Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

DamirT
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la DamirT » 19 avg 2023, 00:28

OnlyLeft22 je napisao/la:
19 avg 2023, 00:19
DamirT je napisao/la:
19 avg 2023, 00:15
Hoces i ti udarat? :hmmmmm:
Ovi radioaktivni zenicani nisu normalni petkom, svaki petak ista priča, Truhlo psuje ovaj prijeti :facepalm:
Ma ima i ovdje normalnih. Avenija, Prisonbreak, Convicts skroz normala momci. Normalna zayebancija, moze se i pricati normalno sa njima. Al ima vala nekih pacijenata u pm. Onaj psuje kosti jer ne zna podnijet salu i zayebanciju :bow:

Aferim legendo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 19 avg 2023, 00:29

Dominacija na terenu i na tribinama. :salut: 20-ak ih došlo. Poslije istjerani ko zadnji kerovi. :salut:

Nikad mala robija kao velike Fukare. :bih:

Prosječan robijaš koji prosi po Zenici za kartu na Bilinom :

slika

- Kako je sebi truhlo dao nadimak :

slika

Vječna lista najboljih bh.klubova :bih: :

slika

Popularni krezavo ozračeni navijači petoligaša :

slika

I da nam se ne ljutite :

slika

Pišaaaaj Čelikkk, pišaj Truhluuu, pišaj BKN30 i čitavuu Zenicuu :bih:
🔴⚫️
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 19 avg 2023, 00:31

Kakav ludjak :rol:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 avg 2023, 01:06

19 avg 2023, 00:02
slika
Ovo je izgleda ta bibijada :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 19 avg 2023, 01:25

Sila

slika

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 19 avg 2023, 01:41

Sky9 je napisao/la:
19 avg 2023, 01:06
slika
Blatonje zenićke :urnebes:
Vjećni petoligaśi :urnebes:
Ćelik :urnebes:
Zen'ca :rol:
sky gdje si carko
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 19 avg 2023, 01:43

IceTea je napisao/la:
19 avg 2023, 00:29

Dominacija na terenu i na tribinama. :salut: 20-ak ih došlo. Poslije istjerani ko zadnji kerovi. :salut:

slika

slika

slika

slika

I da nam se ne ljutite :

slika

🔴⚫️
Prije 10 godina :rol: :rol: Pa šta ste to navijači na baterije?Vidio sam kolko vas je zadnjih godina bilo i to u PL-u.Druže vraćaš se deceniju u nazad jesi ti realan?Zamisli sad nakači navijač Modriče tako kad su osvojili PL i kaže gledaj punog stadiona i navijanja i tako svaki navijač ko ti.Vi nemate bolan kontinuitet što ostali imaju, pogotovo ste propali zadnjih 5-6 godina i kao navijači i kao grupa Fukare .Ne trebamo se mi vraćati godina i godina u nazad, pa bolan budi realan vrati se vašu zadnju sad utakmicu protiv Rudara Pa više Robijaša u Olovo otišlo na cestu i to nisu vidili sekunde utakmice nego Fukara što je bilo na domaćoj utakmici.De malo opet realnosti, ako laže koza ne laže rog.Gledo vas na TV-u sad, nije 15 fukareštine bilo a imaš slike, video šta hoćeš pogledaj koliko je Robije u Olovu bilo.Pa bolan Robijaša u kantonalnoj ligi više bilo na gostovanju nego vas, pa jel te stid fukareštino išta pisati i još se mjeriti u toj mjeri klub koji je do prije para dana igrao mrtvu ligu i mjeriš se nešto i opet ste k.arina pored toga što ste igrali prije par mjeseci 1. rang a mi 3. rang,pogledaj vašu zadnju protiv Želje a našu zadnju protiv Klisa, pa pogledaj fukareštino i uporedi ko je koji rang.Niko vas više ne smatra ozbiljnom navijačkom grupom, pa pogledaj vam zahtjeva šta radite od kluba.Ja nemam ništa protiv Slobode ali budi bolan realan, pa skontaj šta bi bilo da igrate kantonalnu ligu, eto sam znaš kolko bi vas bilo, znate vi zašto ne smijete igrati od kantona,jer bi se Sloboda ugasila, a to ste pokazali prije par mjeseci onim protestnim skupom, jesi bio? Jesi k.urac moj.Pogledaj prije par godina šta su protesti robije na ulici i to ne jednom, a sve ce mo vam pokazati od sutra.Laku noć.

