On se bode testosteronom, terapijska doza, kako bi odrzavao visok nivo testa u tijelu i mogao zadovoljavati potrebe svoje mladjahne zene. Inace ona ode drugome.KimJongEsmer je napisao/la: ↑10 dec 2024, 13:55Azmir ti je sad do guše u **** i malo ima vremwna za Slobodu. Blokirana imovina u USA, razvod braka u toku, dijabetes ( svaki dan se po nekoliko puta bode iglama). Izgleda je skonto da je napravio zajeb sa preuzimanjem Slobode
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mlad je on jos, ne treba to njemu heheBeduin je napisao/la: ↑10 dec 2024, 15:46On se bode testosteronom, terapijska doza, kako bi odrzavao visok nivo testa u tijelu i mogao zadovoljavati potrebe svoje mladjahne zene. Inace ona ode drugome.KimJongEsmer je napisao/la: ↑10 dec 2024, 13:55Azmir ti je sad do guše u **** i malo ima vremwna za Slobodu. Blokirana imovina u USA, razvod braka u toku, dijabetes ( svaki dan se po nekoliko puta bode iglama). Izgleda je skonto da je napravio zajeb sa preuzimanjem Slobode![]()
Ovdje price, od fuzije, seksa pa do gasenja, covjek ce vas uskoro sve demantovati.
🔴⚫️
Poznavajuci njega njemu je januar najdrazi mjesec za iznenađenja, a i razocarenja
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Impresivno kako navijaci drugih klubova i padobranci sve znaju o nasem klubu i predsjedniku. Svaka cast

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Pročitajte obojica ponovo moj post a ti @hazre, "get a life" i sjaši nam s qrtza i s teme 

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Tako je i ja sam cuo nema nista od fuzije . Prica se da hoce pustiti juniore na proljece da igraju za prvi tim ako to urade ispadaju nam juniori isto u 1 fed ligu koji su trenutno predzadnji na tabeli . Zato treba da bude najveci prioritet ostajanje juniora u premijer ligi i ako treba dodatno pojacati juniore u zimskoj pauzi da bi u sezoni 2025-26 imali jednu selekciju u premijer ligi jer ispadanjem prvog tima automatski ispadaju pioniri i kadeti iz premijer lige . Nadam se da neko cita iz nove uprave ovaj nas forum i posvete vise paznje JUNIORIMA
- Beduin
- Kontakt:
Kakve zalopojke u medijima, jadni igraci izlaze iz stanova, nemaju plata, rasipa se kadar i "neko" vec odlaze iz kluba. A eto zasluzili su da imaju za stanarine i hrane. Gladni ostali za zivota mamu im j3bem nesposobnu.
Hvala Aci i carsiji na neizmjernoj ljubavi i ispravnom vodjenju kluba... ka propasti
Hvala Aci i carsiji na neizmjernoj ljubavi i ispravnom vodjenju kluba... ka propasti
075 ❤
075 ❤
Duse nase dobre. Nek oni zahvaljuju Bogu sto su igrali za Slobodu. Da se ovo desilo u Zelji, Sarajevu ili nekome drugom, ne bi zivi izasli iz grada. Hvala na nicemu i dovidjenja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Osramotili su nam klub i grad, neka je i njih sramota ( tolike godine igraju lopte nemaju kirije da plate igracine) mislim da je ovo namjenski odrađeno.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
I ja mislim da je ovo uradjeno namjerno, drugog objasnjenja nema.
Mozda je covjek u problemima trenutno, evo ispali smo iz PL, razvesce se, ljudi se razvode, tvornica u Brckom, kapitalna investicija od 300 miliona maraka, gradjevinska firma, firma u SAD-u i ko zna sta sve covjek ima. Meni je super zanimljiva ta briga o Slobodi i Azmiru u BiH a pogotovo ovih iz Zenice. Evo sacekaj koji dan i dobiti ces informacije od Azmira putem medija o svemu, o dugovima, kradjama, nelegitimnim ugovorima i o njegovim daljnim planova koje planira uraditi u Slobodi, a ti planovi ce sigurno obradovati one koji vole Slobodu.KimJongEsmer je napisao/la: ↑11 dec 2024, 05:51Vjerovo ili ne ima navijača drugih klubova koji su sa Azmirom u izuzetno dobrim odnosima, poslovnim, prijateljskim itd. Azmiru nije krug kretanja od Simin hana do Šićkog, kao nekima ovdje. Sve najboljecrvenocrnitz je napisao/la: ↑10 dec 2024, 23:41Impresivno kako navijaci drugih klubova i padobranci sve znaju o nasem klubu i predsjedniku. Svaka cast![]()
![]()
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Svako zna da Azmir nije finansijski mocan kao u onom periodu kad se pojavio na nadoj sceni. Ali isto tako nije ni propao, kako ga se zeli prikazati.
