Koji ce im klinac Kosevo ili Stark arena kad svaki vikend imaju po 2-3 nastupa, po 10000€?VensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:24Vjerujem , evo već treći put su napunili Koševo . Beogradske i Zagrebačke Arene da ne spominjem , tu su apsolutni rekorderi .
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Napokon da i to izlapi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Uzmu qrac moj. Znam da su u Bec dolazili na vrhuncu hajpanja za ispod 10k modernih. Merlin ce uzet vise za 3 arene kesa nego oni za skoro cijelu godinu od nastupa. Njihov glavni izvor su streamovi i stvaranje muzike za druge.
Varas se. Ubise Boga na nastupimaAshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:29Uzmu qrac moj. Znam da su u Bec dolazili na vrhuncu hajpanja za ispod 10k modernih. Merlin ce uzet vise za 3 arene kesa nego oni za skoro cijelu godinu od nastupa. Njihov glavni izvor su streamovi i stvaranje muzike za druge.
Dino Mora skupiti milion ljudi na nastupu, ovi ce uzeti iste pare na stotinjak ljudi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trash. Jedino je Sajfer otisao dalje od mahale
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bili su na tom vrhuncu hajpa nekad 2017-18, mislim da su sad skuplji iako više nisu toliko u trenduAshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:29Uzmu qrac moj. Znam da su u Bec dolazili na vrhuncu hajpanja za ispod 10k modernih. Merlin ce uzet vise za 3 arene kesa nego oni za skoro cijelu godinu od nastupa. Njihov glavni izvor su streamovi i stvaranje muzike za druge.
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Pa i Sajfer radi samo komercijalu, ko i svi ostali. Cunami ima potpuno drugaciji stil, svako malo izbaci pjesmu u totalno drugom fazonu
Jesi slusao ovo?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Njegov glas jednostavno iritira. Nema tu z od zvijede19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:42Pa i Sajfer radi samo komercijalu, ko i svi ostali. Cunami ima potpuno drugaciji stil, svako malo izbaci pjesmu u totalno drugom fazonu
Jesi slusao ovo?
Zato je druga liga.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne varam se, jedino ako ne uzimaju par puta vise nego tada, sto ne vjerujem jer su dramaticno izgubili na popularnosti. Dakle, ne govorim o koncertima, nego o nastupima po klubovima. Sjecam se u Becu kad nam je u gymu gazda jednog lokala rekao da ih nece vise nikad zvat. Cijeli nastup na playback, a ljudi nisu popili ni 50% alkohola kao vikend prije. Bio neki srednji pjevac, mislim cak Dzenan. Dolazi djecurlija kojoj je najveci izdatak 10€ za upad i 2 kole za 8. To je bilo tamo nekad 17-18, kad su eksplodirali suradnjama s Berovickom, Polumentom, Severinom i ostalim. Mislim da su cak s ovom prvom i dosli.Tekashi je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:34Varas se. Ubise Boga na nastupimaAshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:29Uzmu qrac moj. Znam da su u Bec dolazili na vrhuncu hajpanja za ispod 10k modernih. Merlin ce uzet vise za 3 arene kesa nego oni za skoro cijelu godinu od nastupa. Njihov glavni izvor su streamovi i stvaranje muzike za druge.
@BosniaBoston jedino tako. Mada nema sanse da oni uzimaju "desetine" hiljada. Za te novce ti dolaze najvece narodnjacke zvijezde, koje su u tom segmentu nocnih klubova sto se tice rentabilnosti jedno 10 stepenica od ovih i slicnih.
Auuu kako se varas. Ali ok.
Nije valjda mrznja? Neka momci uzimaju lopatom.
Nije valjda mrznja? Neka momci uzimaju lopatom.
Produkcija vrh!

- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva mrznja druze, par ljudi iz ovih tvojih zadnjih postova licno poznajem. Volio bih da uzimaju po milion.

Samo ti kazem da ne lupas gluposti o desetinama hiljada za nastup.

Streaming, ghost writing i oficijelna suradnja im donose mnogo vise novca od nastupa po klubovima.
Ni ovo vam ne valja? 

AshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:56Kakva mrznja druze, par ljudi iz ovih tvojih zadnjih postova licno poznajem. Volio bih da uzimaju po milion.![]()
Samo ti kazem da ne lupas gluposti o desetinama hiljada za nastup.![]()
Streaming, ghost writing i oficijelna suradnja im donose mnogo vise novca od nastupa po klubovima.
Kazem da Jala i Buba uzimaju desetine hiljada, ne ostali. I sam uzimam par hiljada po svirci. Tako da znam.
Nebitno.
- AshburtonG
- Kontakt: