Nazivi?Čitam po portalima
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pfffkanarinac je napisao/la:10 hiljada sa ulaznicama za sve utakmice u grupnoj fazi znaci oko 10 milja neki dan bio na tv neki lik iz neke agencijetk@b3 je napisao/la:ima li neko saznanja koliko ce kostati put u brazil, sa kartama i svim ostalim sa agencijama iz bosne

e jesu i ovi naši našli kad će se plasirat' na SP/EP, i gdje će se plasirat'...gon'te se u neku stvar.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa nez buraz, samo povratna avionska karta je mislim otprilike oko 4 milje + hotel + ulaznice + marža agencija +ostali troskovi + ... Moze i biti da je to realna cijena
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
mi smo sa ovom pobjedom skocili u prvi sesir za kvalifikacije ep 2016! znaci ukoliko odradimo kvalifikacije do kraja na prvom mjestu onda i ostajemo u prvom sesiru.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
mandraX je napisao/la:
pfff![]()
e jesu i ovi naši našli kad će se plasirat' na SP/EP, i gdje će se plasirat'...gon'te se u neku stvar.![]()
ali zato aBd na Euro 2016 u Francusku ide pola države

*prve dvije idu, treća u baraž (znači plasman nam ne gine)
FORZA MARŠAL !!!
imas avijonsku kartu (u oba pravca) za 500 eura! nevjerujem da ce biti toliko skupo. jedino ako bude se islo za ansim kampanijama onda je moguce.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nez buraz, samo povratna avionska karta je mislim otprilike oko 4 milje + hotel + ulaznice + marža agencija +ostali troskovi + ... Moze i biti da je to realna cijena
gledam nase agencije traze 1300 maraka za tekmu u junu kad bi se avjonom islo. ja za istu tekmu avijon i hotel iz ciriha mogu naci za 450 franaka sto je neki 750 maraka. zanci u pola cijene.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Papastathopoulos
- Kontakt:
"penal je to, penal je to, penal je to, da, da..cist penal..naravno"hurem je napisao/la:Igor Kristic je stvarno kralj, na 2:40, kada govori za penal..nevjerovatno![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa da, imaju oni komercijalni letovi... Ja sam govorio za ove nase agencije koje ce navodno sve to oragnizovati, ti da nista ne brinesMaestro je napisao/la:imas avijonsku kartu (u oba pravca) za 500 eura! nevjerujem da ce biti toliko skupo. jedino ako bude se islo za ansim kampanijama onda je moguce.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nez buraz, samo povratna avionska karta je mislim otprilike oko 4 milje + hotel + ulaznice + marža agencija +ostali troskovi + ... Moze i biti da je to realna cijena
gledam nase agencije traze 1300 maraka za tekmu u junu kad bi se avjonom islo. ja za istu tekmu avijon i hotel iz ciriha mogu naci za 450 franaka sto je neki 750 maraka. zanci u pola cijene.

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
e jesu i ovi naši našli kad će se plasirat' na SP/EP, i gdje će se plasirat'...gon'te se u neku stvar.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- brzitesanj
- Kontakt:
http://officialbordoboja.weebly.com/7/p ... listi.htmlAjsKjub je napisao/la:Nazivi?Čitam po portalima

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa dobro, treba provjeriti rezultate rep. koje su ispred nasbrzitesanj je napisao/la:http://officialbordoboja.weebly.com/7/p ... listi.htmlAjsKjub je napisao/la:Nazivi?Čitam po portalima
ako moze zeljeznicar da govori da je njihova titula a jos 12 utakmica do kraja , moze i bih da prica da je na svjetskom ha ja sta je to 5 utakmica 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vjeruj mi i ja sam danas razmisljao o tomeANTIFA ! je napisao/la:Najbolje bubreg prodat pa u Brazil
Nema drugeBosniacum Lilium je napisao/la:vjeruj mi i ja sam danas razmisljao o tomeANTIFA ! je napisao/la:Najbolje bubreg prodat pa u Brazil

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ništa, od danas pored redovnih listića igramo svaki dan po još jedan, na dobitak od 10 000, pa šta bude jbg, možda i upali.
Mogu se samo tol'ko zavalit' do tad...pa neš' onda ni na tv-u moć' gle'at...

Mogu se samo tol'ko zavalit' do tad...pa neš' onda ni na tv-u moć' gle'at...

Kod: Označi sve
Mi smo jos i dobri,ima onih sto su prvaci nakon 1 kola,onda komotno mozemo mi vec racunati da osvajamo mundijal.kristian je napisao/la:ako moze zeljeznicar da govori da je njihova titula a jos 12 utakmica do kraja , moze i bih da prica da je na svjetskom ha ja sta je to 5 utakmica
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ima li negdje snimak tekme ali sa BHT , ovaj neki sto ima ne valja slika nista pa ako neko zna nek okaci. 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gle ovog padobrancabarbarez je napisao/la:Kod: Označi sve
Mi smo jos i dobri,ima onih sto su prvaci nakon 1 kola,onda komotno mozemo mi vec racunati da osvajamo mundijal.kristian je napisao/la:ako moze zeljeznicar da govori da je njihova titula a jos 12 utakmica do kraja , moze i bih da prica da je na svjetskom ha ja sta je to 5 utakmica

tzv. "Kopakabana" listićmandraX je napisao/la:Ništa, od danas pored redovnih listića igramo svaki dan po još jedan, na dobitak od 10 000, pa šta bude jbg, možda i upali.![]()
Mogu se samo tol'ko zavalit' do tad...pa neš' onda ni na tv-u moć' gle'at...![]()

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.