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 19 avg 2023, 01:46

Celicni je napisao/la:
19 avg 2023, 01:43
IceTea je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

I da nam se ne ljutite :

slika

🔴⚫️
Prije 10 godina :rol: :rol: Pa šta ste to navijači na baterije?Vidio sam kolko vas je zadnjih godina bilo i to u PL-u.Druže vraćaš se deceniju u nazad jesi ti realan?Zamisli sad nakači navijač Modriče tako kad su osvojili PL i kaže gledaj punog stadiona i navijanja i tako svaki navijač ko ti.Vi nemate bolan kontinuitet što ostali imaju, pogotovo ste propali zadnjih 5-6 godina i kao navijači i kao grupa Fukare .Ne trebamo se mi vraćati godina i godina u nazad, pa bolan budi realan vrati se vašu zadnju sad utakmicu protiv Rudara Pa više Robijaša u Olovo otišlo na cestu i to nisu vidili sekunde utakmice nego Fukara što je bilo na domaćoj utakmici.De malo opet realnosti, ako laže koza ne laže rog.Gledo vas na TV-u sad, nije 15 fukareštine bilo a imaš slike, video šta hoćeš pogledaj koliko je Robije u Olovu bilo.Pa bolan Robijaša u kantonalnoj ligi više bilo na gostovanju nego vas, pa jel te stid fukareštino išta pisati i još se mjeriti u toj mjeri klub koji je do prije para dana igrao mrtvu ligu i mjeriš se nešto i opet ste k.arina pored toga što ste igrali prije par mjeseci 1. rang a mi 3. rang,pogledaj vašu zadnju protiv Želje a našu zadnju protiv Klisa, pa pogledaj fukareštino i uporedi ko je koji rang.Niko vas više ne smatra ozbiljnom navijačkom grupom, pa pogledaj vam zahtjeva šta radite od kluba.Ja nemam ništa protiv Slobode ali budi bolan realan, pa skontaj šta bi bilo da igrate kantonalnu ligu, eto sam znaš kolko bi vas bilo, znate vi zašto ne smijete igrati od kantona,jer bi se Sloboda ugasila, a to ste pokazali prije par mjeseci onim protestnim skupom, jesi bio? Jesi k.urac moj.Pogledaj prije par godina šta su protesti robije na ulici i to ne jednom, a sve ce mo vam pokazati od sutra.Laku noć.
de smiri se idiote.
niko ne zna van ZDK da postoji Ćelik :urnebes:
Zen'ca :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 19 avg 2023, 01:54

senjak075 je napisao/la:
19 avg 2023, 01:46
Celicni je napisao/la:
19 avg 2023, 01:43
IceTea je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

I da nam se ne ljutite :

slika

🔴⚫️
de smiri se idiote.
niko ne zna van ZDK da postoji Ćelik :urnebes:
Zen'ca :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Rekoše šprdancija od navijača i reketaši vlastitog kluba.
:guz:
Selam :bih:

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 19 avg 2023, 02:43

Ova gore klaunčina se baš nakačila, puca mi qrc za tvojim romanom. Istom ja pročita. Želim samo da pozdravim našeg petoligaša ozračenog Čelika i krezave prosjake iz Zennncce. :bih:

Smrdiššš Robijooo, smrdiššš Zennncooo :bih:

Pa jbt tačno kontam pa ne do Bog da sam iz Zennccee, zamisli tog jada, tog kokuzluka, klošarluka. Iz Zennceee volim samo studentice. :bih: Robijoo sutra vas Radnik qara na Bilinom. 90+ 1:2
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 avg 2023, 09:06

IceTea je napisao/la:
19 avg 2023, 02:43
Ova gore klaunčina se baš nakačila, puca mi qrc za tvojim romanom. Istom ja pročita. Želim samo da pozdravim našeg petoligaša ozračenog Čelika i krezave prosjake iz Zennncce. :bih:

