Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 31 jan 2013, 18:33

Maksimovic presao u Fulham.Pini jos jednom pokazao kakav je doktor menadzerstva. 8-)
Sretno Nikoli,moci cemo se osloniti na njega definitivno u buducnosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 31 jan 2013, 19:14

bogme ništa od Fulama, dozvola koči ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 jan 2013, 19:26

samoradnik je napisao/la:bogme ništa od Fulama, dozvola koči ;)
Pa nije on džabe zvat za repku zadnjih godinu dana... Srediće se ta dozvola lako...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jan 2013, 20:58

@Devil
Pitanje...kakav je Kuzmanović točno tip igrača?Ne znam kako bi ga definirao i ne znam što očekivat da donese Interu,pa ako može mali osvrt na ovo. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2013, 21:35

SiamoNoi je napisao/la:@Devil
Pitanje...kakav je Kuzmanović točno tip igrača?Ne znam kako bi ga definirao i ne znam što očekivat da donese Interu,pa ako može mali osvrt na ovo. :D
On je ono sto se nekada zvalo centralni vezni.Izumrla vrsta fudbalera. :mrgreen:
Nije klasicni krljator a zadnji vezni,a niti je vrsan play pa da bude iza napadaca.Dakle onaj sto ce da spoji zadnjeg veznog i ostale delove veze i napad. ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jan 2013, 21:39

Devil je napisao/la:
On je ono sto se nekada zvalo centralni vezni.Izumrla vrsta fudbalera. :mrgreen:
Nije klasicni krljator a zadnji vezni,a niti je vrsan play pa da bude iza napadaca.Dakle onaj sto ce da spoji zadnjeg veznog i ostale delove veze i napad. ;)
A i mislio sam tako nekako.Poslužit će valjda :mrgreen:

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 31 jan 2013, 21:40

DANTES je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:bogme ništa od Fulama, dozvola koči ;)
Pa nije on džabe zvat za repku zadnjih godinu dana... Srediće se ta dozvola lako...
- ;) ? су " са " " " $... " ? ФА $ на ? ?,а " ' $ - " тај $ " ".

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 01 feb 2013, 14:57

Ćurčić pozvao za prijateljsku sa Izraelom 16 debitanata,bogte...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2013, 15:01

A realno skoro toliko je i morao.Mi smo prosle kvalifikacije odigrali sa pa u grubo receno jedno 13-14 igraca sa izlaznim godistem. ;) Bolje prokomentarisati sta je pozvao,a to cu veceras odo' da zavrsim rucak. :mrgreen:

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 01 feb 2013, 15:08

Slažem se,tim prije jer je prijateljska utakmica.
Sutra valja dočekati Mihajlovićev spisak,gdje će pored Trajkovića po nekoj tradiciji biti vjerovatno novi čudotvorac na spisku... :(

off: prijatno :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 feb 2013, 16:13

Devil je napisao/la:
Slazem se. On bi kod nas trebao da bude spona u vezi izmedju Ignjovskog i Djuricica.

.............Djuricic................AMF
.................Kuzmanovic.......CMF
............Ignjovski...............DMF

Slicnog profila je i Matic. Sto kazes, nije klasicni krljator i destruktivac, ali moze pokriti i tu poziciju defanzivnog veznog... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 feb 2013, 16:55

Devil je napisao/la: On je ono sto se nekada zvalo centralni vezni.Izumrla vrsta fudbalera. :mrgreen:
Al' zato Miha njega vidi isključivo kao prednjeg veznog, a on to u životu nije igrao. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2013, 17:35

Pa dobro nije bas da nije igrao.Ove sezone je igrao par puta tu poziciju,dva puta nakon sto je menjao Holzhausera (Dortmund i mislim Bayer da sam ga tu gledao), te jednom od starta utakmice cini mi se protiv Freiburga da je to bilo.Naravno ne snalazi se tu nesta kvalitetno,isto kao i kada igra jedinog zadnjeg u ekipi.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 01 feb 2013, 17:38

golmani su u ovom trenutku naša najveća boljka ;) Veliko je pitanje ko će se naći sutra na spisku ....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2013, 20:39

Kao sto rekoh malopre veceras cu malo da se posvetim U21 reprezentaciji i fudbalerima koje je izabrao Curcic.Krenimo redom...

Od golmana pozvani su Nikola Peric (Hajduk Kula) i Predrag Rajkovic (Jagodina).Oba talenti,ovaj drugi jedan od najvecih golmanskih talenata u drzavi,ali smatram da je preuranjeno zovnuti klinca od 17 godina pogotovo na golmanskoj poziciji za U21 reprezentaciju.No kada se vec odlucivao za 1995.godiste mozda bi bolje bilo da se odlucio za malog Suljagica koji je sada potpisao za Stuttgart ali koji je branio u utakmicama,za razliku od Rajkovica koji je bio na klupi Jagodine u dosta utakmica.Takodje mislim da bi za golmana dosta bolje resenje bilo Filip Pajovic koji je do sada branio za U19 reprezentaciju.Sto se tice Perica primio je u 4 meca ove sezone 10 golova,5 od Partizana,po dva od Donjeg Srema i Radnickog iz Nisa,te jedan od Jagodine.Marko Dmitrovic mi takodje ne izgleda kao lose resenje a najiskuniji je od svih.