To sto je sazrio kao covjek (u odredjenom smislu) pa se ne razbacuje na sve strane i ne istupa po medijima svaki dan i obecana, lafina i proziva, e to je neka druga prica koju ne razumije svako.
Evo dusebriznicima jedna info, a koju sam jos preko ljeta ovdje provlacio i nisam htio detaljisati, Azmir je od preprodaje zemljista u Sarajevu zaradio 10+ miliona KM, pa skontajte je li propao i je li izgubio taj biznismenski instinkt.
To sto je sazrio kao covjek (u odredjenom smislu) pa se ne razbacuje na sve strane i ne istupa po medijima svaki dan i obecana, lafina i proziva, e to je neka druga prica koju ne razumije svako.
Evo dusebriznicima jedna info, a koju sam jos preko ljeta ovdje provlacio i nisam htio detaljisati, Azmir je od preprodaje zemljista u Sarajevu zaradio 10+ miliona KM, pa skontajte je li propao i je li izgubio taj biznismenski instinkt.
075 ❤
075 ❤
Meni su najgori ovi debili koji provlace pricu blokirana imovina. Ne kontaju ljudi da to ne ide tako. Jednostavno ne ide....Skver je napisao/la: ↑11 dec 2024, 17:03Mozda je covjek u problemima trenutno, evo ispali smo iz PL, razvesce se, ljudi se razvode, tvornica u Brckom, kapitalna investicija od 300 miliona maraka, gradjevinska firma, firma u SAD-u i ko zna sta sve covjek ima. Meni je super zanimljiva ta briga o Slobodi i Azmiru u BiH a pogotovo ovih iz Zenice. Evo sacekaj koji dan i dobiti ces informacije od Azmira putem medija o svemu, o dugovima, kradjama, nelegitimnim ugovorima i o njegovim daljnim planova koje planira uraditi u Slobodi, a ti planovi ce sigurno obradovati one koji vole Slobodu.KimJongEsmer je napisao/la: ↑11 dec 2024, 05:51Vjerovo ili ne ima navijača drugih klubova koji su sa Azmirom u izuzetno dobrim odnosima, poslovnim, prijateljskim itd. Azmiru nije krug kretanja od Simin hana do Šićkog, kao nekima ovdje. Sve najboljecrvenocrnitz je napisao/la: ↑10 dec 2024, 23:41Impresivno kako navijaci drugih klubova i padobranci sve znaju o nasem klubu i predsjedniku. Svaka cast![]()
![]()
Trump se razvodio 4 godine po sudu se povlacio covjek dok se nisu nagodili. I sta,bilo blokirano, poslao 5 000 zaposlenih na biro, cuj blokirano. Sve njegove firme, pogotovo u Americi su u pogonu, rade, placaju poreze, plate, doprinose......nista nije stalo.
Jedino me nervira ova tisina, ali sto kaze Beduin, sazrio je covjek. Ne razbacuje se ni parama ni obecanjima ali da se nesto muti iza zastora, sto posto.
Placeni tekstovi od raznih struja i menadzera sto se motaju oko nase Slobode....Neki novinarcici ne mogu vise primirisat Slobodi,pa iz ljutnje pisu neke glupe tekstove itd td...Sto se tice igrackog kadra,na prste jedne ruke se moze nabrojati ko je zasluzio respekt nas navijaca....Beduin je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:06Kakve zalopojke u medijima, jadni igraci izlaze iz stanova, nemaju plata, rasipa se kadar i "neko" vec odlaze iz kluba. A eto zasluzili su da imaju za stanarine i hrane. Gladni ostali za zivota mamu im j3bem nesposobnu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Po internetu se prave zrtve od ovih amatera,izbaceni iz stanova,nemaju sta jesti bla bla bla,a svi ko jedan pod protekcijom raznoraznim mutnih menadzera itd...Nisu mi jasni pojedini navijaci Slobode koji nasjedaju na te glupe price za malu djecu...Na prste jedne ruke ponavljam se mogu nabrojati igraci koji su zaradili svoju platu,a za ovih stalo 30 plus nek se malo zapitaju...Da li rade u firmi pa 6 mj prave stetu firmi,pitao bih ih da li bi dobili platu itd....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Nadam se da ce naredne sedmice,navodno ponedeljak biti objavljeno tacno imenom i prezimenom ko je zavalio Slobodu za koliko,kada i kako,jedino tako mozemo istjerati pravdu na cistac,i da onda znamo u koga cemo uperiti prst za propast Slobode,argumentovano...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Desava li se sta
Bas ce grad pomoci, pa da za koju sezonu opet "navijaci" tipa smrdljivi Aco i debeli Mario dodju na celo. Ne kazem da grad nece pomoci, ali su jako male sanse za to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.