radi se o nekom jucheck.exe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
slobodno instaliraj, nije virusLenBias je napisao/la:
radi se o nekom jucheck.exeda li je sigurno to odraditi ili je mozda kakav viruscic u pitanju, moguce da je nesto banalno skroz ali ja kao ne tako dobar oko stvari vezanih za pc ne znam
nadam se da nece biti, na tvoju dusu ako se sta desimiki_92 je napisao/la:slobodno instaliraj, nije virusLenBias je napisao/la:
radi se o nekom jucheck.exeda li je sigurno to odraditi ili je mozda kakav viruscic u pitanju, moguce da je nesto banalno skroz ali ja kao ne tako dobar oko stvari vezanih za pc ne znam
LenBias je napisao/la:nadam se da nece biti, na tvoju dusu ako se sta desimiki_92 je napisao/la:slobodno instaliraj, nije virusLenBias je napisao/la:
![]()
I meni to izlazi. mrsko mi to update-ovatanonimni je napisao/la:meni to stalno izlazi, al' ja nikad ne radim te update-e
pintol_TM87 je napisao/la:Imam problem sa wirlesom na laptopu..na kompu sve ok radi..ali kad hocu da se konektujem na laptopu izbaci mi eror 105..sta da radim? nesto DNS
Neznam...pintol_TM87 je napisao/la:Imam problem sa wirlesom na laptopu..na kompu sve ok radi..ali kad hocu da se konektujem na laptopu izbaci mi eror 105..sta da radim? nesto DNS
do njih, zovi nek' ti dođu ili provjeri na modemu koliku ti brzinu puštaju (ne znam kako se to radiasunsao je napisao/la:Meni nije uredu nesto s netom. Evo sinoc i danas pravo spor. Provjerio sam sve i viruse. Ocistio fino, ali opet sporo, ne mogu pogledat video na yt. Do cega bi moglo biti, inace mi je BHT-ov net tj ADSL.
nemaš 5 GHz nego imaš dvije jezgre koje rade na 2,5 GHzemir987 je napisao/la:Dobio sam laptop hp notebook pavilion g7. Kada idem na "properties" desnim klikom na "My computer" za procesor mi pise: AMD-A4 4300M APU with radeon(tm) HD graphics 2,50 GHz
Kada ovo proguglam negdje nadjem da je sa ovim nazivom ukljucen dual core, odnosno da je to 5 GHz. Ne znam kako da za sigurno provjerim taj podatak, iako mi je sasvim dovoljna brzina 2,5 GHz, trebao bi znati koliko mi je jak procesor.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Giuseppe1, VolimBiH96 i 13 gostiju.