FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 mar 2014, 13:20

dosta ljudi ima i kod sebe zastave (jbg desila se smjena generacija ), stendardi su uglavnom kod Fukara..a mogu se uraditi i oni "jednokratni" kao za kup tekmu protiv Sarajeva ona fora "Kup je nas"..sad se moze uradit 50-ak komada tipa "premijer liga" il nesto slicno, ima kreativnijih ljudi :D

nego ko veceras bude isao na sastanak, ja ne znam da li cu moci zbog privatnih problema, nek predlozi da se odradi takvo nesto i nek ekipi predlozi da pozovu ljude da ponesu zastave koje imaju kod sebe na tekmu...treba da oni naprave smjernice i da se po tome radi, niko nista na svoju ruku da ne radi...meni licno puna tribina al bez zastava i stendarda je ko qrac pa eto imajte to na umu :D

moraju pokriti sve detalje od mjesta okupljanja, kortea, zastava, ovog dodatnog sto se planira :D , transova, razglasa i bubnjeva posebno..ma sve to da bude super, al zastave da se ispostuju hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 mar 2014, 13:28

Ubrzo ćemo preuzeti mjesto na kojem je Jedinstvo

Sloboda je u okviru 19. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine savladala Radnički u Lukavcu i taki zadržala tri boda zaostatka za Jedinstvom koje se nalazi na prvom mjestu.
Tuzlanski klub je na Jošiku u 79. minuti došao do pobjedonosnog gola kada je Efendić centrirao, a nakon loše reakcije domaće odbrane, Redžepi posgtigao za tri boda zlata vrijedna.

"Za današnju utakmicu mogu reći samo da je bila jako teška. Osvojili smo veoma bitna tri boda. Radnički je vršio pritisak, ali mi smo dobro stajali na terenu, tako da nas nisu mogli lako probiti", rekao je Krpić za ****.ba, te je dodao:

"Dao sam sve od sebe, jedino se tako mogu nametnuti šefu koji traži i gru i borbu, a ja mu to maksimalno ispunjavam. Davat ću i još više".

Napadač crveno-crnih vjeruje da će Sloboda izboriti plasman u društvo najboljih, a velikom prednošći tuzlanske ekipe smatra to što će međusobni okršaj u proljetnom dijelu sezone odigrati u "gradu soli".

"Jedinstvo nam dolazi, tako da ćemo se pripremiti da bodovi ostanu u Tuzli. Počeli smo se boriti od prvog dana, a tako će biti i do posljednjeg. Jedinstvo je dobra ekipa, nisu bez razloga na vrhu tabele, ali mi ćemo da preuzmemo ubrzo to mjesto", govori optimistični Krpić.

Nakon dolaska iz srbijanskog Metalca Gornji Milanovac u zimskom prelaznom roku Krpić je postigao jedan pogodak, te ističe zadovoljstvo svojom formom i da nikada nije zažalio što je došao u Tuzlu.

"Zadovoljan sam svojom formom. Golovi će doći. Radim sve što šef kaže. Što se tiče atmosfere u Slobodi odlična je. Sve je super. Ćiro Blažević je najbolji trener koji me je trenirao, ukratko rečeno. Definitivno", rekao je 23-godišnji napadač.

sc sport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 mar 2014, 14:13

NAKON PREDAVANJA NA EDUKACIJSKOM FAKULTETU
Ćiro zaplesao sa Travničankama

Predavanju popularnog sugrađanina prisustvovao je veliki broj studenata, trenera, sportista i sportskih radnika koji su sa zanimanjem pratili svaku riječ
rilikom dvodnevnog boravka u rodnom Travniku Miroslav Ćiro Blažević održao je predavanje na Edukacijskom fakultetu na temu „Formula egzistencije i uspjeha“.

Predavanju popularnog sugrađanina prisustvovao je veliki broj studenata, trenera, sportista i sportskih radnika koji su sa zanimanjem pratili svaku riječ. Nakon predavanja članice plesne grupe „Maja“ i brojne studentice „natjerale“ su Ćiru da zajedno zaplešu.

