Cetvrtkom bi se gledale tekme na OT da nije Ronebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:51onda ti ne gledas manchestera ove godine, ubjedljivo najgori, najnekorisniji i igrač koji im je donio nemir samo u ekipu
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Šta Verratti znači za PSG, bez njega su druga ekipa, još da ima nekog pored Messia ko zna sa loptom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gledaće se od iduće sezone.Kaunas je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:53Cetvrtkom bi se gledale tekme na OT da nije Ronebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:51onda ti ne gledas manchestera ove godine, ubjedljivo najgori, najnekorisniji i igrač koji im je donio nemir samo u ekipu
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ok, dao je gol Atalanti za X i viljarealu za važne bodove i pobjede, ali mimo toga šta je pokazao? Svaki objektivni navijač Manchester Uniteda, a ne simpatizer Ronalda će ti reći isto što i ja, on je ovu ekipu u-n-a-z-a-d-i-o. Mancho je prošle godine bio drugi na tabeli i ostao čini mi se 10 ili 11 bodova iza Cityja, što znači da uz pravilna pojačanja ova ekipa je trebala voditi borbu sa cityjem za titulu, a ne sa mojim arsenalom, west hamom i tottenhshitom za četvrtu poziciju u ligi, a to je isključivo krivica dovođenja Ronalda. Ok, prodali su dresove, porasle su cijene dionica i šta već ostalo, ali na terenu je to skroz druga priča. Imaš igrača koji nema više nijedan world-class atribut osim finishinga koji je u par situacija ove sezone čak i on bio upitan, Bruno nije ni 50% igrača od prošle sezone gdje je bio top5 za Ballon D"or svojim partijama, ne mogu ni Sancho, ni Rashford a do skoro ni Greenword se pravilno razviti kada ovaj, čak i večeras poslije jednog promašenog šuta Sancha galami, širi ruke, gleda mrko jer pobože kako su mogli njemu da ne dodaju? Ekipa je već bila lijepo složena, bio je prijeko potreban veznjak i desni bek, ali ne, pametnije je dovesti Ronalda koji je teški egocentrik postao a njegov ego ne može podnijeti da bude klupiran ili da jednostavno ne bude prva opcija/violina ekipe više. Eto vidiš, stvari im ne idu kako treba ove godine i on najavljuje neke odlaske, razgovore sa agentom, nezadovoljan itd. U odbrani je odavno igrač manje, a ove godine osim kad je Manchester u fazi napada stoji i šetka na centru, vrati se ponekad na korner i to je to, razumijem ja da si ti vjerovatno Ronaldo-fan boy ali je ove sezone unazadio Manchester za dvije stepenice koji po mom mišljenju je bio glavni favorit za titulu uz veznjaka tipa Nevesa i desnog beka poput TrippieraKaunas je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:53Cetvrtkom bi se gledale tekme na OT da nije Ronebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:51onda ti ne gledas manchestera ove godine, ubjedljivo najgori, najnekorisniji i igrač koji im je donio nemir samo u ekipu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo sa jednom velikom razlikom, što Ronaldo i sa 37 kuka na leđima želi i hoće da je najbolji na svijetu i ne libi se otići u ubjedljivo fizički najzahtjevniju ligu i u klub koji već dugi niz nije na vrhunskom nivou (bez obzira što se radi o jednom od najvećih klubova na svijetu i klubu gdje je Rona sebi trasirao put prema onome što je danas), što znači da je taj tip itekako gladan velike scene i dokazivanja.AlanSmith14 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:45Čim ti počneš vaditi statistike tačnih dodavanja, ključnih dodavanja u zadnjoj trećini, tačnih dodavanja dužih od 20 metara i slične gluposti, jasno je da pokušavaš dokazati i pokazati nemoguće.
Messi i CR7 su od ove sezone zvanično gotovi igrači. Messi i zvanično 2 godine prije Ronalda jer je ovaj stariji.
Njihov maksimum trenutni je i dalje san za mnoge. Mogu oni još igrati sezone sa 20+ golova na iskustvo i na penale. I to je to.
Sa druge strane sam Messijev odabir novog kluba je pokazatelj da više nije imao namjeru da se pokušava održati na nivou na kakvom je bio u Barceloni.
Ok, možda Messi i nije imao druge opcije osim PSG-a, ali možda je mogao lupam otići u City da je htio i to bi onda bio dokaz njegove želje za uspjehom. Čovjeku se najviše fudbal očigledno igra samo u Barceloni i to je to, pošteno nema šta.
Rona da je umjesto u United otišao u PSG, u usta mi se pokenjaj ako ta životinja ne bi grizla da nabije statistiku čak i protiv nekog Bresta.
I da, ovo govorim generalno svoje mišljenje, bez želje da mi se sad neko zakači za post sa diskusijom o tome ko je veći igrač od njih dvojice ili ko je više gladan uspjeha. Sa 35+ godina im se obojici može halaliti šta god da su odlučili

