FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 10 dec 2024, 15:46

KimJongEsmer je napisao/la:
10 dec 2024, 13:55
Slobodas je napisao/la:
10 dec 2024, 11:15
imal kakvih insajderskih ? Realno ovu sezonu treba halaliti , al potrebno je napraviti neki plan nesto da se sad krene raditi za sljedecu godinu. Azmire oglasi se predstavi neki plan nesto
Azmir ti je sad do guše u **** i malo ima vremwna za Slobodu. Blokirana imovina u USA, razvod braka u toku, dijabetes ( svaki dan se po nekoliko puta bode iglama). Izgleda je skonto da je napravio zajeb sa preuzimanjem Slobode
On se bode testosteronom, terapijska doza, kako bi odrzavao visok nivo testa u tijelu i mogao zadovoljavati potrebe svoje mladjahne zene. Inace ona ode drugome. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 10 dec 2024, 16:01

Beduin je napisao/la:
10 dec 2024, 15:46
10 dec 2024, 13:55
Slobodas je napisao/la:
10 dec 2024, 11:15
imal kakvih insajderskih ? Realno ovu sezonu treba halaliti , al potrebno je napraviti neki plan nesto da se sad krene raditi za sljedecu godinu. Azmire oglasi se predstavi neki plan nesto
Azmir ti je sad do guše u **** i malo ima vremwna za Slobodu. Blokirana imovina u USA, razvod braka u toku, dijabetes ( svaki dan se po nekoliko puta bode iglama). Izgleda je skonto da je napravio zajeb sa preuzimanjem Slobode
On se bode testosteronom, terapijska doza, kako bi odrzavao visok nivo testa u tijelu i mogao zadovoljavati potrebe svoje mladjahne zene. Inace ona ode drugome. ❤️
Mlad je on jos, ne treba to njemu hehe

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 dec 2024, 16:41

Ovdje price, od fuzije, seksa pa do gasenja, covjek ce vas uskoro sve demantovati.
🔴⚫️

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 10 dec 2024, 22:57

Skver je napisao/la:
10 dec 2024, 16:41
Ovdje price, od fuzije, seksa pa do gasenja, covjek ce vas uskoro sve demantovati.
Poznavajuci njega njemu je januar najdrazi mjesec za iznenađenja, a i razocarenja
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 dec 2024, 23:41

Impresivno kako navijaci drugih klubova i padobranci sve znaju o nasem klubu i predsjedniku. Svaka cast :tokralju: :clap:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 11 dec 2024, 09:31

Pročitajte obojica ponovo moj post a ti @hazre, "get a life" i sjaši nam s qrtza i s teme :wave:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 11 dec 2024, 13:55

Skver je napisao/la:
10 dec 2024, 16:41
Tako je i ja sam cuo nema nista od fuzije . Prica se da hoce pustiti juniore na proljece da igraju za prvi tim ako to urade ispadaju nam juniori isto u 1 fed ligu koji su trenutno predzadnji na tabeli . Zato treba da bude najveci prioritet ostajanje juniora u premijer ligi i ako treba dodatno pojacati juniore u zimskoj pauzi da bi u sezoni 2025-26 imali jednu selekciju u premijer ligi jer ispadanjem prvog tima automatski ispadaju pioniri i kadeti iz premijer lige . Nadam se da neko cita iz nove uprave ovaj nas forum i posvete vise paznje JUNIORIMA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 dec 2024, 16:06

Kakve zalopojke u medijima, jadni igraci izlaze iz stanova, nemaju plata, rasipa se kadar i "neko" vec odlaze iz kluba. A eto zasluzili su da imaju za stanarine i hrane. Gladni ostali za zivota mamu im j3bem nesposobnu.
Hvala Aci i carsiji na neizmjernoj ljubavi i ispravnom vodjenju kluba... ka propasti

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 dec 2024, 16:41

Duse nase dobre. Nek oni zahvaljuju Bogu sto su igrali za Slobodu. Da se ovo desilo u Zelji, Sarajevu ili nekome drugom, ne bi zivi izasli iz grada. Hvala na nicemu i dovidjenja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 11 dec 2024, 16:52

Osramotili su nam klub i grad, neka je i njih sramota ( tolike godine igraju lopte nemaju kirije da plate igracine) mislim da je ovo namjenski odrađeno.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 11 dec 2024, 16:55

I ja mislim da je ovo uradjeno namjerno, drugog objasnjenja nema.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 dec 2024, 17:03

11 dec 2024, 05:51
crvenocrnitz je napisao/la:
10 dec 2024, 23:41
Impresivno kako navijaci drugih klubova i padobranci sve znaju o nasem klubu i predsjedniku. Svaka cast :tokralju: :clap:
Vjerovo ili ne ima navijača drugih klubova koji su sa Azmirom u izuzetno dobrim odnosima, poslovnim, prijateljskim itd. Azmiru nije krug kretanja od Simin hana do Šićkog, kao nekima ovdje. Sve najbolje
Mozda je covjek u problemima trenutno, evo ispali smo iz PL, razvesce se, ljudi se razvode, tvornica u Brckom, kapitalna investicija od 300 miliona maraka, gradjevinska firma, firma u SAD-u i ko zna sta sve covjek ima. Meni je super zanimljiva ta briga o Slobodi i Azmiru u BiH a pogotovo ovih iz Zenice. Evo sacekaj koji dan i dobiti ces informacije od Azmira putem medija o svemu, o dugovima, kradjama, nelegitimnim ugovorima i o njegovim daljnim planova koje planira uraditi u Slobodi, a ti planovi ce sigurno obradovati one koji vole Slobodu.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 dec 2024, 17:08

