potpis.Dzoni je napisao/la:Ne znam zašto se trudiš da jednom mrtvom mentolčini objasniš za njeg neobjašnjivo.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
naprijed rejal
pa dobro culesi , dokle vise?
imatel' ikakav drugaciji argument osim da su Madridu cigani , a ne gospoda ?
sve i da jesu cigani ( a nisu ) , za vas pacenike na ovom forumu su gospoda par ekselans
imatel' ikakav drugaciji argument osim da su Madridu cigani , a ne gospoda ?
sve i da jesu cigani ( a nisu ) , za vas pacenike na ovom forumu su gospoda par ekselans
ovaj mou svaki dan ide u neki drugi klub sudeci po novinarima 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cuj mentola letili bi iz kluba radi grubih startova !? Samo ne mogu shvatiti sta bi onda bilo s igracima Barcelone koji se valjaju po terenu na svaki kontakt!!!?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Moje pitanje i dalje stoji, šta sa Eto'om, Messijem, Alvesom? Šta s njima? Kako s njima?
Hmmmm...
Hmmmm...
Jeste opsjednuti Barcelonom.
Joj sta im je Guardiola uradio
Naravno da je danasnja Barcelona gospoda za Real.
Pricate o Busquetsu kako samo glumi a sam Ronaldo je 3 puta veci padavicar i glumac.
Pepea, Ramosa, Marcela, Di Mariju i Higuaina necemo ni spominjati.
Joj sta im je Guardiola uradio

Pricate o Busquetsu kako samo glumi a sam Ronaldo je 3 puta veci padavicar i glumac.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Evo svi mediji su okrenuli priču i sada je čak i huškačka MARCA priznala: Florentino Perez želi Mourinha na klupi Reala najmanje do 2016. godine. Sutra sastanak sa sociosima od kojih će tražiti puno povjerenje treneru.
Baš me zanima šta imaju ovakvi poput iDona za reći
Baš me zanima šta imaju ovakvi poput iDona za reći

Nismo mi druže opsjednuti Barcelonom, već dođe bparena ovdje pa provocira glupim postovima, normalno da ćemo mu odgovoriti. Ja se ne sjećam baš da su Higuain i Ramos neki padavičari i glumci, ali nema veze, tvoje mišljenje.M4kaveli je napisao/la:Jeste opsjednuti Barcelonom.
Joj sta im je Guardiola uradio![]()
Ne kazem za tebe.
Nisu padavicari ali udaraju previse ..
Nisu padavicari ali udaraju previse ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
I trebaju da udaraju, pogotovo one padavicare iz Barce. Kad onoliko simuliras i cigancis, trebas i ocekivati da ce te neko satrati, volio bih da Pepe jednom pravo satare Biskvita pa da s pravom opravda taj epitet mesara.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Fazon je sto niko ne ciganci i simulira kao Real.
Ronaldo je duplo veci diver od Busquetsa.
To si vec trebao da shvatis.
Ali i ja sam gori sto tebi nesto pokusavam objasnit

ti si najgori što uopće pokušavaš bilo šta. Pogledaš utakmice reala od klasika do klasika i to je to.M4kaveli je napisao/la:Fazon je sto niko ne ciganci i simulira kao Real.
naprijed rejal
Eh, dolazi nam Espanyol, vrijeme je da nastavimo pozitivnu tradiciju. Sedam utakmica zaredom protiv ove ekipe ne znamo za poraz, čak ni za primljen gol protiv njih. U tih sedam utakmica zabili smo 21 gol, primili nula kao što sam rekao, prosječno 3 gola po utakmici... Da stvar bude bolja po nas, oni su ekipa sa najviše primljenih golova na Bernabeuu, i ekipa kojoj je Real u svojoj historiji zabio najviše golova (339), ali su svejedno bili zahvalni Madridu pa su nam donijeli onaj naslov u onoj sezoni a la meksička sapunica
Vrijeme je da CR proradi i nadam se da će taj Morata dobiti šansu od prve minute da vidimo šta zna iako imam osjećaj da će Mou gurati Ronalda na devetku, Calletija u prvu zajedno sa vrlo vjerovatno Kakom. Ali sve je moguće osim da Di Maria igra u prvoj nakon prošle utakmice
Ja bih da sastav izgleda ovako:
Iker Casillas na golu, Arbeloa desno, Ramos i Pepe stoperi, oporavljeno Coentrao lijevo, u sredini Xabi i Modrić, na krilima Ronaldo i Calleti, između Ozil i u vrhu napada Morata. Ili eventualno Ramos desno, Varane u prvu jer je mašina.
Nisam miljenik omladinskog pogona, ali bih ga volio u prvoj čisto da vidimo ko je u pravu. Nacho je kao kapiten imao šansu da dođe u prvu momčad i katastrofalno je odigrao tako da je svoje kod Mourinha ispucao, barem ako je vjerovati onome što mediji pišu.

Vrijeme je da CR proradi i nadam se da će taj Morata dobiti šansu od prve minute da vidimo šta zna iako imam osjećaj da će Mou gurati Ronalda na devetku, Calletija u prvu zajedno sa vrlo vjerovatno Kakom. Ali sve je moguće osim da Di Maria igra u prvoj nakon prošle utakmice

Ja bih da sastav izgleda ovako:
Iker Casillas na golu, Arbeloa desno, Ramos i Pepe stoperi, oporavljeno Coentrao lijevo, u sredini Xabi i Modrić, na krilima Ronaldo i Calleti, između Ozil i u vrhu napada Morata. Ili eventualno Ramos desno, Varane u prvu jer je mašina.
Nisam miljenik omladinskog pogona, ali bih ga volio u prvoj čisto da vidimo ko je u pravu. Nacho je kao kapiten imao šansu da dođe u prvu momčad i katastrofalno je odigrao tako da je svoje kod Mourinha ispucao, barem ako je vjerovati onome što mediji pišu.
To bi znacilo Arbeloa na klupu ? :DDDFKKC1932 je napisao/la:
Ili eventualno Ramos desno, Varane u prvu jer je mašina.
L_blancos je napisao/la:To bi znacilo Arbeloa na klupu ? :DDDFKKC1932 je napisao/la:
Ili eventualno Ramos desno, Varane u prvu jer je mašina.

Čuvati ga za bitnije utakmice, dakako.

[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
FKKC1932 je napisao/la:

Ostaje murinjo trener jer ako ga otpuste morat ce platit mu grdnu lovu,iako mislim da mnogi zele da ode.
Dah, mnogi...terabajt je napisao/la:Ostaje murinjo trener jer ako ga otpuste morat ce platit mu grdnu lovu,iako mislim da mnogi zele da ode.
LBJ MVP, iDon,...

Potpredsjednik Madrida poručio MARCI i neznalicama:
'Hay que defender a Mou; es el mejor técnico del mundo'

'Hay que defender a Mou; es el mejor técnico del mundo'

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.