AsmirBegovic je napisao/la:Odosmo van teme. Dajte nam adekvatne dokaze da je Amar nastimao tu ili bilo koju utakmicu i mi cemo ga u roku od 24 sata za sva vremena nogirati iz kluba.
Gledao sam utakmicu izmedju Slavije i Slobode i iskreno cu vam reci da ste vi sami sebe izbacili iz lige. Sve je bilo u vasim rukama, igraci Slavije su se pomirili da lete iz lige, ali vi ste odigrali najkukavickiju utakmicu od postanka kluba Slobode. To je bila utakmica u kojoj nisam vidio skoro nijednu pravu priliku sa vase strane. I za to sve se zahvalite svojim igracima i Ibrakovicu i njegovom "modernom napadackom fudbalu", a nemojte krivca traziti u igracima Zelje i Amaru koji su vec bili osvojili titulu.
Ispade da mi sada kujemo zavjeru neku protiv Osima. U fazonu on je cist, a mi izmisljamo price..Ja ne znam jel mi zivimo u uredjenoj drzavi ili ne. I ptice na grani znaju kako to funkcionise i normalno da nece biti nikakvih konkretnih dokaza..
Pustili ste prijateljski klub da pobjedi, na vasu zalost sada je taj klub u drugoj ligi i vi svake godine necete vise pocinjati sezonu sa 6 bodova nego sa 0. Ustvari pocinjati cete sezonu sa 6 bodova, dok je Olimpica u ligi..
I bilo i proslo, normalno je da ga neki ljudi ne zele nikako vidjeti kao selektora. Ivica Osim je vec druga stvar za razliku od Amara, sto ti govori da to nije nista na familijarnoj bazi vec sam kreiras misljenje o sebi, a Amar je za divno cudo nepopularan u citavoj drzavi..