KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

lolo d pitar
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la lolo d pitar » 14 maj 2009, 20:39

ako vv ode u to takovo onda je idiot pravi,cuj takovo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 20:46

VV je pravi trener. Zna napraviti atmosferu u timu. Dobro je za Bosnu što je on došao i nadam se da će ostati. Priznaje poraze i svoje greške.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 maj 2009, 21:10

Ako Bosna osvoji titulu Vukoicic ce siguran sam ostati ,u suprotnom sve je moguce..
predsjednik Bosne je najavio mnogo vece ambicije u narednim sezonama,sto ce Vladi biti dovoljan razlog da sa Bosnom nastavi zapoceti posao..Nadam se da cemo u narednoj sezoni biti jos bolji i da ce se publika vratiti u dvoranu!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 maj 2009, 21:14

cudno mi je ti kod Bosne. i prosle se govorilo da ce vam Zdovc sigurno ostati, a ono...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 14 maj 2009, 21:55

..kad ono ispade da je dobro sto ode :roll: :mrgreen:
I sam sam govorio da je najbolji "ever" trener i sad djelomicno tako mislim ali kada sada pogledam kakve je igrace imao, Lens, Bailey, Ikona...a kakve igrace ima VV i sta napravi, mislim da je trebao mnogo vise (Zdovc)!
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 maj 2009, 22:35

ma ne bojim se ja takova,nego se ja bojim zvezde,hemofarma i fmp - a opet, jer mislim da zvezdu ne bi mogao odbiti,a pesic je na izlaznim vratima jer covjek ne zna stvarati ekipu, samo dobije gotove igrace i napravi uspjeh,a vv to zna raditi,ustvari s tim je i napravio karijeru,samo kad vidim roster zvezdin trenutni,on bi tu mogao napraviti prave stvari,sa kikijem,milanom,nemanjom,filipom,i jos par pojacanja,ali treba se nadati da ce ostati, jer ako ne ostane bit ce pravo gusto,pa zima je vise s njim napredovao za pola godine nego sa svim ostalim zajedno,pa samo sta od boze napravi za kratko vrijeme,a kod mense,abaza,zdovca bi samo pounjavao 12,a slijedece godine bi sa camcem,klincem,majstorom,eventualno nebojsom u ligi 13 mogao tesati finu ekipu i dati im po par minuta u nlb,ali uprava treba da ga ostavi i pustiti covjeka da stvori sistem, a rakic bi siguran sam postao novi goran,uz sehu,vucka,bozu bila bi to sasvim dobra vanjska linija....vv skrati nam muke i ostani....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 14 maj 2009, 23:14

Posto Dule ide sigurno uprava bi trebala da poradi na JOVANOVICU JER MOMAK NIJE NI IGRAO ZA NEKU LOVU....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 maj 2009, 23:15

Melo15 je napisao/la:Posto Dule ide sigurno uprava bi trebala da poradi na JOVANOVICU JER MOMAK NIJE NI IGRAO ZA NEKU LOVU....
ali sada kosta cifru + treba nam cifra za vladu, a ako on ode barem postoji opcija u mutapcicu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 14 maj 2009, 23:17

mahalac je napisao/la:..kad ono ispade da je dobro sto ode :roll: :mrgreen:
I sam sam govorio da je najbolji "ever" trener i sad djelomicno tako mislim ali kada sada pogledam kakve je igrace imao, Lens, Bailey, Ikona...a kakve igrace ima VV i sta napravi, mislim da je trebao mnogo vise (Zdovc)!
zdovc je otisao u olimpiju,koja ima pare,i koja ima relativno dobru ekipu,i nije napravio nista

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 maj 2009, 23:18

Melo15 je napisao/la:Posto Dule ide sigurno uprava bi trebala da poradi na JOVANOVICU JER MOMAK NIJE NI IGRAO ZA NEKU LOVU....
mah, on sigrno vise nece igrati za "kikiriki".
ove godine se afirmisao i sad ce to htjeti da naplati.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 maj 2009, 23:32

Pasha je napisao/la:
mah, on sigrno vise nece igrati za "kikiriki".
ove godine se afirmisao i sad ce to htjeti da naplati.
on ako dodje u bosnu ce tek onda pravo da se afirmise,jer drugacije je u bosni,a drugacije u diti....i onda poslije bosne bi mu bilo lakse ici vani...a ne kosta on toliko, manje od djordjevica prosle godine.....

Ostalo je samo ime.....

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 14 maj 2009, 23:56

on u diti uglavnom sam igra,ali u bosni tako nece ici,pogotovo sa vladom na celu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 maj 2009, 00:21

