ma to je pabizo sa svojom podgrupomBianconeri1988 je napisao/la:Jesi li ti bio danas u Vrapčićima?
Vidio sam neku četvoricu kako se raduju nakon gola pRaščića?

ma to je pabizo sa svojom podgrupomBianconeri1988 je napisao/la:Jesi li ti bio danas u Vrapčićima?
bravo legendo-----to smo mi,,,,,,Buu je napisao/la:ma to je pabizo sa svojom podgrupomBianconeri1988 je napisao/la:Jesi li ti bio danas u Vrapčićima?
A 7 KM za ograđeni dio!Bianconeri1988 je napisao/la:10 KM vjerovatno!
Jeste za goste.hordas'87 je napisao/la:zar nije ogradjeni dio za goste i njihove navijace btw cestitke zbog dobrih igara i promjena unutar kluba
don Gracić je rekao da neće pretjerivati, uobičajnih 10KMBianconeri1988 je napisao/la:Gdje su oni insajderi @pabio i @mancini?![]()
Koliko je karta sutra?
7 za ograđeni dio a ostali 10 KM.Sole je napisao/la:Karte 7 i 10 sad za sta je 7, za sta 10 ne znam, samo tako rekose na TV-u
Jesi li nas bolan poželio,,,,,,,,Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje su oni insajderi @pabio i @mancini?![]()
Koliko je karta sutra?
bice X, jesil sretan?jos bolji je napisao/la:'ocemo po 18- ti put izgibiti od zeljeznicara ili cemo iznenaditi bosnu i hercegovinu i odigrati X?
0 - 1 ZEBA (ASISTENCIJA SMAJIĆ)tm84 je napisao/la:bice X, jesil sretan?jos bolji je napisao/la:'ocemo po 18- ti put izgibiti od zeljeznicara ili cemo iznenaditi bosnu i hercegovinu i odigrati X?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.