Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Svaka čast Barceloni, ali mislim da će ove sezone Pep Guardiola s Manchester Cityjem osvojiti kantu 

Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Cuj ovog udarne igle Coman, James i Muller hahaha
Miljenik admina i ostale moderacije
Ne mogu mene pobijediti Guardiola, Valverde i Zidane zajedno.BakaSliskovic je napisao/la:Svaka čast Barceloni, ali mislim da će ove sezone Pep Guardiola s Manchester Cityjem osvojiti kantu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bayern ima podjednako jake sve linije, to je bitnije od udarnih igli.
Ma Bayern ove sezone jos nije imao ozbiljnog protivnika
Imao Psg u grupi u prvoj tekmi ih ubio PSG u drugoj slicna pobjeda Bayerna kao Reala u drugoj protiv istih.
Ali da ti najjaci igraci budu Coman, James i Muller nemas se cemu nadati ali eto.
A Cityu je polufinale max
Opet je Real najblizi tome da uzme jer niko se ne istice nekom superdominacijom
Imao Psg u grupi u prvoj tekmi ih ubio PSG u drugoj slicna pobjeda Bayerna kao Reala u drugoj protiv istih.
Ali da ti najjaci igraci budu Coman, James i Muller nemas se cemu nadati ali eto.
- bavaracmujo
- Kontakt:
A u kojoj je to sezoni neko dominantno osvoji klempu, osim one strasne barselone ili bayerna 2013.Ramsey8 je napisao/la:Ma Bayern ove sezone jos nije imao ozbiljnog protivnika
Jel to real prosle godine dominantno proso bayerna sa truhlim talijanom na klupi i sudiskim greskama.
Ja o sudijama ne volim pricat, grijese i oni al i ove godine ce igrat veliku ulogu.
Bayern nema pojedince da vuku ovu ekipu al imaju kolektiv i to je najace oruzje njemaca uvijek bilo.
Ja kao navijac vjerujem da mozemo do kraja, al realnost je nesto drugo, ova barsa je jace od svake barse u predhodnih 5 godina, tacno igraja citava ekipa koja u dvije utakmice moze satrat al bukvalno satrat svakoga.
Real je stvoren za ovakve utakmice i oni su svakako u rangu barse za prvo mjesto.
Tek onda ide bajo, siti i juve pa svi ostali dva tri pet stepenica ispod.
Puno ce sreca, sudije i zdravlje igraca igrat ulogu. Nek bude ovako i svi sretni.
Bayern-liverpul
Barsa-siti
Real-juve
Roma-sevilja
Pa ko je reko da real dominantno osvaja ja kazem nema niko da dominantno i zato ce opet real procitaj dvaput sta pise pa onda reaguj
Bayer ako naleti na Barcu ili Real pa i City ispada a i sa Juventusom ce biti 50-50
Mart mjesec Bayern nije imao jake tekme u ligi nemaju ozbiljnog kluba i zato to da imaju dobar tim ne pije vodu.
Bayer ako naleti na Barcu ili Real pa i City ispada a i sa Juventusom ce biti 50-50
Mart mjesec Bayern nije imao jake tekme u ligi nemaju ozbiljnog kluba i zato to da imaju dobar tim ne pije vodu.
- muha milanez
- Kontakt:
Bayern - Man City
Real M - Barcelona
Roma - Liverpool
Sevilla - Juve

Real M - Barcelona
Roma - Liverpool
Sevilla - Juve

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- invincible1921
- Kontakt:
Ma u ovim utamicama sve je moguce, jednostavno jedna greska te kossta prolaza. Pa eto da je bayern zabio penal za 2 0 vjerovatno real ne bi prosao i kasnije osvojio.
Niko nije dominantan jos od Barcelone, tako da objektivno svak moze osvojiti. Zavisit ce i od toga kome odgovara koja ekipa. Recimo Cityu po meni Juve nikako ne odgovara.
Niko nije dominantan jos od Barcelone, tako da objektivno svak moze osvojiti. Zavisit ce i od toga kome odgovara koja ekipa. Recimo Cityu po meni Juve nikako ne odgovara.
=\_1921_/=
- Bayern@heart
- Kontakt:
MKO London osvaja 100%
a pazi oni igraju LP četvrtkom
a pazi oni igraju LP četvrtkom

Ma mi smo karine i mi to kazemo ali vi se kurcite sa comanom mullerom i jamesom
Upravo.invincible1921 je napisao/la:Ma u ovim utamicama sve je moguce, jednostavno jedna greska te kossta prolaza. Pa eto da je bayern zabio penal za 2 0 vjerovatno real ne bi prosao i kasnije osvojio.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Samo da se ne spoji Romu i Sevilla to stvarno ne zelim gledati u cetvrtfinalu a kamoli jednog od njih u **** polufinalu LP.
Daj Dzekana na Anfield. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Virtu4l je napisao/la:Ne mogu mene pobijediti Guardiola, Valverde i Zidane zajedno.BakaSliskovic je napisao/la:Svaka čast Barceloni, ali mislim da će ove sezone Pep Guardiola s Manchester Cityjem osvojiti kantu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roma vs Real Madrid
Sevilla vs Bayern
Barcelona vs Liverpool
City vs Juventus
Sevilla vs Bayern
Barcelona vs Liverpool
City vs Juventus
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Post godineharden je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ne mogu mene pobijediti Guardiola, Valverde i Zidane zajedno.BakaSliskovic je napisao/la:Svaka čast Barceloni, ali mislim da će ove sezone Pep Guardiola s Manchester Cityjem osvojiti kantu

Za ove koji fakat misle da postoji neka značajna razlika između ovih top favorita i da neko ima "prednost" nad drugim, ovo je liga prvaka, previše je faktora da se izvaljuje takvo nešto. Neko pomenu Vidalov penal prošle sezone, jedna od "sitnica", a takvih je milion.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Opa, malo smo se razbahatili, jedno četvrtfinale nakon skoro 15 godina ponižavanja i odmah bahatost.Reds1234 je napisao/la:Samo da se ne spoji Romu i Sevilla to stvarno ne zelim gledati u cetvrtfinalu a kamoli jednog od njih u **** polufinalu LP.
Usput, jedno od tih ponižavanja je bilo upravo od Sevilje, ne tako davno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sevilla, Spartak, Maribor i Porto. Drama jaki protivnici!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kakva bahatost?Virtu4l je napisao/la:Opa, malo smo se razbahatili, jedno četvrtfinale nakon skoro 15 godina ponižavanja i odmah bahatost.Reds1234 je napisao/la:Samo da se ne spoji Romu i Sevilla to stvarno ne zelim gledati u cetvrtfinalu a kamoli jednog od njih u **** polufinalu LP.
Usput, jedno od tih ponižavanja je bilo upravo od Sevilje, ne tako davno.
dajte neki link
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.