Pa jbt tačno kontam pa ne do Bog da sam iz Zennccee, zamisli tog jada, tog kokuzluka, klošarluka. Iz Zennceee volim samo studentice. :bih: Robijoo sutra vas Radnik qara na Bilinom. 90+ 1:2
@Sky ovaj je naš 100 posto :rol:

:rol: :rol: :rol:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 19 avg 2023, 09:11

zamisli sloboda kad bi igrala kanton ligu ne bi im ljudi imali sta ni obrisat od trofeja, 100 godina vegetiranja u prostoru i vremen

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 avg 2023, 09:11

Mirna budi reketashka fukarestino, danas Slavni Čelik iz Zenice u drugom kolu Prve lige FBiH dočekuje ekipu Radnika iz Hadžića.

:ljepota: :ljepota:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 19 avg 2023, 09:21

Ima li ovdje admina uopste, je li moguce da ova djecurlija ovoliko smara, niste zanimljivi Bogami nikom, osim vsami sebi, vas 5 se tu prepucava ko najveci debili, daj popustite malo
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 19 avg 2023, 09:23

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 avg 2023, 10:09

senjak075 je napisao/la:
19 avg 2023, 01:41
Sky9 je napisao/la:
19 avg 2023, 01:06
slika
Blatonje zenićke :urnebes:
Vjećni petoligaśi :urnebes:
Ćelik :urnebes:
Zen'ca :rol:
sky gdje si carko
Tu sam carko moj. :ljepota: :)

Poruka iz Zg za ove Zenićane, da se ne kače sa tuzlanskom jalijom :)

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 avg 2023, 10:13

simonknows je napisao/la:
19 avg 2023, 09:06
IceTea je napisao/la:
19 avg 2023, 02:43

@Sky ovaj je naš 100 posto :rol:

:rol: :rol: :rol:
Ma naravno da jeste. U roku od pola sata sam ga detektovao :D

To je naš drug mma :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 19 avg 2023, 10:51

Zenicanin988 je napisao/la:
19 avg 2023, 09:21
Ima li ovdje admina uopste, je li moguce da ova djecurlija ovoliko smara, niste zanimljivi Bogami nikom, osim vsami sebi, vas 5 se tu prepucava ko najveci debili, daj popustite malo
Ma nisu to djeca, u redovima slobodanke struje se jedna protiv druge na ovaj nacin klate. Nasli su samo jednu zajednicku poveznicu, a to smo mi kao najveci klub u ligi. Dok mi raspravljamo kako trebamo pustiti karte online u prodaju, kako poboljsati ponudu hrane i pica na stadionu... oni i dalje tapkaju u mjestu kako im je klub privatizovan (a da to nisu ni znali) i kako ga i dalje vode oni koji su ga i izbacili iz pl.

Tako ce ti biti kroz citavu sezonu, mozda se na neki nacin i plasiraju u pl, al opet isto im sve ostaje. Sad izronilo dosta novih nickova, pa preko nas i prepucavanja sa nama pokusavaju da skrenuti sa teme svoga kluba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 19 avg 2023, 11:04

Najveći u ligi.. Petoligaš... :rol: Joj šta mati izrodi sve.. :rol:

Pa vama je Sloboda u glavi još odavno, dok smo bili član PLBiH vi ste kukali i molili Boga da ispadnemo. Kao vi veći od nas kako da ne. Svaki dan neko se ubaci počne o Slobodi, još ste sad i na našu temu počeli dolazit. Smislit nas ne možete a to je jer smo veći klub, imamo i bolji grad. Kod vas u Zennncii je sve istruhlo kao što vidimo. Klub posebno, bankrot petoligaš. :bih:

slika

Samo kmečite, uživanje je čitati vas. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 avg 2023, 11:30

RedBull je u pravu, ulazimo svakako u PL i valja rješiti pitanje ljudi koji vode klub a znamo da ga vode iz sjene ovi sto su ga i doveli tu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Zlatu075 i 16 gostiju.