FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 06 maj 2010, 20:36

Protiv Travnika ce biti najteza tekma na domacem terenu,jer igraju klasican bunker u gostima,al ne sumnjam u nase momke.Sto se tice juniora,ja mislim da ce osvojit kup,jer imaju volje za to.Treba neke u 1 tim dovesti,jer ce se borit za klub.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2010, 21:13

Ova vam se djeca samo valjaju po terenu :P

Btw ima jedan igrac extra igra mozda mu znate ima jbg ja neznam ugl 14 broj nosi lijevo krilo danas igro bit ce od njega nesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 maj 2010, 21:58

miky_hz je napisao/la:Ova vam se djeca samo valjaju po terenu :P

Btw ima jedan igrac extra igra mozda mu znate ima jbg ja neznam ugl 14 broj nosi lijevo krilo danas igro bit ce od njega nesto
jesi bio na tekmi...kakva je bila...Sloboda ostala sa 10 igraca jos u prvom poluvremenu..jeli istina....kazu i da je sudija mogao svirat penal za nas...hajd malo opsirnije napisi ako te ne mrzi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2010, 22:06

slani grad je napisao/la:

jesi bio na tekmi...kakva je bila...Sloboda ostala sa 10 igraca jos u prvom poluvremenu..jeli istina....kazu i da je sudija mogao svirat penal za nas...hajd malo opsirnije napisi ako te ne mrzi
Jeste neki vas je dobio crveni u prvom poluvremenu nisam ni vidio za sta kolko sam skontao zbog prigovora nekog valjda,e sad to jel mogo svirati penal ili nije neznam jbg bit ce da sam pristrasan ako kazem da nije :mrgreen: a inace dosta su vasi vremena bili na zemlji malo razvlacili vrijeme...ma onako dosadna utakmica nasi na pocetku imali 2-3 prilike nabili loptu preko gola u drugom malo pred kraj stisli i to je to,vasi se nakon crvenog opredjelili za cuvanje gola mislim da niste imali ni jedan sut u okvir gola,u sustini bezveze utakmica ko da su isprepadani igrali...

Vasi uradili ono po sta su dosli spasili gol,sad je na nasim da ganjaju tamo gol da zabiju :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 maj 2010, 22:11

miky_hz je napisao/la:
slani grad je napisao/la:

Jeste neki vas je dobio crveni u prvom poluvremenu nisam ni vidio za sta kolko sam skontao zbog prigovora nekog valjda,e sad to jel mogo svirati penal ili nije neznam jbg bit ce da sam pristrasan ako kazem da nije :mrgreen: a inace dosta su vasi vremena bili na zemlji malo razvlacili vrijeme...ma onako dosadna utakmica nasi na pocetku imali 2-3 prilike nabili loptu preko gola u drugom malo pred kraj stisli i to je to,vasi se nakon crvenog opredjelili za cuvanje gola mislim da niste imali ni jedan sut u okvir gola,u sustini bezveze utakmica ko da su isprepadani igrali...

Vasi uradili ono po sta su dosli spasili gol,sad je na nasim da ganjaju tamo gol da zabiju :)
hajd fala ;) ...znaci Sok je i sa juniorima postavio svoju prepoznatljivu formaciju 10-0 :D :D ...pa taj covijek nezna napast :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 maj 2010, 22:13

U ovom slučaju je to bila 9-0-0 formacija. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 maj 2010, 22:17

inace...sada kad je Ibraka otisao iz Veleza strasno bi ga volio vidjeti na nasoj klupi osim ako Glavas ne produzi ugovor...ali sam nacuo nesto da ima odlicnu ponudu jednog kluba iz Njemacke tako da su male sanse da ostane....mislim da bi Ibrakovic bio odlicno rijesenje cak i na duze staze...veliki je trener i gospodin..bar po onom sto se da vidjeti na TV...a i veleza je bar na kratko digao iz dugogodisnjeg sivila...po meni iza Jovica i Osima najvece trenersko ime trenutno u BIH

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 06 maj 2010, 23:00

slani grad je napisao/la:inace...sada kad je Ibraka otisao iz Veleza strasno bi ga volio vidjeti na nasoj klupi osim ako Glavas ne produzi ugovor...ali sam nacuo nesto da ima odlicnu ponudu jednog kluba iz Njemacke tako da su male sanse da ostane....mislim da bi Ibrakovic bio odlicno rijesenje cak i na duze staze...veliki je trener i gospodin..bar po onom sto se da vidjeti na TV...a i veleza je bar na kratko digao iz dugogodisnjeg sivila...po meni iza Jovica i Osima najvece trenersko ime trenutno u BIH
Jeste,mislim da bi dobro dosao,ne samo vama nego bilo kojem klubu u PL samo pitanje je kako bi se slagao sa upravom kada bi bilo nesto na duge staze
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 maj 2010, 23:11

