FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dosta o avataru "lenova", predložen je u administraciju za daljne razmatranje, vidjet ćemo jesu li dopušteni takvi "simboli".
Vratite se temi, FK ŽELJEZNIČAR!
Vratite se temi, FK ŽELJEZNIČAR!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
danas u 19h trening 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
nikad mi nije bilo jasno zasto je zeljo plavo-bijele dresove vratio u samo plave, mozel mi dati neko odg na to pitanje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Ili samo bijeleirfan41 je napisao/la:nikad mi nije bilo jasno zasto je zeljo plavo-bijele dresove vratio u samo plave, mozel mi dati neko odg na to pitanje

AMAR OSIM!!!
Ehh, sad ne treba se bunit zbog toga dresovi su ssasvim OK,a i nasa glavna boja je PLAVA

- bistrikboy
- Kontakt:
Cast mi je i zadovoljstvo sto cu vam objaviti termine emisije Željo tv,koja kreće SUTRA na tv Pink BH i emituje se svakim radnim danom u terminima:07:30 ; 14:35; 18:45; 01:20.
Emisija takodjer ide svakim danom na RSG i IFM radiu, i to u terminu 17.10 .
PS: Napominjem sutra svi koji mogu da dodju od 11-12 h na Grbavicu !
preneseno sa orga,napisao zaposlenik prod.kuce koja radi projekat...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Obradovo si me... 

lijepa vijest nema stabistrikboy je napisao/la:Cast mi je i zadovoljstvo sto cu vam objaviti termine emisije Željo tv,koja kreće SUTRA na tv Pink BH i emituje se svakim radnim danom u terminima:07:30 ; 14:35; 18:45; 01:20.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
I samo pitanje jesul ti termini 4 puta dnevno i jel na svakom treminu isti program tj. jel se sve prikazuje isto u terminima ili razlicito ?? 

Ja sad na Tv Vogosca gledo TVŽELJO bgm predobro jee

- blueman-TM87
- Kontakt:
Ma samo plavo nikakve ba pruge i federski fazoni.Mozda ali samo mozda bijeli sorc i bijele stucne a pruge NIKAKO!csh je napisao/la:Ili samo bijeleirfan41 je napisao/la:nikad mi nije bilo jasno zasto je zeljo plavo-bijele dresove vratio u samo plave, mozel mi dati neko odg na to pitanje,ne znam brate mislim da bi vecina voljela da su opet plavo bijeli,ali tako je kako je!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Nikako pruge? ocito si mlad!!blueman-TM87 je napisao/la:Ma samo plavo nikakve ba pruge i federski fazoni.Mozda ali samo mozda bijeli sorc i bijele stucne a pruge NIKAKO!csh je napisao/la:Ili samo bijeleirfan41 je napisao/la:nikad mi nije bilo jasno zasto je zeljo plavo-bijele dresove vratio u samo plave, mozel mi dati neko odg na to pitanje,ne znam brate mislim da bi vecina voljela da su opet plavo bijeli,ali tako je kako je!
Samo da TV zazivi, sve ce biti bolje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ne znam sa koliko godina je neko za tebe mlad?
nisam manijak,ali uvjek ste bili plavo-bijeli pa bi tako trebalo i sada..
ma brate samo se opustiblueman-TM87 je napisao/la:Ne znam sa koliko godina je neko za tebe mlad?

al jbg zeljo vazda bio plavo bijeli bijelo plavi

I onda sve varijacije na temu!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:ma brate samo se opustiblueman-TM87 je napisao/la:Ne znam sa koliko godina je neko za tebe mlad?![]()
al jbg zeljo vazda bio plavo bijeli bijelo plavi
I onda sve varijacije na temu!!
Opusten pravo,samo iznosim svoje skromno misljenje.Ne kazem da nebude bijele boje na dresu ali mi se pruge nikako ne svidjaju.Jbg
dino muharemovic nije bio na treningu, ne znam tacno zbog cega uglavnom mislim da se posvadjao s nekim i da se zbog toga nije pojavio na danasnjem treningu
a onaj kovacevic definitivno nije igrac za zelju, ko je gledao danasnji trening a i utakmicu protiv olimpika mora se sloziti sa mnom
a onaj kovacevic definitivno nije igrac za zelju, ko je gledao danasnji trening a i utakmicu protiv olimpika mora se sloziti sa mnom
Zadnja izmjena: Emir_tm87, dana/u 28 jul 2009, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
Vratite se temi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ja mislim da bi prava kombinacija bila da na dresovima rukavi budu bijeli kod kuce a ostalo plavo dok u gostima plavi rukavi a ostalo bijelo ili cak mozda bolja varijanta da dres kod kuce bude plavi sa jednom kosom bijelom linijom preko prednje i zadnj strane a u gostima obratno ili plavi dres sa bijelom linijom po sredini od vrata na dole u sirini nekih 5 ili 10 cm..
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, pinki i 339 gostiju.