Ja sam kontao da ga nikad nećemo prodati odnosno da ga niko neće, sreća strovalismo ga na vakatOtelo je napisao/la:Uzmite Ballotelia nazad![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja sam kontao da ga nikad nećemo prodati odnosno da ga niko neće, sreća strovalismo ga na vakatOtelo je napisao/la:Uzmite Ballotelia nazad![]()
drug pol. nas nije htioo, imali smo 2-3 zicera nije lopta htela ucimeskalin je napisao/la:Nije mi jasno onako dominantan Juve u Seri A, ne moze protiv Olimpiakosa izvuci makar remi ??
vala imali li su u prvom pluvremenu ljudi prilika i u drugom 2 100% sanse od kojih je jedna mogla barem uci ....Juve od vemena Vialia pa i Jugovica nije dominantan u evropi.doduse igrlai ste ono finale protiv MILANA nakon sto vas je Borussia uzela, ali u sustini Juve je jako los bio zadnjih godina u evropi ..ko se sjeca Jugovica sjeca se i Juveta u evropiAndrej je napisao/la:drug pol. nas nije htioo, imali smo 2-3 zicera nije lopta htela ucimeskalin je napisao/la:Nije mi jasno onako dominantan Juve u Seri A, ne moze protiv Olimpiakosa izvuci makar remi ??
opaaa, novi Laziale na forumu, svaka čast momčino, odličan avatarAlen Škoro je napisao/la:Nastavlja se tradicija na San Siru, 1:3