Napoli je napisao/la:
slani grad je napisao/la:inace...sada kad je Ibraka otisao iz Veleza strasno bi ga volio vidjeti na nasoj klupi osim ako Glavas ne produzi ugovor...ali sam nacuo nesto da ima odlicnu ponudu jednog kluba iz Njemacke tako da su male sanse da ostane....mislim da bi Ibrakovic bio odlicno rijesenje cak i na duze staze...veliki je trener i gospodin..bar po onom sto se da vidjeti na TV...a i veleza je bar na kratko digao iz dugogodisnjeg sivila...po meni iza Jovica i Osima najvece trenersko ime trenutno u BIH
Jeste,mislim da bi dobro dosao,ne samo vama nego bilo kojem klubu u PL samo pitanje je kako bi se slagao sa upravom kada bi bilo nesto na duge staze
ma to je problem kompletne lige...znaci,nemas rezultat..pedala..sto je totalnopogresno ako neko ima taj trenerski potencijal i kapacitet...treneri na duge staze su misaona imenica za ovu ligu...ko ovdje dogura do 2-3 godine to ti je ko SAF-vih 30-tak u Unitedu...mada idalje stojim da je Ibra dobar kalibar trenera...sad..problem nastaje kad se ne poklopenjegove ambicije i ambicije kluba...cesto je on gostovao u Slobodi prethodnih godina a i ambicije su da se ponovo izadze u evropu tako da mislim da bi se mogla nac zajednicka tacka ako se zvijezde poklope i ako se ispostuju neke stvari

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 06 maj 2010, 23:18

Vjeruj da se u ovoj ligi nije tako tesko izboriti za Europu ne treba sad nesto puno ulaganja.Godinu,dvije odrzati ekipu na okupu,uz omladinski kadar,dobrog trenera i rezultat ne moze izostati ali je problem ko ce izdrzati jednu godinu iz uprave da ne stavi sebi sta para u dzep
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 maj 2010, 23:25

Napoli je napisao/la:Vjeruj da se u ovoj ligi nije tako tesko izboriti za Europu ne treba sad nesto puno ulaganja.Godinu dana odrzati ekipu na okupu,uz omladinski kadar,dobrog trenera i rezultat ne moze izostati ali je problem ko ce izdrzati jednu godinu iz uprave da ne stavi sebi sta para u dzep
pa to je bar lako...NIKO NECE IZDRZAT :roll: ...za evropu treba malo kesha,malo ekipe,malo lobija i to je to...titula je vec nesto drugo...konkretno Sloboda radi tu sjevernu tribinu koja ce zadovoljit UEFA standarde...bar minimalne...vec od sljedece sezone ce se vjerovatno ic ponovo u lov na evropu..sad mnogo pametnije sto se tice spletki i lobiranja u savezu plus sto bi se tekme igrale kuci sto je jako bitan moment bar sto se finansija tice...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 maj 2010, 01:01

Kup BiH juniora: Sarajevo – Sloboda 0:0

U prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH za juniore, nogometaši Sarajeva i Slobode danas su na stadionu Koševo igrali neriješeno – 0:0.

Ovo je dobar rezultat za Slobodu uoči revanša na Tušnju, 19. maja, i prilika da osvoji trofej, mada trener Sakib Malkočević ističe da je Sarajevo dobra ekipa, da neće biti lako i da treba pokazati mnogo više nego danas da bi ostvarili pobjedu.

Sloboda je uspješno anulirala napade Sarajeva iako je od 35. minute igrala s igračem manje, jer je zbog dvije opomene isključen napadač Jaganjac.

Osim toga, sudije iz Zenice na čelu sa Burekovićem, oštetili su Tuzlake za “penal”, nakon rušenja Am. Bekića u prvom poluvremenu.

- Zadovoljan sam zalaganjem i disciplinom igrača. Nadam se da ćemo uz pomoć publike pobijediti u revanšu što bi bio veliki uspjeh ove generacije nogometaša – izjavio je Malkočević.

