IdeeešRaonffa je napisao/la:Ne sumnjam da Damir neće iskontrirati kad svi očekuju debakl hahaha

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
IdeeešRaonffa je napisao/la:Ne sumnjam da Damir neće iskontrirati kad svi očekuju debakl hahaha
Kioliko brani bodova Damir? 0 jel tskoshminka je napisao/la:valjda je bodiju ovih 15/20 na mreži dovoljno dobro, bravo doktore
Često ovi komentatori sa ES-a i SK-a govore "borilište" za teren a meni to pravo smiješno, pa neće se udarati nego igrati tenisUnofficialpage je napisao/la:Bravo. Lijepa pobjeda. Ali jedva čekam da prođe trava, ali ne mislim pod ovih da gubi.
Jedva je 8 game izvukao, i onaj fh Istomina koji je zakucao u mrežu je odlučilo meč. Bit' će teško protiv Vaseka ali naše se nadati.
2/4 in progress
Mirza uskoro izlazi na borilište.
Čuo sad od ovog, mislim da samo ovaj na ESu to govori, to isto kaže i za snooker.Raonffa je napisao/la:Često ovi komentatori sa ES-a i SK-a govore "borilište" za teren a meni to pravo smiješno, pa neće se udarati nego igrati tenisUnofficialpage je napisao/la:Bravo. Lijepa pobjeda. Ali jedva čekam da prođe trava, ali ne mislim pod ovih da gubi.
Jedva je 8 game izvukao, i onaj fh Istomina koji je zakucao u mrežu je odlučilo meč. Bit' će teško protiv Vaseka ali naše se nadati.
2/4 in progress
Mirza uskoro izlazi na borilište.![]()
Nešto za zglob, steznik, osjetljiv mu je zglob, zeznuo ga je i u Sofiji i na zadnjem challengeru, kada je predao mečHarika je napisao/la:Sta mu je ono crno na nozi? Nesto za srecu ili?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Moguće da je samo on, uglavnom čuo sam to više puta i prije na ovim "domaćim" kanalima a pravo mi je smiješnoUnofficialpage je napisao/la:Čuo sad od ovog, mislim da samo ovaj na ESu to govori, to isto kaže i za snooker.Raonffa je napisao/la:Često ovi komentatori sa ES-a i SK-a govore "borilište" za teren a meni to pravo smiješno, pa neće se udarati nego igrati tenisUnofficialpage je napisao/la:Bravo. Lijepa pobjeda. Ali jedva čekam da prođe trava, ali ne mislim pod ovih da gubi.
2/4 in progress
Mirza uskoro izlazi na borilište.![]()
Aham, prosle godine nije igrao nista prije Wimb?shminka je napisao/la:Nešto za zglob, steznik, osjetljiv mu je zglob, zeznuo ga je i u Sofiji i na zadnjem challengeru, kada je predao mečHarika je napisao/la:Sta mu je ono crno na nozi? Nesto za srecu ili?
Nije, samo ovu istu egzibiciju u Liverpulu kao i ove godineHarika je napisao/la:Aham, prosle godine nije igrao nista prije Wimb?shminka je napisao/la:Nešto za zglob, steznik, osjetljiv mu je zglob, zeznuo ga je i u Sofiji i na zadnjem challengeru, kada je predao mečHarika je napisao/la:Sta mu je ono crno na nozi? Nesto za srecu ili?
Nije uzeo break, to nešto rezultati zeznuliKEC je napisao/la:odmah brejk mirze
hah vidim i ja sad al et 1:1Unofficialpage je napisao/la:Nije uzeo break, to nešto rezultati zeznuliKEC je napisao/la:odmah brejk mirze![]()
Odlican je bio. Rekao sam juce da jedva cekam da vidim te njegove slajseve, drop shotove i igru na mrezi na travi, i djelovalo je dobro, ali ono sto ja stalno potenciram je nedostatak prvog servisa i lakih poena sto ce ga kostati dosta pobjeda protiv boljih tenisera od Istomina.shminka je napisao/la:valjda je bodiju ovih 15/20 na mreži dovoljno dobro, bravo doktore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.