neno#4 je napisao/la:ma ne bojim se ja takova,nego se ja bojim zvezde,hemofarma i fmp - a opet, jer mislim da zvezdu ne bi mogao odbiti,a pesic je na izlaznim vratima jer covjek ne zna stvarati ekipu, samo dobije gotove igrace i napravi uspjeh,a vv to zna raditi,ustvari s tim je i napravio karijeru,samo kad vidim roster zvezdin trenutni,on bi tu mogao napraviti prave stvari,sa kikijem,milanom,nemanjom,filipom,i jos par pojacanja,ali treba se nadati da ce ostati, jer ako ne ostane bit ce pravo gusto,pa zima je vise s njim napredovao za pola godine nego sa svim ostalim zajedno,pa samo sta od boze napravi za kratko vrijeme,a kod mense,abaza,zdovca bi samo pounjavao 12,a slijedece godine bi sa camcem,klincem,majstorom,eventualno nebojsom u ligi 13 mogao tesati finu ekipu i dati im po par minuta u nlb,ali uprava treba da ga ostavi i pustiti covjeka da stvori sistem, a rakic bi siguran sam postao novi goran,uz sehu,vucka,bozu bila bi to sasvim dobra vanjska linija....vv skrati nam muke i ostani....
Dobar post!
Nadam se da ce Vukoicic ostati,treba sve uciniti da produzimo ugovor na jos najmanje 2 sezone,ali ako covjek to ne zeli ne treba ga ni moliti,Hadzic i Mutapcic su dobre alternative!
Vukoicic je preporodio Zimica i Djurasovica i sigurno bi ovi mladji igraci s njim jos mnogo napredovali!
Jovanovica bi volio vidjeti u Bosni,mislim da je to i za njega bolje nego da npr ode u Zvezdu ,kao sto je uradio Milosevic i sad ga nema nigdje,a prosle sezone je bio najbolji Slobodin igrac,a Zvezda jos ima ogromne probleme sa finansijama svake godine! NLB je dosta jaka liga i u Bosni bi mogao jos napredovati i nakon neke dvije sezone kada bude imao 26 godina otici u Spaniju ili Tursku,Rusiju i zaraditi ogroman novac ! Mislim da Jovanovic nije igrac koji zudi za parama,to je pokazao dolaskom u Tuzlu,zamislite kako bi on samo napredovao kod Vukoicica!?
Budi Bosna!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 maj 2009, 00:52

imam osjecaj ako VV ostane da bi mogli iducu sezonu gledati zlaju u bosni...nadam se da nasi nece preopusteno uci u zavrsnicu prvenstva, s obzirom da su obezbjedili ucesce u nlb ligi..sloboda je ekipa koja bi to definitivno mogla iskoristit...iako moram priznati da sam licno prezadovoljan ovom sezonom i bez titule...uzeli smo kup, bili sedmi u nlb i obezbjedili 2 predstavnika, te kroz ligu 8 pokazali da smo trenutno najbolja ekipa u BiH....sve to dobija dodatno na tezini uzimajuci u obzir da se nismo pojacavali pred ligu 8 (iako smo odigrali dosta jakoh meceva kroz nlb i poprilicno se istrosili) i silne povrede koje su nas pratile, kako kroz nlb tako i kroz ligu 8...al opet na kraju, zasto ne krunisati ovu uspjesnu sezonu i titulom prvaka drzave..:)
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 maj 2009, 11:31

ako vv ostane zlatko jovanovic dolazi sigurno, i ono sto mogu da primjetim vecina raje je sada pocela to da potencira,ono sto sam ja na pocetku radio kada sam se registrovao tu noc kada smo zijanili od borca,ali neka stvarno bi nam covjek trebao,brz i prodoran,odlican pas,moze pogoditi izvana,a veliki je prijatelj sa vukoicicem,jos iz dana kada je trebao preci u fmp....

Ostalo je samo ime.....

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 15 maj 2009, 12:03

ja mislim da je za Bosnu sada najvažnije zadržati Vukoičića i definitivno poboljšati marketing. Treba opet napuniti dvoranu. Ne brinem se uopce ako ode Ikona, pa cak i Ivanović, jer imamo dobrih mladih igrača. Više će igrati Rakić, Vučko, Božo i Avdić, koji je odličan skakač i ima ogromnu želju za igrom. Samo zadržati VV-a i napuniti dvoranu, ostalo će samo doći.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 maj 2009, 12:16

Po meni veci nam je prioritet zadrzati Vukoicica nego osvojiti titulu prvaka drzave,iako se kosarka igra radi trofeja. Volio bi da za narednu sezonu sam Vlada bira pojacanja po svom ukusu i onda napasti F4 NLB lige!
-Sto se tice Slobode oni nemaju sta izgubiti,ne smijemo opusteno uci u utakmicu,treba do kraja igrati ozbiljno i prvaci smo drzave aBd!
Budi Bosna!

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 15 maj 2009, 12:47

Slažem se sa bosnašem. Vlada je jedino što je bitno za Bosnu do početka nove NLB lige. Ovo je čovjek koji će napraviti od Bosne klub koji je stabilan u regionalnoj ligi i koji se može nositi sa srbijanskim klubovima. Ovo je preporod košarke sa njim . Bajramović nebi bio ni 12 u NLB ligi a o prvenstvu neću da govorim. Da je ostao on još bi igrao Kovačević i za reprezentaciju i za Bosnu. Poslije Zdovca sam mislio da ćemo propasti ali Vlada je VRH .

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 maj 2009, 14:46

Svidja mi se razmisljanje direktora Bosne,koji kaze da ce sada klub potpisivati visegodisnje ugovore sa igracim akoji dolazili u Bosnu,minimalno na 2-3 godine,sa izuzetkom nekih extra igraca-amerikanaca s kojim bi ugovor bio potpisan na godinu dana! To je odlicna stvar,slicno smo uradili sa Vucurovicem i Hajricem,kao i sa Zimicem i Rakicem.. Volio bi da igraci koji potpisu na godinu dana budu istinska pojacanja,igraci kvaliteta Williamsa,Hilla,Bejlija itd
Sad se treba skoncentrisati na utakmice sa Slobodom i ulasku u finale,kada aBd osvojimo titulu odmah se treba baciti na pripreme za narednu sezonu!
p.s.
Uprava kluba mora se takodjer pojacati,po meni bi Markovica trebalo postaviti za sportskog direktora,vratiti Samira Avdica na neku od funkcija u klubu,Dinu Konakovica i jos neke provjerene kosarkaske radnike,Seju Bukvu,Sabita Hadzica,Parezanina itd

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 15 maj 2009, 14:57

moderator: lolo dokle mislis vise vrijedjati ostale clanove?

sta sam ja lose rekao,koga ja vrijedjam,i koji si ti moderator

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.