Na desnoj strani su Marko Petkovic (OFK Beograd) i Nikola Aksentijevic (valjda Vitesse) dva sjajna mlada beka.Iskreno tesko mogu da se odlucim koga bih ja stavio,Aksentijevic je ofanzivno bolji,ali Petkovic je definitivno kompletniji bek.Bilo kako bilo ovde se nista ne treba menjati.
Na levom beku samo jedan klasicni levi bek Bojan Nastic (Vojvodina). Lepo resenje,Nastic se pokazao u lepom svetlu u Vosi do sada i treba da ima mesto.On treba ostati na beku,a ne da se kao u prethodnim selekcijama gura na stopera.Neko ko bi mogao da pokrje levog beka u nekom slucaju je Aleksandar Pantic (Crvena zvezda) izasao tek iz povrede tako da je upitno u kakvom je stanju.Ono sto sam video na treninzima je da se na njemu to nije odrazilo.Na stoperu Uros Spajic (Crvena zvezda),Uros Vitas (Rad),Lazar Cirkovic (Rad),Uros Cosic (Pescara) Ono sto bih ja zamenio ovde jeste Nemanja Radoja iz Vojvodine umesto Lazara Cirkovica.

Na zadnjem veznom Uros Radakovic (Bologna) i Aleksandar Kovacevic (Spartak ZV) .Radakovic je bio lep potencijal,za sada uglavnom igra u Primaveri i ima dva meca u kupu Italije.Po onome sto sam citao sasvim pristojno.Drugi zadnji vezni je Aca Kovacevic,po meni licno jedan od najboljih zadnjih veznih u JSL.Zasluzeno je ovde. Levu stranu ce da nam drzi Mile Savkovic (BSK Borca),standardan u BSK-u ove sezone,par golova dao,vrlo lep igrac,meni se svidja,te Andrija Pavlovic (Rad) koji je dosta ofanzivniji od Savkovica,nekada bio i klasicni napadac.Na "centralu" imamo Milosa Jojica (Partizan),Nikolu Trujica (Napredak),Srdjana Dimitrova (Indjija),te Marka Poletanovica (Vojvodina).Iskren da budem ne vidim razlog da u ekipi bude Nikola Trujic.On sasvim sigurno tu nece biti kada dodju ozbiljnije utakmice,jer imamo tu prostora za Ninkovica,Causica,Ivkovica,Milivojevica...Posto nemamo klasinog desnog krila ostavio sam za desnu stranu Darka Brasanca (Partizan) retko dokazanog talenta,u Partizanu gotovo da i ne igra,steta bas.Mislim da bi nama puno bolje bilo da njega ostavimo kao zamenu na zadnjem,a da desno dodje Cavric,Milunovic to moze da pokrije,Causic,Mrkela...

U napadu zvanicno stoje Luka Milunovic (Crvena zvezda),Aleksandar Mitrovic (Partizan) te Djordje Despotovic ( Spartak ZV). Dakle 2 najbolja mlada klasicna napadaca JSL sasvim sigurno te Milunovic koji ce definitivno igrati na levom krilu jer smo tamo solidno tanki. :D

U sustini Curcic zeli da isproba jedne nove snage,bez puno osvrtanja po inostranstvu mada imam informacije da radi ozbiljno na tome.E sada sta ce nam doneti ova ekipa videcemo,par izuzetno mladih momaka,vrlo talentovano deluje i videcemo sta ce da nam donese.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 01 feb 2013, 20:56

Radoja je zaslužio poziv. ;)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2013, 10:51

Djuricic sinoc strijelac iz penala (koji je sam izborio)...

Takodje veoma dobra partija Ignjovskog u trijumfu Werdera, ali na poziciji desnog beka.

P.S. Rodic iz OFK Beograda presao u Zenit. On realno i jeste bio najjaci lijevi bek u JSL i cini se da bi mogo biti dobra alternativa za Kolarova!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 02 feb 2013, 12:04

$ " ;)

http://www.****.com/vesti/srpsk ... bije-video" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2013, 12:30

Mihajlovic objavio spisak za prijateljsku sa Kiprom.

Na spisku se nalaze:

golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Branimir Aleksić (Spartak ZV), Damir Kahriman (Tavrija);

odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Antonio Rukavina (Valjadolid), Nenad Tomović (Fiorentina), Branislav Trajković (Vojvodina), Matija Nastasić (Mančester siti), Milan Biševac (Lion), Aleksandar Kolarov (Mančester siti);

sredina terena: Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Luka Milivojević, Srđan Mijailović (obojica Crvena zvezda), Ivan Radovanović (Sijena), Aleksandar Ignjovski (Verder), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Zdravko Kuzmanović (Inter), Zoran Tošić (CSKA), Nenad Krstičić (Sampdorija), Dušan Basta (Udineze), Filip Đuričić (Herenven), Dušan Tadić (Tvente);

napad: Miralem Sulejmani (Ajaks), Marko Šćepović (Partizan), Filip Đorđević (Nant), Nikola Đurđić (Grojter Firt).

Debitanti su Trajković i Đurđić, a zbog povreda izostaju Brkić, Subotić i Marković.

Utakmica u Nikoziji na "GSP areni" igraće se u sredu 6. februra od 18 sati po lokalnom, odnosno 17 sati po našem vremenu.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 02 feb 2013, 12:42

dakle to je što je...
Ja da sam selektor i s ovim igračima postava bi bila ;)

----------------Kahriman--------------------
Kolarov--Nastasić--Ivanović---- Tomović
----------------Ignjovski--------------------
--------------Kuzmanović-------------------
Tadić--------------------------------Đuričić
---------Sulejmani---Đurđić----------------

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.