Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 apr 2010, 20:04

manolo najjaci 8-) obisao je citav svijet samo da gleda utakmice
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 apr 2010, 20:06

@ Gero

drug ovdje se HSV nista nije pitao, jesu napravili gresku 2007.godine prilikom njegovog dovodjenja, a da se HSV pitao izvukli bi oni glupim Arpima minumum 20 miliona eura, jer su kod de Jonga pokazali kako se to radi.
HSV je Boatnegu nudio 3,5 miliona eura godisnje i da produzi ugovor do ljeta 2014.godine i time otkupi klazulu u ovom sadasnjem ugovoru. Prema pisanju Hamburger Abendblatta Bayern je isto ponudio kao HSV ali je Boatneg to odbio jer su glupi Arapi ponudili 5 miliona funti godisnje za njegove usluge.
Ja se licno za HSV ne brinem igraci koji su kod nas bili heroji poslje su propadali kao zeton, jer su pokusavali preskakati po tri stepenice od jednom. A sada nemam zivaca da pisem o svim igracima to cu drugi put kada budem malo odmorniji. I ovaj primjer Boatnega pokazuje koliko Nijemci imaju neka svoja pravila, Bayern je mogao ponuditi vise ali je shvatio da to ne vrijedi, isto kao i HSV, ali nisu htjeli. Jos kada pogledam sastav City-a nece se on puno naigrati, no imat ce odlicno drustvo na klupi s de Jongom i Kompanyom da pricaju kako im je bilo lijepo u HSV-u, a mozda u lampica uvali glupim Arapima jednog igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 apr 2010, 20:07

Mirza_Hordas je napisao/la:manolo najjaci 8-) obisao je citav svijet samo da gleda utakmice
Obisao citav Svijet, a u Bosni mu corisali bubanj... zato mi jos necemo dobit' bezvizni rezim, kad vam ja kazem... a da ga nismo vratili, proglasili bi nas osovinom zla... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 apr 2010, 20:09

amerosm je napisao/la:@ Gero

drug ovdje se HSV nista nije pitao, jesu napravili gresku 2007.godine prilikom njegovog dovodjenja, a da se HSV pitao izvukli bi oni glupim Arpima minumum 20 miliona eura, jer su kod de Jonga pokazali kako se to radi.
HSV je Boatnegu nudio 3,5 miliona eura godisnje i da produzi ugovor do ljeta 2014.godine i time otkupi klazulu u ovom sadasnjem ugovoru. Prema pisanju Hamburger Abendblatta Bayern je isto ponudio kao HSV ali je Boatneg to odbio jer su glupi Arapi ponudili 5 miliona funti godisnje za njegove usluge.
Ja se licno za HSV ne brinem igraci koji su kod nas bili heroji poslje su propadali kao zeton, jer su pokusavali preskakati po tri stepenice od jednom. A sada nemam zivaca da pisem o svim igracima to cu drugi put kada budem malo odmorniji. I ovaj primjer Boatnega pokazuje koliko Nijemci imaju neka svoja pravila, Bayern je mogao ponuditi vise ali je shvatio da to ne vrijedi, isto kao i HSV, ali nisu htjeli. Jos kada pogledam sastav City-a nece se on puno naigrati, no imat ce odlicno drustvo na klupi s de Jongom i Kompanyom da pricaju kako im je bilo lijepo u HSV-u, a mozda u lampica uvali glupim Arapima jednog igraca.
A sto si ti tako antisemitski nastrojen... :D
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 13 apr 2010, 20:12

Isnar je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:manolo najjaci 8-) obisao je citav svijet samo da gleda utakmice
Obisao citav Svijet, a u Bosni mu corisali bubanj... zato mi jos necemo dobit' bezvizni rezim, kad vam ja kazem... a da ga nismo vratili, proglasili bi nas osovinom zla... :mrgreen:
Nismo ga ni vratili. :D :D :D :D
Pronašla ga policija u kontejneru. :D :D :D :D

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 apr 2010, 20:16

Zdena04 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Nismo ga ni vratili. :D :D :D :D
Za taj detalj nisam znao... to samo nekoj nasoj budali moze pasti na pamet... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 13 apr 2010, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 apr 2010, 21:45

Zdena04 je napisao/la: Nismo ga ni vratili. :D :D :D :D

cuj drotovi ga pronasli u kontejneru :lol: :mrgreen: :mrgreen: znao sam da su mu ga uzeli ali da je zavrsio u kontejneru to nisam znao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 apr 2010, 22:22

Liverpool na rođendanskoj proslavi Borussije (M)

Peterostruki njemački nogometni prvak, Borussija iz Mönchengladbacha, 110. godišnjicu osnutka kluba proslaviti će prijateljskom utakmicom protiv Premierligaša Liverpoola...

Klub je osnovan prvog dana kolovoza 1900. godine, a susret protiv "redsa" zakazan je za 31. srpnja u 15.30 sati.

Inače, već dulje vrijeme navijačke skupine Liverpoola i Borussije (M) povezuje formalno proglašeno prijateljstvo.

nisam znao za ovo prijateljstvo :?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 apr 2010, 22:39

Prijateljstvo je staro skoro 30 godina...

Ovaj HSV je tacno majstor za ove glupe klauzule,sad ne znam dal' je to bila politika kluba prije 2-3 godine ali cini mi se da su svi bolji igraci imali ove glupave klauzule (De Jong,Kompany,VdV...),znam da je VdV morao otici jer bi godinu dana kasnije mogao napustiti klub za 2,5 miliona,ja se samo nadam da su zavrsili s tim klauzulama,jer su izgubili par miliona!

