Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Ajzea
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Ajzea » 30 nov 2014, 14:22

Heller je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U slučaju da Amar dođe na mjesto selektora, obavezno organizovati pripremnu utakmicu protiv Leotara. IO sigurno ne bi imao ništa protiv.
Al da se osiguraju topla voda, kljucevi i zastavice ;)
Manijaci će pamtiti Amara Osima dugo, ali izgleda da će te ga vi i pitari pamtiti duže :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 30 nov 2014, 14:23

amerosm je napisao/la:Ukoliko je ova lista koju je objavio Klix istinita, onda se nadam da ce novi selektor biti Rajevac koji od svih ostalih ima daleko najbolji CV...

Iako cu otici u off, ali mi stvarno nisu jasni navijaci Zelje koji bi voljeli vidjeti Amara Osima na klupi. Jeste Vi svjesni da bi u toj situaciji Zeljo se ponovo vratio u vremena Landze i ostalog otpada iz perioda 2005-09.
Hoće ako se gladao CV a ne nešto drugo,jer kod nas nije bitno jesi li i koliko si sposoban,već koliko si podoban.Tu ide Hadžibegić,Baždarević ili Baka.Jer sumnjam da bi i Amar mogao slušati sranja od ovih stručnjaka iz saveza.Mada nije ništa lošiji izbor od gore navedenih,i onako nam je repka poligon za obuku polovnih kadrova bez posla a on je ako ništa drugo stalno oko Želje!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 nov 2014, 14:25

Hazdibegic ili Rajevac najvjerovatnije.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 nov 2014, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 30 nov 2014, 14:25

Heller je napisao/la:
Astren je napisao/la:Ne zna se ko je više navalio, ili Zeljovci da glasaju za Amara ili ovi iz Tuzle da kmeče..Cirkus još samo par dana u vašem gradu, navali narode
Kmečimo zato što mi četnici iz Tuzle nećemo da na kormilo dođe veliki Amav Osim i da odvede repku do titula prvaka evrope i svijeta, jer smo Četnici iz Tuzle
A sigurno je to pravi razlog. Normalno da kmečiš jer je to danas popularno. Samo si pogriješio sa mjestom gdje si objvio. Trebao si ostaviti za fejsbuka. Sigurno bi bilo lajkova, a evo komentara tipa: potpisujem, objasnio, dominacija ne fali.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2014, 14:26

Ajzea je napisao/la:Manijaci će pamtiti Amara Osima dugo, ali izgleda da će te ga vi i pitari pamtiti duže :D
Ovi će na kraju sezone imati novog Amara. Cvajta calling :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 nov 2014, 14:29

Virtu4l je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Manijaci će pamtiti Amara Osima dugo, ali izgleda da će te ga vi i pitari pamtiti duže :D
imas virtuelne mokre snove,jeli :urnebes: :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 nov 2014, 14:30

Tuzlaci jos misle da ih je Amar izbacio iz lige. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 nov 2014, 14:31

dok je u Selji bilo para, brko je bio trener, znao da će bit' titula i da nemaju konkurenciju, a kad nema para, brko nije trener, jer zna da nema titula, a jaka konkurencija :D i onda ovdje prosipaju priču kako je brko u svakoj sezoni nešto osvojio :D kao da ne znamo kako se u ovoj državi osvajaju titule :lol: još kad sam vidio kako jadnog osramoti jadnog Adžema :puke:

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 30 nov 2014, 14:35

Virtu4l je napisao/la:
:thumbup: Ove godine bi to mogao biti Kodro, zadnju utakmicu sezone igraju protiv Sarajeva.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2014, 14:43

Pa ako Kodro bude trebao pobjedu normalno da ce ici da pobjedi..A i inace je korektan lik i gospodin bar na prvi pogled.

Dok je Amar dao 3 boda za 6 naredne godine, a u medjuvremenu se pravio Englez i pricao gluposti :guz:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 nov 2014, 14:50

Elegant je napisao/la:Tuzlaci jos misle da ih je Amar izbacio iz lige. :urnebes:
Mi smo sami sebe izbacili, trebali smo izgubiti manje od 2 razlike, nismo, kHaj priče. Al to nije argument da Amar nije kriminalac, i trener koji nije za repke.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 nov 2014, 14:54

rodjenisa je napisao/la:Nakon sto je otpala mogucnost da Vaha preuzme repku sad se samo nadam da ce sjesti sa Amarom i dogovoriti.Volio bih taj scenarij nego da uzmu nekog stranca,moramo konacno poceti da cijenimo svoje ljude.Od svih domacih kandidata Amar sigurno najvise zasluzuje da preuzme,godinama je krvavo radio u BIH dok su drugi uzivali po bjelom svijetu i vrhunskim uslovima nisu uspjeli napraviti nesto vrijedno.
Potpuno je nebitno sto ga mnogi ne podnose radi njegove posebnosti,iskrenosti i fudbalske filozofije koja je sigurno za koplje iznad ovih nasih vrlih strucnjaka :bih:
Evo da se citiram,posto vidim da je pocela glupa rasprava oko Amara uzrokovana totalno nebitnim stvarima za izbor selektora.Neka bar neko nesto potkrijepi pokojom cinjenicom,a ne samo brko ruzan,amaw nas istjero iz lige i slicne gluposti.Treba nam neko na celu repke ko je totalno razlicit od mase domacih kandidata
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 30 nov 2014, 14:55

