Juve, Milan, Real. Ovdje se krug završava, nema govora o tome da ide u neki tim mimo ove grupe najvećih. Ja se iskreno nadam da će to biti Liverpul ili Arsenal. Druga opcija je ostanak u City-u ako dođe do smjene trenera.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 03 mar 2013, 21:07

NoName je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:po meni dzeki bi najbolje bilo u Arsenalu ,nemaju spica kako treba a i pitali bi ga loptama a i Arsenal je zdrav klub...
Arsenal, Liverpul, Chelsea, Bayern, Juve, Milan, Real. Ovdje se krug završava, nema govora o tome da ide u neki tim mimo ove grupe najvećih. Ja se iskreno nadam da će to biti Liverpul ili Arsenal. Druga opcija je ostanak u City-u ako dođe do smjene trenera.
sumnjam da ce ga city prodati u englesku, nije njima sad do 20 mil. pa da pojacavaju konkurente ;)

real sumnjam, juve dovodi llorentea, milan ima tri extra napadaca.

najrealnije inter ili mozda dortmund ako ode lewandoski

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 mar 2013, 21:33

NoName je napisao/la:
Arsenal i Liverpool su dobre ekipe , naime prva nema ni kako treba centarfora od odlaska Van Persija te konstantno guraju krilo (Walcotta) na centarfora , iako nema fizičke predispozicije za igranje te pozicije . Liverpool ima Suareza , ali vrlo je moguće da će on otići na ljeto . Ali jako je teško da će City prodavati Džeku nekome iz EPL za jeftine pare jer tako će jednostavno pojačavati konkurente ... Bayern trenutno ima dva sjajna centarfora, Mandžukića i Gomeza , i ukoliko Gomez ode na ljeto , najvjerovatnije će doći Lewandowski. Juve ima Vučinića , na ljeto će dovesti Llorentea tako da im ne treba nitko više . Milan ima dovoljno napadača i sigurni su . A realno , Real ako bude tražio centarfora , tražit će nekog zaista , zaista vrhunske kvalitete , tipa Cavani ili Falcao ... (uz svo dužno poštovanje Džeki).
Jedine ekipe u kojima ga zaista mogu vidjeti su , kao što je @nishikori napisao , Inter i Dortmund (ukoliko prodaju Lewandowskog za dovoljne pare).

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 04 mar 2013, 01:58

Nema nista od prelaska u borusiju :D

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 04 mar 2013, 10:03

jel ga ovo zabar neofirno prozva

"Ne sviđaju mi se igrači koji nikada ne misle da je nešto njihova greška. Takvi igrači ne mogu igrati sa mnom. Nekada je važno da jedan igrač preuzme odgovornost jer kada ste vrhunski igrač i zarađujete mnogo novca stalno bi ste trebali da dajete sve od sebe. Želim jake igrače koji se ljute na mene kada ne igraju, ali kada uđu u igru želim da mi pokažu da zaslužuju igrati. Iz ovog razloga sam rekao da je važno dodati još dva ili tri vrhunska igrača u ovaj tim"

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 04 mar 2013, 11:09

hattab je napisao/la:jel ga ovo zabar neofirno prozva

"Ne sviđaju mi se igrači koji nikada ne misle da je nešto njihova greška. Takvi igrači ne mogu igrati sa mnom. Nekada je važno da jedan igrač preuzme odgovornost jer kada ste vrhunski igrač i zarađujete mnogo novca stalno bi ste trebali da dajete sve od sebe. Želim jake igrače koji se ljute na mene kada ne igraju, ali kada uđu u igru želim da mi pokažu da zaslužuju igrati. Iz ovog razloga sam rekao da je važno dodati još dva ili tri vrhunska igrača u ovaj tim"
Ako je iko preuzimao odgovornost ove sezone onda je to bio Džeko, koji je svojim golovima donjeo rezultat. Ovo bi se moglo odnositi na bilo kojeg igraca Citya, al poznavajuci Mancinija ne bi me zacudilo da misli na Džeku. Taman Džeko ude u seriju pogodaka, a on ga posalje na na klupu, draže je njemu Kunovo driblanje i vjerovatno to vidi kao borbu(a ne unistavanje neke akcije i nesuradnju sa saigracima) nego Edinove golove. Po njegovim izjavama se vidi da se gubi, pa on se još nada tituli, glavna mu je taktika daj mu još vrhunskih igraca.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2013, 11:34

hattab je napisao/la:jel ga ovo zabar neofirno prozva

Žabar standardno valja gluposti.Kad mu je prošle godine donio titulu onda je ko p***a šutio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, Sveti i 35 gostiju.