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sancho
Ronaldo kriv jer Greenwood udara zene
Bruno proslu sezonu nece u 3 karijere ponovit
Trippier i Neves za titulu

Ronaldo kriv jer Greenwood udara zene
Bruno proslu sezonu nece u 3 karijere ponovit
Trippier i Neves za titulu

15.10.2013.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ja ti dao 101 argument i mogu ti ih pisati do sutra, a isto će ti potvrditi i svaki navijač manchester uniteda a ne ronaldo-fan boy, a ti sve što kazes na to je da Bruno neće ponovit proslu sezonu u 3 karijere i 3 lol emojia. Objasni mi onda kako sa reprezentacijom Portugala isto to radi a ima na svakoj poziciji world-class igrače i kako Andre Silva poslije najbolje sezone u karijeri, Felix koji je jedan od najboljih mladih igrača na svijetu moraju sjediti na klupi jer pobože mora naš heroj igrati u napadu sa 38 na leđima?
Felix i Silva, ne mogu nikad biti ispred Ronalda dok god se ovaj ne penzionise, čovjek utrpa 5 golova na Evropskom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- baboedindzeko09
- Kontakt:
3 penala i 2 tap-ina, ne možeš ni znati mogu li ili ne kad ne dobiju priliku, a niko nema muda da ga ostavi na klupu, kod pravog trenera bi dobio zahvalnicu za sve što je uradio ali godine su godine, svaki igrač se oprosti ali je on egocentrik željan svega samo ličnog uspjeha, bezveze se troše prime godine Rubena, Bernarda silve, cancela i sl. zbog njegove egocentričnosti
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 00:00ok, dao je gol Atalanti za X i viljarealu za važne bodove i pobjede, ali mimo toga šta je pokazao? Svaki objektivni navijač Manchester Uniteda, a ne simpatizer Ronalda će ti reći isto što i ja, on je ovu ekipu u-n-a-z-a-d-i-o.Kaunas je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:53Cetvrtkom bi se gledale tekme na OT da nije Ronebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 23:51onda ti ne gledas manchestera ove godine, ubjedljivo najgori, najnekorisniji i igrač koji im je donio nemir samo u ekipu

Felix ispred Ronalda moze bit samo ako ovaj syebe krizne pa bude 5 mjeseci odsutan. Tako isto i Silva
15.10.2013.
Jest, zato je večeras upisao prvi konkretan učinak u ovoj godini. U to nakon 5 utakmica u ligi i 1 utakmice u kupu (gdje je promašio i penal).
I naravno standardna mitomanija, kad zabije on vuče tim, kad ne zabije nema s kim igrati, loši mu saigrači.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Porediti jednog Messija sa portugalskim kopitarom je uvreda za ovaj forum 

Zato odes u rubnu ligu petice sa 34 i budes glavni
15.10.2013.
Cristiano je i dalje dosta bolji i korisniji igrač od Messija, samo nema naklonost medija što smo mogli vidjeti posljednjom dodjelom Balona.
Nije mi još uvijek jasno kako je Messi osvojio tu nagradu, kad pogledaš kako igra Mbappe a kako on igra.

Nije mi još uvijek jasno kako je Messi osvojio tu nagradu, kad pogledaš kako igra Mbappe a kako on igra.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Možda bi je i uzeo Mbappe da nije fulao penal kojim je Francuska ispala od Švicarske.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sta ovo ovi komentarisu "konkretan ucinak" Ronalda u daleko najjacoj ligi planete dok im "GOAT" igra u evropskom MLS-u

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Po čemu je to Mbappe zaslužio Balun za 2021. godinu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Messi ima tu negdje statistike kao krilo/lažna devetka a ovaj najistureniji vazda. Bukvalno neuporedivo ove sezone bar, jos je i United u ligi gori sa njim nego prosle sezone
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.