Odosmo van teme. Dajte nam adekvatne dokaze da je Amar nastimao tu ili bilo koju utakmicu i mi cemo ga u roku od 24 sata za sva vremena nogirati iz kluba.
Gledao sam utakmicu izmedju Slavije i Slobode i iskreno cu vam reci da ste vi sami sebe izbacili iz lige. Sve je bilo u vasim rukama, igraci Slavije su se pomirili da lete iz lige, ali vi ste odigrali najkukavickiju utakmicu od postanka kluba Slobode. To je bila utakmica u kojoj nisam vidio skoro nijednu pravu priliku sa vase strane. I za to sve se zahvalite svojim igracima i Ibrakovicu i njegovom "modernom napadackom fudbalu", a nemojte krivca traziti u igracima Zelje i Amaru koji su vec bili osvojili titulu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 nov 2014, 14:58

AsmirBegovic je napisao/la:Odosmo van teme. Dajte nam adekvatne dokaze da je Amar nastimao tu ili bilo koju utakmicu i mi cemo ga u roku od 24 sata za sva vremena nogirati iz kluba.
Gledao sam utakmicu izmedju Slavije i Slobode i iskreno cu vam reci da ste vi sami sebe izbacili iz lige. Sve je bilo u vasim rukama, igraci Slavije su se pomirili da lete iz lige, ali vi ste odigrali najkukavickiju utakmicu od postanka kluba Slobode. To je bila utakmica u kojoj nisam vidio skoro nijednu pravu priliku sa vase strane. I za to sve se zahvalite svojim igracima i Ibrakovicu i njegovom "modernom napadackom fudbalu", a nemojte krivca traziti u igracima Zelje i Amaru koji su vec bili osvojili titulu.
Jesmol napisali,sami smo sebe izbacili,jel dosta o tom vise?
Da imaju adekvatni dokazi ne da bi letio iz kluba nego bi letio u zatvor.I da je sve 100% regularno,a nije,opet ne zasluzuje bit ispred svih ovih strucnjaka.Selektor U21 moze,ili pomocnik A tima.
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2014, 15:00

Znači njihovo mišljenje je kreirano mržnjom, a ne racionalnim razmišljanjem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2014, 15:01

AsmirBegovic je napisao/la:Odosmo van teme. Dajte nam adekvatne dokaze da je Amar nastimao tu ili bilo koju utakmicu i mi cemo ga u roku od 24 sata za sva vremena nogirati iz kluba.
Ispade da mi sada kujemo zavjeru neku protiv Osima. U fazonu on je cist, a mi izmisljamo price..Ja ne znam jel mi zivimo u uredjenoj drzavi ili ne. I ptice na grani znaju kako to funkcionise i normalno da nece biti nikakvih konkretnih dokaza..

Pustili ste prijateljski klub da pobjedi, na vasu zalost sada je taj klub u drugoj ligi i vi svake godine necete vise pocinjati sezonu sa 6 bodova nego sa 0. Ustvari pocinjati cete sezonu sa 6 bodova, dok je Olimpica u ligi..

I bilo i proslo, normalno je da ga neki ljudi ne zele nikako vidjeti kao selektora. Ivica Osim je vec druga stvar za razliku od Amara, sto ti govori da to nije nista na familijarnoj bazi vec sam kreiras misljenje o sebi, a Amar je za divno cudo nepopularan u citavoj drzavi..

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 30 nov 2014, 15:08

tuzlak1987 je napisao/la: Ispade da mi sada kujemo zavjeru neku protiv Osima. U fazonu on je cist, a mi izmisljamo price..Ja ne znam jel mi zivimo u uredjenoj drzavi ili ne. I ptice na grani znaju kako to funkcionise i normalno da nece biti nikakvih konkretnih dokaza..

Pustili ste prijateljski klub da pobjedi, na vasu zalost sada je taj klub u drugoj ligi i vi svake godine necete vise pocinjati sezonu sa 6 bodova nego sa 0. Ustvari pocinjati cete sezonu sa 6 bodova, dok je Olimpica u ligi..
Eto, sad smo u talu i sa Olimpikom. :urnebes:
I da odmah razgranicimo neke stvari, nije mi cilj odbrana Amara. Vec sam se izjasnio da ga iz vise razloga ne bih volio vidjeti na klupi reprezentacije. Jedini cilj mi je da se zaustavi ovaj neosnovani govor mrznje izmedju Tuzle i Sarajeva. odgovorno tvrdim da 99,99 posto gradjana Sarajeva voli Tuzlu i zeli Slobodu vidjeti u vrhu tabele Premijer lige. Draza mi je Sloboda od Olimpika, Sirokog i Zrinjskog zajedno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 nov 2014, 15:14

Pocinjacemo sa 6 bodova dok je Slobode u ligi, ali izgleda da to nece dugo trajati.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 30 nov 2014, 15:16

1. Rajevac / Osim 50%
2. Bazdarevic 25%
3. Hadzibegic 15%
4. Sliskovic 10%
Unica grande amore

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 nov 2014, 15:18

bagrcavi je napisao/la:Pocinjacemo sa 6 bodova dok je Slobode u ligi, ali izgleda da to nece dugo trajati.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Ma ajde necete dugo bit u padu ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 31 gost.