Inace njemacka sportska televizija (DSF) kao takva vise ne postoji,fuzionirala je sa internet portalom ****.de i sad se zove ****...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 apr 2010, 22:47

bistrikboy je napisao/la:Prijateljstvo je staro skoro 30 godina...

Ovaj HSV je tacno majstor za ove glupe klauzule,sad ne znam dal' je to bila politika kluba prije 2-3 godine ali cini mi se da su svi bolji igraci imali ove glupave klauzule (De Jong,Kompany,VdV...),znam da je VdV morao otici jer bi godinu dana kasnije mogao napustiti klub za 2,5 miliona,ja se samo nadam da su zavrsili s tim klauzulama,jer su izgubili par miliona!

Inace njemacka sportska televizija (DSF) kao takva vise ne postoji,fuzionirala je sa internet portalom ****.de i sad se zove ****...
HSV je od prosle sezone prestao s tim klazulama, i Boatneg je bio posljednji igrac koji je imao tu klazulu. HSV je na pocetku povratka na staze stare slave morao nekako dovoditi kvalitetne igrace, i te klazule su bile jedini nacin da tako kvalitetne igrace privolis da igraju za HSV.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 apr 2010, 22:57

odlazak ovoga ganca u mančester je još jedan dokaz slabosti švabske lige. najbolji i najtaletovaniji igrači im odlaze iz lige

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 apr 2010, 23:03

bh hrvat je napisao/la:odlazak ovoga ganca u mančester je još jedan dokaz slabosti švabske lige. najbolji i najtaletovaniji igrači im odlaze iz lige
E jesi logički zaključio svaka ti čast.Problem je bio što je bila klauzula u ugovoru.Hsv će sigurno potrošiti 9-10 mil eura za njegovu zamjenu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 apr 2010, 23:07

nakon ganca odlazi džeko, za njim frankeštajn i ostalo što malo vrijedi. jedino je stakleni izgleda našao sreću u švabiji

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 apr 2010, 23:16

bh hrvat je napisao/la:nakon ganca odlazi džeko, za njim frankeštajn i ostalo što malo vrijedi. jedino je stakleni izgleda našao sreću u švabiji
A za njim ce krenuti jos mnoge zvijezde. :P :P
Boateng jest talenat, ali sigurno nije najveci. Mnogo talenata ostaje u Svabskoj. Sigurno je da ne moze svaki biser ostati u svom klubu. Evidentno je da ce neki promijeniti klub. Inace Njemacka je prepuna ovakvih igraca, sto pokazauju rezultati mladjih selekcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2010, 23:23

omerbavarac je napisao/la: Inace Njemacka je prepuna ovakvih igraca, sto pokazauju rezultati mladjih selekcija.
Tako je Omere 8-) Prosla su vremena kada su njemacki reprezentativci trcali za lovom negdje drugo, pretezno u Italiju, sada se mogu pohvaliti da im svi igraci igraju u vlastitoj ligi, izuzev Ballacka koji ce se tekodjer vratiti na ljeto.
Valjda i to nesto govori, moj ti zemo. A ovakvih kao sto je stakleni, u buducnosti ces cesce vidjati u Bundesligi. Samo strpljenja molim. :D
Vom Jäger zum Gejagten

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 apr 2010, 23:26

ovo vaše strpljenje traje nekako desetljećima. možda se poklopi sa sudnjim danom

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 apr 2010, 23:29

geronimo je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: Inace Njemacka je prepuna ovakvih igraca, sto pokazauju rezultati mladjih selekcija.
Tako je Omere 8-) Prosla su vremena kada su njemacki reprezentativci trcali za lovom negdje drugo, pretezno u Italiju, sada se mogu pohvaliti da im svi igraci igraju u vlastitoj ligi, izuzev Ballacka koji ce se tekodjer vratiti na ljeto.
Valjda i to nesto govori, moj ti zemo. A ovakvih kao sto je stakleni, u buducnosti ces cesce vidjati u Bundesligi. Samo strpljenja molim. :D
Zaboravljaš Thomasa Hitzlsperger-a. Ok, nije ništa pokazao u Laziu, ali je i dalje reprezentativac Njemačke. Kako god da okreneš, Njemci su, uz Engleze i Talijane, najviše zastupljeni u domaćoj ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2010, 23:30

Tako si govorio i o prestizanju talijanske lige od strane Bundeslige, pa ono dodje sasma brzo :lol:
Ipak je sudnji dan tako blizu. :mrgreen:

@monolog, nisam ga zaboravio. tek je otisao, nije u nekoj formi i ne vjerujem da biti kandidat za SP.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 apr 2010, 23:32

Monolog je napisao/la: Zaboravljaš Thomasa Hitzlsperger-a. Ok, nije ništa pokazao u Laziu, ali je i dalje reprezentativac Njemačke. Kako god da okreneš, Njemci su, uz Engleze i Talijane, najviše zastupljeni u domaćoj ligi.
S tim se povecava kvalitet lige, te kvalitet reprezentacije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 apr 2010, 23:36

dodajmo i onoga kakau ili kako se već zove iz štutgarta. ni njemu se švabija baš ne svidja i njegovi su koferi spakovani. reprezentativac je mada nije pravi švabo ali tko to jest u njemačkoj reprezentaciji

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.