Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 03 jul 2009, 14:13

Trasimaco je napisao/la:
reds_forever je napisao/la: Igraci liverpoola su htjeli da owen dodje,vrslili su pritisak na beniteza,i gerrard i torres i ostali,za villu se torres prikovao kad je benitez jos davno prije toga rekao da nema namjeru da dovede owena,i osim toga sta on kojeg djavola misli da je pa da postavlja uslove da igra LP kad sezonu od povreda ne moze sklopit kako treba
Ma joj, nemoj molim te da moram nonstop isto ponavljati. Klub koji igra LP i koji je uvijek jedan od prvih favorita za naslov prvaka ce biti najvise pracen i primjecen. Iduce godine je SP. Preko kluba koji udara na sve frontove, Owen ima velike sanse da ode u JAR. Zato je i htio klub koji igra LP. Ferguson rizikuje ovim, posto je Owen sklon povredama. Zasto Benitez nije rizikovao? Je li sad malo jasnije?

zar ti stvarno mislis da bi capello racunao na owena :?: ...mislis da ce owenu pomoci to sto igra LP... :?: Pored rooneya i berbatova :?: Moze mu se desit da bude vise grijao klupu (sto je vrlo moguce ) pa sta ce onda :?: Sigurno ce tako na SP :?: Bolje da je otisao u neki klub u kojem bi mu vjerovatno bilo zagarantovano mjesto u prvoj postavi i tu se dokazao,jer on se mora spustiti na zemlju i vidjet svoje mogucnosti...toliko je imao problema sa povredama i formom a sad ocekuje da mu velikani kucaju na vrata sa ponudama..

P.S. i vi ste se bili zagrijali za villu,sigurno ferguson ne bi tek tako poslao ponudu igracu kojeg stalno muce povrede da villa nije rekao da ostaje u spaniji ;)
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 03 jul 2009, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jul 2009, 14:20

Trasimaco je napisao/la:
reds_forever je napisao/la: Igraci liverpoola su htjeli da owen dodje,vrslili su pritisak na beniteza,i gerrard i torres i ostali,za villu se torres prikovao kad je benitez jos davno prije toga rekao da nema namjeru da dovede owena,i osim toga sta on kojeg djavola misli da je pa da postavlja uslove da igra LP kad sezonu od povreda ne moze sklopit kako treba
Ma joj, nemoj molim te da moram nonstop isto ponavljati. Klub koji igra LP i koji je uvijek jedan od prvih favorita za naslov prvaka ce biti najvise pracen i primjecen. Iduce godine je SP. Preko kluba koji udara na sve frontove, Owen ima velike sanse da ode u JAR. Zato je i htio klub koji igra LP. Ferguson rizikuje ovim, posto je Owen sklon povredama. Zasto Benitez nije rizikovao? Je li sad malo jasnije?
sigurno znas koliki je rivalitet između man utd i liverpoola, i koliko je igraca igralo za oba kluba u svojoj karijeri, owen ako potpise za man utd postat ce najveca izdajica u historiji liverpoola, naravno neki ce kriviti beniteza zato sto ga nije vratio u liverpool ali nije rafa kriv sto ce on preci u man utd i tamo grijati klupu, mogao je otici u bilo koji drugi klub gdje ce vise igrati
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 jul 2009, 14:23

reds_forever je napisao/la: zar ti stvarno mislis da bi capello racunao na owena :?: ...mislis da ce owenu pomoci to sto igra LP... :?: Pored rooneya i berbatova :?: Moze mu se desit da bude vise grijao klupu (sto je vrlo moguce ) pa sta ce onda :?: Sigurno ce tako na SP :?: Bolje da je otisao u neki klub u kojem bi mu vjerovatno bilo zagarantovano mjesto u prvoj postavi i tu se dokazao,jer on se mora spustiti na zemlju i vidjet svoje mogucnosti...toliko je imao problema sa povredama i formom a sad ocekuje da mu velikani kucaju na vrata sa ponudama..
Naravno da bi racunao kad bi ovaj imao sjajnu sezonu. Samo pogledaj njegov ucinak za reprezentaciju Engleske i sve ce ti biti jasno. A ide mu i u prilog to sto je Rooney prvi napadac Engleske. Ima li nesto bolje nego da dva napadaca iz istog kluba igraju i za reprezentaciju? Istina je da nece biti u prvom planu, ali svi znamo koliko je sezona duga, tako da ce sigurno imati i vise nego dovoljno mjesta za igru. A pored Rooneya, Engleska bas i nema napadaca koji ima zagarantovano mjesto u prvom timu. To je velika sansa za Owena! Ja opet ponavaljam, jedini razlog zasto ce potpisati za United je SP!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 14:26