Stari šarmer nije se dao zbuniti i vrlo brzo se snašao, te pokazao dobru formu i zaplesao bez treme što je izazvalo buran aplauz prisutnih. 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 25 mar 2014, 17:40

Pozdrav svima, novi sam na forumu, al duze vremena pratim i citam postove.
Prije svega, u subotu bi zelio da bude lijepa sportska priredba, da publika uziva u fudbalu, ali da 3 boda ostanu na tusnju, a siguran sam da hoce, jer su i mnogo veci klubovi padali i gubili bodove u Tuzli. Cak i kad smo igrali Premijer ligu, nismo imali ovoliko jake igrace, a pogotovo ne trenera kao sto sad imamo, tako da sam siguran da u ovoj utakmici skidamo ovaj bodovni minus, te cemo se izjednacit sa Jedinstvom na tabeli, i samo da bude lijepo vrijeme, pa cemo uz pomoc srece nadoknadit i go razliku iz prosle utakmice. Pozdrav svima :D
Srcem do pobjede Fukare Batva

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2014, 18:57

jbt,efendic fula ovu utakmicu sa jedinstvom...a u pm....sigurno medzu nasa top 3 igraca ove polusezone :( :( ...ko ga moze mijenjat ...i kuduza jos nema ni na karti :? :? ...kakva je to povreda :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 mar 2014, 19:00

@batva035 dobrodošao :) .

Prije nešto više od godinu dana [youtube][/youtube] ,šta je čovjek uradio za kratko vrijeme :o .

Šteta za Efendica :roll: .

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 mar 2014, 19:14

Na ovako bitnim utakmicama pokažu se igrači od kojih to najmanje očekuješ 8-)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2014, 19:17

baš me zanima šta će Ćiro napraviti, da l' će Halila na beka ili spustit' Mehidića :D nekako bih volio gledati Kapića u prvih 11, vrijeme je da pročepi, dobar je to igrač ba :D mada, možda vrati i Mujkića u prvih 11 :D
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 25 mar 2014, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 mar 2014, 19:18

Ocekujem da Krpic i Brzi prorade u subotu.
🔴⚫️

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 mar 2014, 19:26

Chinaglia je napisao/la:baš me zanima šta će Ćiro napraviti, da l' će Halila na beka ili spustit' Mehidića :D nekako bih volio gledati Kapića u prvih 11, vrijeme je da pročepi, dobar je to igrač ba :D mada, možda vrati i Mujkića u prvih 11 :D
Ja ne bih volio vidjeti Halila sad u ovakvoj utakmici, jer koliko znam nije imao minutaže nikako. Dok Mehidić na toj poziciji dosta dobar. Nadam se da će Mujka biti u prvih 11 jer je on igrač za ovakve utakmice.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2014, 19:33

Coraco je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:baš me zanima šta će Ćiro napraviti, da l' će Halila na beka ili spustit' Mehidića :D nekako bih volio gledati Kapića u prvih 11, vrijeme je da pročepi, dobar je to igrač ba :D mada, možda vrati i Mujkića u prvih 11 :D
Ja ne bih volio vidjeti Halila sad u ovakvoj utakmici, jer koliko znam nije imao minutaže nikako. Dok Mehidić na toj poziciji dosta dobar. Nadam se da će Mujka biti u prvih 11 jer je on igrač za ovakve utakmice.
djelim mišljenja za Halila, a što se napada tiče, zavisi na šta će Ćiro računati, ako će na brzinu, onda vjerovatno Kapić i Huseinbašić :D ne znam, kako god, svi su dobri igrači, teško se odlučiti :D :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 mar 2014, 19:35

Mah ja vjerujem u našeg šefa,spremio je on prvih 11 i eventualne zamjene za Jedinstvo ;) stari je to laf..

