Jericho je napisao/la: Dalbert/Asamoah --- Lazaro/Candreva do polusezone je i više nego dovoljno..
"zamjena za Lukakua" + top veznjak(sve mi nešto više počinje smrdit da će to biti Rakitić) i dosta za ovaj mercato.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jericho je napisao/la: Dalbert/Asamoah --- Lazaro/Candreva do polusezone je i više nego dovoljno..
"zamjena za Lukakua" + top veznjak(sve mi nešto više počinje smrdit da će to biti Rakitić) i dosta za ovaj mercato.
A possible move to England is off for Inter prospect Facundo Colidio. The 19-year-old will instead move to Belgium to play for Sint Truiden on loan. While Leeds and Newcastle both had interest, the deal never solidified. Inter agreed to a one-year loan for the player, who will get an increase of playing time.
Ma dobar je Lautaro ali treba nam i Dzeko da sa svojim iskustvom i Conteovom motivacijom proradi jos bolje!h1a2s3o4 je napisao/la:Lautaro je u poređenju sa Džekom smiješan napadač. Ali ima vremena da nauči. Dođi Džeko da osvojis i italijansku ligu.
Ja ne vidim Lautara kao prvotimca, jos uvijek. Tako da vjerujem ako dodje Dzeko da ce bit ispred njega, mozda ne odma na pocetku ali eventualno. Mada se nadam nekom boljem pojacanju..h1a2s3o4 je napisao/la:Lautaro je u poređenju sa Džekom smiješan napadač. Ali ima vremena da nauči. Dođi Džeko da osvojis i italijansku ligu.
If you can't handle Ninja when he's smoking or clubbing you don't deserve him when he's runningMago je napisao/la:Radja u ovih 5 dana kolko je u Cagliariu pokazao zasto je otjeran. Jedan video ide mrtav pijan jedva hoda a drugi kako pusi. Al eto dole mu je to valjda dozvoljeno...
Samo slusati sta Conte kaze. I bit ce dobro...
Btw sad sam se sjetio da mi se ovi kandidati za vezni red iz Barcelone ( Rakitic, Vidal) ne sviđaju. Nama treba mozak ekipe, neko ko ce da bude upgrade Brozovicu. Brozovic je odlican, naš najbolji veznjak u proteklih nekoliko sezona pokazalo se. Ali ako ce se dovoditi nemoj onda igrače tipa Vidal i Rakitic, daj nekoga ko moze da kreira napade. A ne kao protiv Valencie bunarenje, pa ovde omrazeni na forumu Vecino mora da izvuce kontru i odigra dobar pas. Vecino, nas drugi najbolji veznjak u zadnjih nekoliko sezona. Novajlije čekamo da se dokažu.According to Rai Sport, Inter have already scored its first signing for the 2020 transfer market: it is Matteo Darmian, full-back of Manchester United and former Torino, Palermo and Milan player. The Italian would arrive on a free transfer next year when his contract with the Red Devils will expire.
Onda se valja mučit od 2021. tražeći nekog kome ćemo ga uvalit, a niko ga neće htjet pa ćemo ga morat trpit do 2024. dok mu ne istekne ugovor. Ne bih Darmiana ni džabeh1a2s3o4 je napisao/la:Piše Rai Sport da smo završili Darmiana, i da će doći 2020 kao slobodan igrač. Not bad.
Toliko ga trazimo i na kraju dođe besplatno.
Di Marzio -Inter's demand is Dzeko plus €60M for Icardi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.