Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NeumjesanTip
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la NeumjesanTip » 11 sep 2020, 09:46

Drape je napisao/la:
11 sep 2020, 08:36
Hoće li biti više pozivan u reprezentaciju ili će samo tako nestati da ga više niko neće ni spominjati?
Nadamo se to drugo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 sep 2020, 11:08

Drape je napisao/la:
Hoće li biti više pozivan u reprezentaciju ili će samo tako nestati da ga više niko neće ni spominjati?
Zukanovic ce se u slucaju neplasmana na EURO oprostiti ove godine, a u slucaju plasmana, nakon EURA

Fora bi bila da nakon sto je ostao bez poziva za svjetsko, ostane i za evropsko :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 11 sep 2020, 11:19

JavierBosnia je napisao/la:
11 sep 2020, 11:08
Drape je napisao/la:
Zukanovic ce se u slucaju neplasmana na EURO oprostiti ove godine, a u slucaju plasmana, nakon EURA

Fora bi bila da nakon sto je ostao bez poziva za svjetsko, ostane i za evropsko :D
Pa ispred njega su i Šunjić i Bičakčić i Saničanin i Šveđani...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 sep 2020, 11:23

što dalje to bolje
Samo Sloboda | COYG

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 sep 2020, 11:26

samo su po mladosti u prednosti a po kvalitetu ne bih smio garantovati ni za jednog:-)
Ukoliko bude standardan u novom klubu, pruzao dobre partije, ne bih imao nista protiv toga da ga zove, posebno ako se plasiramo, neka barem na klupi okusi veliko prvenstvo i oprosti se ko covjek, zasluzio je poslije nepravde iz 2014. godine.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 11 sep 2020, 17:53

Kad cemo vec nepravde ispravljat, treba turit Ibricica standardan je, Medu šmekera, Rahimu generala, Vedu plavookog bombardera..dat im svima po minutu u baražu da se oproste ko gospoda

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 sep 2020, 17:58

smio bih glavu dati da su medo i vedo jos uvijek bolji od nekih sa spiska..kad se vec pravis pametan eto ti jos materijala:-)

tekma zbog koje se zukanovic tjera iz repke je armenija.
on, ako ne laze, kaze da je bio povrijedjen..e sad zasto je igrao takav, ne znam.
bez kluba, naravno da ga nisam spomenuo ali ako bude dobar u klubu, zasto da ne.
koliko je nas ovdje 100% sigurno da su svi navedeni stoperi bolji od njega?
svedjani mladi, bez iskustva, klubovi im prosjecni.
bicu svakako svi tjerate iz repke.
sunjic je kanta igrac.
sanicanin odjednom maldini:-)

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 11 sep 2020, 18:27

babino je napisao/la:
11 sep 2020, 17:58
smio bih glavu dati da su medo i vedo jos uvijek bolji od nekih sa spiska..kad se vec pravis pametan eto ti jos materijala:-)

on, ako ne laze, kaze da je bio povrijedjen..e sad zasto je igrao takav, ne znam.
bez kluba, naravno da ga nisam spomenuo ali ako bude dobar u klubu, zasto da ne.
sunjic je kanta igrac.
Zukanovićev klub je Fatih Karagumruk, on nema više prednost nad bilo kojim stoperom ako ćemo gledati ko je od njih u prosječnoj ekipi.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 11 sep 2020, 21:10

babino je napisao/la:
11 sep 2020, 17:58

sunjic je kanta igrac.
Bicakcic ce prec u Köln gdje ce biti standardan i ekipa se takmice u Bundesligi, Hadzikadunic vec za 22 godine standardan u ekipi koja je medju najbolima u Russije. Ahmedhodzic bio standardan u Danskoj i sad u Svedskoj i to baš u ekipi koja je trenutno prva. Malmö je prošle saisone bila u EL i stigli su do 16 Finale protiv Wolfsburga! Dok Zukanovic igra u prosjecnu ekipu iz Turske. Nakon bruke i sramote protiv Armenije treba mu zabranit dolazak u BiH pa kamo da igra. Da nije prešao iz Genova gdje bio dobar i standardan štoper u Saudi Arabije izgledalo bi to drugacje! Bicakcic isto nije ni blizu 11 bez obzir što igra u Bundesligi, loš je za reprezentaciju i dokaz je bilo protiv Poljske! Sanicanin se bori za srce i Sunjic sve od sebi dao, da se ne sramotimo protiv Italije...