U ekipi Sarajeva skoro svi igrači su 1991. godište, dok su u Slobodi te dobi samo trojica, a ostali mlađi od jedne do tri godine.

slika

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 07 maj 2010, 09:54

Izvjestaj s tekme juniora.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2010, 11:35

eto fakat ovako smo fino mogli i ranije pisat....bas sad tema na nesto lici.. zahvaljujem se za ovaj postavljeni video
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 maj 2010, 17:36

Glavaš: Pobjedama protiv silnika iz Saveza!

Momčad Travnika prva je koja ovog proljeća gostuje na Tušnju, a nije iz skupine kandidata za Europu. S obzirom da se, kao i Sloboda, bore za ostanak, ekipa Vlatka Glavaša imat će možda i teži posao da dođe do pobjede. Tim prije što su protiv istog suparnika jesenas na Piroti doživjeli najteži poraz (4:0).

- Utakmica s Travnikom za nas je jedno od naših finala Lige prvaka. Pobjedom bismo trebali osigurati ostanak u ligi, ali ako nas netko administrativnim putem, zbog „slučaja Gavarić“ želi izbaciti u niži rang natjecanja, onda do kraja moramo sve pobjeđivati, pa onda silnici iz Saveza rade što hoće – kazao je na pressici šef Stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš.

Podsjećanje da je Sloboda sve suparnike u proljeće na Tušnju pobijedila glatko, bez pomoći sudaca („niti običan aut nam nije poklonjen“), te da 746 minuta na Tušnju nije primila gol, za Glavaša je dokaz snage sadašnje momčadi.

- Uvjeren sam da bi Sloboda, uz dva – tri pojačanja, igrala za sami vrh. Treba još veći angažman uprave i da grad stane uz klub – stajalište je Glavaša.

Što se sastava tiče, Glavaš je kazao da zbog treće opomene neće igrati Almir Bekić i Igor Mostarlić.

- Unatoč tome, igrat će postava koja se ustalila od početka prvenstva i koja je sve utakmice na Tušnju riješila u našu korist. Takav ishod očekujem i protiv Vezira – kaže Glavaš.

Travničani su još travnja 2004. godine osvojili na Tušnju jedini bod (0:0), ali od tada izgubili su svih pet utakmica, uz omjer golova 9:1.

- U Travniku su nas deklasirali, ali sada je situacija obrnuta. Imamo dodatni motiv da pružimo maksimum i uzvratimo uvjerljivom pobjedom. Optimist sam tim više što smo u nekoliko posljednjih utakmica slavili golovima iz izrađenih akcija, a ne samo iz prekida – izjavio je napadač Tarik Okanović.

Sloboda: Mujkić, Jogunčić, Karadža, Milošević, Crbogorac, Malkić, Gavarić, Okanović, Sadiković, Mujić, Smajlović. Trener: Vlatko Glavaš.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 maj 2010, 17:43

KOnacno tema da postane normalna,nema vise provokatora na njoj,barem zasad,valjda mozemo normalno pricat .

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 07 maj 2010, 17:59

harry_90 je napisao/la:KOnacno tema da postane normalna,nema vise provokatora na njoj,barem zasad,valjda mozemo normalno pricat .
Moze se sasvim normalno pricati, sve dok ti i jos neki ne pocnu sa provokacijama...hajde da se pocne u normalnom tonu,pa da vidimo ko ce duze izdrzati da ne provocira...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2010, 19:36

Gavaric. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 maj 2010, 22:08

Gigant je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:KOnacno tema da postane normalna,nema vise provokatora na njoj,barem zasad,valjda mozemo normalno pricat .
Moze se sasvim normalno pricati, sve dok ti i jos neki ne pocnu sa provokacijama...hajde da se pocne u normalnom tonu,pa da vidimo ko ce duze izdrzati da ne provocira...
Ja ne znam ko je prvi dosao na temu,kad je se spomenuo Gavaric prosle sedmice,odmah ste poceli sa provokacijama,dok mi nismo ni prisli vasoj temi kad se spomene Gavaric,ja nikad nisam prvi poceo provocirat vec samo odgovarao na vase provokacije,medju kojima si i ti.Al haj necemo vise o tome,valjda,jer opet ove sedmice zasjeda komisija na slucaj Gavaric.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 10:45

SRetno nasim momcima danas protiv Travnika,i da upisu novu pobjedu.Danas nam nema Mostarlica i Bekica,al koga nema bez njega se mora.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.