Svako zna da Azmir nije finansijski mocan kao u onom periodu kad se pojavio na nadoj sceni. Ali isto tako nije ni propao, kako ga se zeli prikazati.
To sto je sazrio kao covjek (u odredjenom smislu) pa se ne razbacuje na sve strane i ne istupa po medijima svaki dan i obecana, lafina i proziva, e to je neka druga prica koju ne razumije svako.

Evo dusebriznicima jedna info, a koju sam jos preko ljeta ovdje provlacio i nisam htio detaljisati, Azmir je od preprodaje zemljista u Sarajevu zaradio 10+ miliona KM, pa skontajte je li propao i je li izgubio taj biznismenski instinkt. 😊

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 11 dec 2024, 18:03

Skver je napisao/la:
11 dec 2024, 17:03
11 dec 2024, 05:51
crvenocrnitz je napisao/la:
10 dec 2024, 23:41
Vjerovo ili ne ima navijača drugih klubova koji su sa Azmirom u izuzetno dobrim odnosima, poslovnim, prijateljskim itd. Azmiru nije krug kretanja od Simin hana do Šićkog, kao nekima ovdje. Sve najbolje
Mozda je covjek u problemima trenutno, evo ispali smo iz PL, razvesce se, ljudi se razvode, tvornica u Brckom, kapitalna investicija od 300 miliona maraka, gradjevinska firma, firma u SAD-u i ko zna sta sve covjek ima. Meni je super zanimljiva ta briga o Slobodi i Azmiru u BiH a pogotovo ovih iz Zenice. Evo sacekaj koji dan i dobiti ces informacije od Azmira putem medija o svemu, o dugovima, kradjama, nelegitimnim ugovorima i o njegovim daljnim planova koje planira uraditi u Slobodi, a ti planovi ce sigurno obradovati one koji vole Slobodu.
Meni su najgori ovi debili koji provlace pricu blokirana imovina. Ne kontaju ljudi da to ne ide tako. Jednostavno ne ide....
Trump se razvodio 4 godine po sudu se povlacio covjek dok se nisu nagodili. I sta,bilo blokirano, poslao 5 000 zaposlenih na biro, cuj blokirano. Sve njegove firme, pogotovo u Americi su u pogonu, rade, placaju poreze, plate, doprinose......nista nije stalo.

Jedino me nervira ova tisina, ali sto kaze Beduin, sazrio je covjek. Ne razbacuje se ni parama ni obecanjima ali da se nesto muti iza zastora, sto posto.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 dec 2024, 18:59

Beduin je napisao/la:
11 dec 2024, 16:06
Kakve zalopojke u medijima, jadni igraci izlaze iz stanova, nemaju plata, rasipa se kadar i "neko" vec odlaze iz kluba. A eto zasluzili su da imaju za stanarine i hrane. Gladni ostali za zivota mamu im j3bem nesposobnu.
Hvala Aci i carsiji na neizmjernoj ljubavi i ispravnom vodjenju kluba... ka propasti
Placeni tekstovi od raznih struja i menadzera sto se motaju oko nase Slobode....Neki novinarcici ne mogu vise primirisat Slobodi,pa iz ljutnje pisu neke glupe tekstove itd td...Sto se tice igrackog kadra,na prste jedne ruke se moze nabrojati ko je zasluzio respekt nas navijaca....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 dec 2024, 20:20

Po internetu se prave zrtve od ovih amatera,izbaceni iz stanova,nemaju sta jesti bla bla bla,a svi ko jedan pod protekcijom raznoraznim mutnih menadzera itd...Nisu mi jasni pojedini navijaci Slobode koji nasjedaju na te glupe price za malu djecu...Na prste jedne ruke ponavljam se mogu nabrojati igraci koji su zaradili svoju platu,a za ovih stalo 30 plus nek se malo zapitaju...Da li rade u firmi pa 6 mj prave stetu firmi,pitao bih ih da li bi dobili platu itd....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 11 dec 2024, 20:22

Nadam se da ce naredne sedmice,navodno ponedeljak biti objavljeno tacno imenom i prezimenom ko je zavalio Slobodu za koliko,kada i kako,jedino tako mozemo istjerati pravdu na cistac,i da onda znamo u koga cemo uperiti prst za propast Slobode,argumentovano...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 12 dec 2024, 12:44

Desava li se sta

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 12 dec 2024, 12:49

FKBilder je napisao/la:
12 dec 2024, 12:44
Desava li se sta
Čekamo i da se Džidić,i sindikat oglase,još samo oni nam fale...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 dec 2024, 13:13

Bas ce grad pomoci, pa da za koju sezonu opet "navijaci" tipa smrdljivi Aco i debeli Mario dodju na celo. Ne kazem da grad nece pomoci, ali su jako male sanse za to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.