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 11 sep 2020, 22:18

Sanicanin je u u jednoj utakmici pokazao sto Zuka nije ni kad je u Romi igrao. Prespor za ovaj sport, pogotovo sad u poznim god.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 12 sep 2020, 00:41

Sanicanin bi sad dao sve sto ima za karijeru kakvu je Zuka imao. I on, i ova dva Svedjanina i svi ostali stoperi koji se dovode u kontekst s nasom reprezentacijom.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 12 sep 2020, 01:49

Ghuraba je napisao/la:
12 sep 2020, 00:41
Sanicanin bi sad dao sve sto ima za karijeru kakvu je Zuka imao. I on, i ova dva Svedjanina i svi ostali stoperi koji se dovode u kontekst s nasom reprezentacijom.
Tako je, nije bas da se svako moze pohvaliti da je igrao na Bernabeu stadionu, godinama igrao protiv najboljih timova u Serie A, bio u u Romi.

Sve u svemu super bogata karjiera za pozeljeti :thumbup: :thumbup:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 sep 2020, 02:15

@harise,mislis da ja ne znam to sve sto si napisao:-)
mada, ko garantuje da ce bico preci u koln i biti standardan:-)
svoje misljenje o sunjicu sam iznio 100 puta pa da ne ponavljam, dao cinjenice na osnovu kojih ga smatram losim igracem.
svedjani su buducnost, aBd. hkadunica sam gledao jednom, ahmeda 3-4 puta i nisam bas fasciniran, mladi momci, tesko ko bi, sve ako i dobiju papire, odmah ozbiljno racunao na njih protiv sj. irske.
Sanicanin, iako je imao neke propuste, zadovoljio u ove 2 tekme, sve kvari rezultat protiv poljske gdje smo igrali amaterski.
Citam na drugoj temi raspravu kako bi trebalo pozvati 4-5 igraca iz nase lige za ligu nacija, hm.
hocemo li se sramotiti i dalje? tonemo glatko evo do 50. mjesta na fifa ljestvici. Poljska, gdje su igrali mahom igraci ponikli u nasoj ligi, je pokazala da smo losi, cak iako su ti igraci vec neko vrijeme vani. Mi sa takvom ekipom nikog ne bi dobili. sad dodaj na to jos 4-5 koji su trenutno u nasoj ligi i dobicemo ovo sto nam klubovi prezentuju svakog ljeta u evropi. da ne bi korone, mi jeseni ne bi docekali u evropi:-)
Evo sarajevo ima lijepu sansu ove godine, iskreno se nadam da ce je iskoristiti i nekako doci do lige evrope i da nece izgledati amaterski kao zeljo u izraelu.

da zavrsim u vezi zuke, svjestan sam ja da je on bio taraba u kvalifikacijama, bili su i svi ostali.
svjestan sam da je sam sebe unistio odlaskom u arabiju.
zasluzeno ostao bez poziva sada za septembar jer je bio bez kluba.
samo znam da sam selektor, da bih ga pogledao ove 2 tekme u turskoj i ukoliko bi pokazao dobru formu, klub dobro odigrao, dobro bih razmislio da li ga pozvati medju 4-5 stopera u oktobru.
pitanje je hoce li ovi klinci i dobiti dozvolu za ove meceve. Tri tekme se igraju, od viska ne boli glava.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 12 sep 2020, 07:01

Ghuraba je napisao/la:
12 sep 2020, 00:41
Ja i kakvog hajra je rep. ima/la za to sto je on imao pristojnu karijeru? Tolike godine su tu on i Bicakcic a nisu uspjeli uvezat 2-3 pristojne utakmice... haj bice da ga hejtam. otpis

gigun

Post Postao/la gigun » 12 sep 2020, 08:11

ha ja stručnjaka, neda na Bošnju parmaka Zukanovića i to ti je. :kafa:

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 12 sep 2020, 16:30

Zabi ga Zuka odmah

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 12 sep 2020, 16:34

Debili prozivaju covjeka koji ima najvise kvalitete od svih bh. stopera trenutno.
Zuka ce izdominirati ovu amatersku ligu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 sep 2020, 17:05

Ima da bude MVP i da Karagumruk uzme titulu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 sep 2020, 17:10

Naravno da je Zuka zasluzeno bivao medju 3,4 stopera godinama.
Kako god skontam, jerovatno će i sada dobivati poziv, pogotovo ako Sunjic ode u Kinu...da li ce biti na reprezentativnom nivou, to neka selektor odluci...starter ili klupa. Ipak dugo nije igrao.
Imamo 3 oktobarske utakmice u 7 dana. Potrebna je sirina.
Mozda odluci i da ga ne zove ako ozbiljne opcije ostanu Bicakcic (starter u Kolnu), Sunjic (ostanak u Dinamu i ozbiljan status), Sanicanin (starter u Vojvodini ili novom klubu), + dvojica Svedjana.
Vidjet cemo.
Napokon imamo i ok opcije nazad.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 sep 2020, 17:12

Wandelanoite je napisao/la:
12 sep 2020, 16:34
Debili prozivaju covjeka koji ima najvise kvalitete od svih bh. stopera trenutno.
Zuka ce izdominirati ovu amatersku ligu.
Zašto je tako kvalitetan otišao u amatersku ligu, a Torinu fali stoper?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Homelander i 11 gostiju.