Normalno kao vecina liverpoolovih navijaca voljela bih da se Owen vratio..ali Boze moj kad nije tako necemo sad cmizdriti za njim,mi po tome pitanju ne mozemo nista,samo dzabe razbijamo glave oko toga. ;) (imamo prepametne ljude u upravi kluba)
A ako ode u Man.Utd. Boga mi ne znam sta da kazem..mozda samo liverpoolu prkosi za to sto mu oni nisu poslali ponudu,i sad on bas "ode" u scum,u njihov najveci rival..a mozda od sega ovoga ne bude nista ;)

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 14:30

Ma i ako ode u scum,Owen po mom misljenju nikad nece igrati za englesku,bar dok je capello na klupi..Nesto on ne gotivi Owena ne znam zasto

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jul 2009, 14:30

Trasimaco je napisao/la:
reds_forever je napisao/la: zar ti stvarno mislis da bi capello racunao na owena :?: ...mislis da ce owenu pomoci to sto igra LP... :?: Pored rooneya i berbatova :?: Moze mu se desit da bude vise grijao klupu (sto je vrlo moguce ) pa sta ce onda :?: Sigurno ce tako na SP :?: Bolje da je otisao u neki klub u kojem bi mu vjerovatno bilo zagarantovano mjesto u prvoj postavi i tu se dokazao,jer on se mora spustiti na zemlju i vidjet svoje mogucnosti...toliko je imao problema sa povredama i formom a sad ocekuje da mu velikani kucaju na vrata sa ponudama..
Naravno da bi racunao kad bi ovaj imao sjajnu sezonu. Samo pogledaj njegov ucinak za reprezentaciju Engleske i sve ce ti biti jasno. A ide mu i u prilog to sto je Rooney prvi napadac Engleske. Ima li nesto bolje nego da dva napadaca iz istog kluba igraju i za reprezentaciju? Istina je da nece biti u prvom planu, ali svi znamo koliko je sezona duga, tako da ce sigurno imati i vise nego dovoljno mjesta za igru. A pored Rooneya, Engleska bas i nema napadaca koji ima zagarantovano mjesto u prvom timu. To je velika sansa za Owena! Ja opet ponavaljam, jedini razlog zasto ce potpisati za United je SP!

Emile Heskey,Rooney,Crouch + sto se walcott,gerrard i lampard cesto ubacuju...to je sasvim dovoljno,kasno se owen pokusava vratiti,on je svoje prokockao, priznajes da je tacno da nece biti u prvom planu,ali mogao je otici u neki klub u kojem bi sto posto bio u prvih XI i gdje bi imao priliku da se dokaze,Heskey je u Aston Villi,jel njemu trebala LP da se dokaze ? a i da je owen u villu otisao,s njim bi igrao u napadu i imao bi 90 % vise sanse da igra u prvoj postavi nego sto je to sada slucaj
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 jul 2009, 14:36

Gerrard je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Jesi vidovit pa ti znas zasto ce on potpisati za United i jos nas uvjeravas da je to razlog :?: :!:

Po tvom ispade da moras igrati za United ako zelis da igras na SP :?: :!:

Heskey i Rooney su vec dokazani i ako ne bude povreda napadacki tandem koji ce predvoditi Engleze na SP ... Owen mora odigrati bar pola utakmica da bi ga Capello pozvao , a to nece moci Berbatov i Rooney su naravno vjerovatno izbor broj 1 !
Nije to po mom, nego vise po tvom. Ja nikad nisam rekao da mora igrati za United ako hoce na SP. Lijepo sam prije naveo da je zelio klub koji igra LP, sto je naravno najbolji filter da se vidi ko je spreman za reprezentaciju, a tu je naravno i domaca liga. Ako se ne povrijedi tokom sezone, ja smijem dati glavu da ce otici na SP. Zapamti ovo sto ti govorim. Ova rasprava je vec potrajala i umorio sam se pokusavajuci da objasnim neke stvari i ovdje prestajem. Zakljucak: Htio je u neki klub velike cetvorke. Niko nije ponudio nista dok United nije to odlucio. Covjek potpisuje za United i nada se igri na SP. Pozdrav svima!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 14:38

maloprije sam napisala da Owen "nece igrati za englesku"bar dok je tu capello ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jul 2009, 14:39

za capella je EPL mnogo vaznija od LP,cesto ga mozes vidjeti na utakmicama EPL,tu on posmatra kako ko igra,a ne kako igra u LP :!:

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 14:44

reds_forever je napisao/la:za capella je EPL mnogo vaznija od LP,cesto ga mozes vidjeti na utakmicama EPL,tu on posmatra kako ko igra,a ne kako igra u LP :!:
ma joj,vjeruj mi zaboli capella za Owena...znas kad ce owen zaigrati za englesku,jedino kada se svi napadaci povrijede,et mozda tada :lol:
ne znam zasto ga ne voli,bilo je govora dok je owen bio u newcastlu da ce zaigrati za rep.ali izgleda nije..
e mozda ga ne voli zato sto je izdajica :)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jul 2009, 14:50

evo i ako scum dovede ibrahimovica,onda definitivno se sjedit na klupi
Gerrard je napisao/la:Vec sam negdje napisao , kako god se sa njim zavrsilo ja ga vise nikada ne bi pozelio , ni kao slobodnog igraca u dresu Liverpoola ... covjek koji se dovede u kontakt sa Evertonom i Unitedom , je covjek bez karaktera i lazov koji je dugi niz godina prodavao ublehe navijacima ... Ko ga ebe neka zivi kako hoce ,svijet nikada nije volio izdajice !
Zahvaljujem Bogu sto nije dosao,poslije svega ovoga u posljednjih nekoliko dana,pokazao je kakav je,na svoju stetu ne na nasu :!:

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 03 jul 2009, 14:51

svaka cast gerrard slazem se stobom za owena i najbolje da se vise neraspravljamo o njemu i sto se mene tice bolji bi bilo dovesti ronalda iz chorientesa neg owena slijedece sezone jer ce i otic od scuma

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jul 2009, 14:54

torke_9 je napisao/la:svaka cast gerrard slazem se stobom za owena i najbolje da se vise neraspravljamo o njemu i sto se mene tice bolji bi bilo dovesti ronalda iz chorientesa neg owena slijedece sezone jer ce i otic od scuma
Nemoj majke ti nikakvog ronalda,ili ako bi dosao,nek prezime promijeni :lol:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 jul 2009, 15:08

reds_forever je napisao/la:evo i ako scum dovede ibrahimovica,onda definitivno se sjedit na klupi
Rekao sam da vise necu pisati, ali samo me jos ovo zanima. Odakle sad i to da United dovodi Ibrahimovica?

Nije vazno. Vidio sam sad tu informaciju. Obicna izmisljotina!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2009, 15:27

I ja sam ZA , predobar je momak !!!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 16:19

OTNYS_YNWA je napisao/la:I ja sam ZA , predobar je momak !!!
Predobar mladi igrac..bio bi dobra zamjena za Xabija ;)
On je drugi najbolji slovacki igrac,iza naseg Martina Skrtela :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jul 2009, 16:23

Gerrard je napisao/la:Na zvanicnom webu doslo do izmjene medju brojevima igraca :D

Glen Johsnon je dobio broj 2 , dok je Dossena koji je do sada nosio taj broj ostao bez njega , trenutno je bez broja sto bi moglo biti dobro , vjerovatno postoji ponuda za njega da ode :D
ne vjerujem da ce dossena otici iako to zelim jer aurelio se ozlijedio i odlaskom dossene imat cemo samo jednog lijevog beka, istina i arbeloa moze igrati tu poziciju ali se spominje i njegov odlazak
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 16:28

YNWA je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Na zvanicnom webu doslo do izmjene medju brojevima igraca :D

Glen Johsnon je dobio broj 2 , dok je Dossena koji je do sada nosio taj broj ostao bez njega , trenutno je bez broja sto bi moglo biti dobro , vjerovatno postoji ponuda za njega da ode :D
ne vjerujem da ce dossena otici iako to zelim jer aurelio se ozlijedio i odlaskom dossene imat cemo samo jednog lijevog beka, istina i arbeloa moze igrati tu poziciju ali se spominje i njegov odlazak
Ma neka Dossene,treba njega cuvati za Manchester da im da jos onakvih golova.. :mrgreen: :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 16:33

Gerrard je napisao/la:Ako je tacno da Rafa hoce Hamsika onda mu skidam kapu ...nedavno sam ovdje pisao o njemu fantazija od igraca , a moze se dobiti veoma povoljno ... Xabi sad u ovim godinama sa iskustvom nije puno bolji od ovog momka , cak je ovaj lik vjerovatno i pokretljiviji od Alonsa ... strasan igrac , prodati Xabia , ako ce dovesti njega , ja sam za !
I ja sam za dovođenje ovog momka. Gledao sam ga par puta i momak igra fantastično. Treba prodati Xabija i požuriti sa ovim momkom, jer bi ga mogao neko drugi uzeti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2009, 16:47

Evo sad i Falcao :) Hajde Benitez dovedi oba obraduj nas :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.