Nego Chinaglia,de onaj link laziala sa bakljama,zastavama i sl. ,tako aBd da bude u subotu 8-)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2014, 19:40

je l' ovaj? 8-)
[youtube][/youtube]

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 mar 2014, 19:46

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 mar 2014, 19:58

Direktan prijenos utakmice Sloboda - Jedinstvo!

slika

U subotu u 15 sati u direktnom prijenosu u programu RTVTK možete pratiti veliki derbi Prve nogometne lige FBiH Sloboda - Jedinstvo. Susret se igra na stadionu Tušanj u okviru 20.kola i može biti odlučujući u borbi za plasman u Premijer ligu BiH. Bišćani u Tuzlu dolaze kao prvoplasirani sastav sa tri boda prednosti u odnosu na Slobodu, koja pod vođstvom Miroslava Ćire Blaževića ne zna za poraz. U četiri utakmice nastavka sezone tuzlaci su ostvarili isto toliko pobjeda uz gol razliku 12:0. Očekuje nas sasvim sigurno jedna odlična nogometna predstava pred ispunjenim tribinama. Svi oni koji nisu u mogućnosti da susret prate na stadionu Tušanj, TV Tuzlanskog kanton je obezbjedila ekskluzivni prijenos!

rtvtk.ba

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 mar 2014, 20:43

Ćiro Blažević poslao napadača Slobode na tribine zbog nevjerovatnog razloga

Crveno-crni još uvijek nisu primili gol, a ”trener svih trenera” Ćiro Blažević iz utakmice u utakmicu pokazuje ko je gazda u svlačionici. Na svojoj je koži to na ”Jošiku” najbolje osjetio napadač Ermin Huseinbašić.

On prije utakmice, na ručku u hotelu nije mogao ponoviti jednu Ćirinu rečenicu, a nagrađen je tako što je meč odgledao s tribina.

-Tri sata sam pripremao govor, za te tri minute koncentracije. Zamisli, moj jedan napadač, naš najveći adut, nije bio koncentriran. I kako nije mogao ponoviti posljednju moju rečenicu, ja sam ga odstranio. I kada bih znao da bez njega ne mogu dobiti utakmicu u Lukavcu, ja bih to uradio – kazao je u razgovoru za ‘Sport’, Ćiro Blažević.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 mar 2014, 20:56

Gorki je napisao/la:Ćiro Blažević poslao napadača Slobode na tribine zbog nevjerovatnog razloga

Crveno-crni još uvijek nisu primili gol, a ”trener svih trenera” Ćiro Blažević iz utakmice u utakmicu pokazuje ko je gazda u svlačionici. Na svojoj je koži to na ”Jošiku” najbolje osjetio napadač Ermin Huseinbašić.

On prije utakmice, na ručku u hotelu nije mogao ponoviti jednu Ćirinu rečenicu, a nagrađen je tako što je meč odgledao s tribina.

-Tri sata sam pripremao govor, za te tri minute koncentracije. Zamisli, moj jedan napadač, naš najveći adut, nije bio koncentriran. I kako nije mogao ponoviti posljednju moju rečenicu, ja sam ga odstranio. I kada bih znao da bez njega ne mogu dobiti utakmicu u Lukavcu, ja bih to uradio – kazao je u razgovoru za ‘Sport’, Ćiro Blažević.
Svaka cast Ciri, nema kod njega puno zajebancije vidi se da radi svoj posao a nisam ni sumnjao, Ciro isto profesor neki :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 mar 2014, 21:10

...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 mar 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 mar 2014, 21:11

Joj fazona :roll: Trebao je izgubiti utakmicu pa bi ga poslao na tribine :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 mar 2014, 21:17

sad cemo vidjeti sta mozemo od Brzog ocekivat, il ce se sabrati i zaigrati kao na pripremama ili ce se vratit starim navikama :D ..ide mu u prilog sto je Kapic kanta pa ce ga vjerovatno Ciro morati koristiti protiv Jedinstva vec..

nesto kontam imamo dobre rezultate a Kapic, Husic, Jusufbasic, Husejnbasic pa i Krpic (golgeterski) igraju ispod nivoa ili ne igraju nikako..sta ce tek biti ako proigraju jedan ili dva od njih :D ..a sigurno hoce jer dobri su to igraci, odlicni za ovu ligu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.