vlakanje je napisao/la:flagrantus i ostali, sta cemo sad?
dogovor, uparve, politika, price po Zvorniku...
eeeeee....
i na kraju samo da napomenem da mi je zao sto je Drina u situaciji u kojoj se nalazi, uz Gradacac su ekipa za koju bih volio da ostanu i sledece godine, ali Boze moj...
Ne seri svega ti ,samo zbog tebe sam napomenuo da citas recenice do kraja i obrats paznju na rijec AKO!Niko niigdje nije napisao i tvrdio da cete nas vi pustiti,a za utakmicu protiv Zvijezde malo se raspitaj koliko ste para trazili za tri boda ,boli me ona stvar da li ces ti meni vjerovati!
Sve se u zivotu vraca,i to sto ste se poslije drugog gola radovali kao da ste svjetski prvaci i unosili se u lice nasim igracima.
Evo upravo sam dosao sa rukometne utakmice u kojoj je poslije vecerasnje pobjede RK Drina izborila povratak u PL BIH,iz koje nas je 2008 godine izbacio sta mislis ko?
Lako je pogoditi Rk Borac koji nas je dobio u Zvorniku u predzadnjem kolu u utakmici u kojoj ste "sacuvali obraz".Poslije utakmice ste igrali kolo na centru ,dok su nasi igraci tugovali i plakali.Nije potrebno napomenuti da vama ti bodovi nista nisu znacili!
Ali neces dugo likovati ,u tolikim ste dugovima da vas niko nemoze spasiti.Cijela RS mora spasavati vas iz g....na,ali to je nemoguca misija.
Znas i sam da ste vi u stvari Fk Krupa Borac,ali malo vise Krupa nego Borac.
A to da ti je zao Drine ,nemoj nas samo ti zaliti!Upadas ovdje zbog svake rijeci i recenice i citiras samo dijelove koji tebi odgovaraju.
Nadji gdje je neko ovdje eksplicitno tvrdio i rekao da je neka utakmica 100% namjestena,i mi cemo ti se javno izviniti kao i svim navijacima Fk Krupa Borac!
I razguli sa teme ,idi uzivaj u pobjedi i niposto nas ti nemoj zaliti!
Ne trebas nam ovdje i nisi zanimljiv,opstacemo i bez vas.Da smo vas slucajno dobili.takvim "intelektualcima" kao sto si ti ne bi niko mogao dokazati da
utakmica nije namjestena!
Ovdje bi nam drzao predavanje kako ste nas vi spasili i trazio bi da uplatimo koju marku na racun FK KRUPA Borac!