možda zna nešto što raja ne zna?tepsija je napisao/la:Mrle šeta Mahalom izgleda spokojnoJoš malo pa mala ali odabrana ekipa kreće na West Herz tour.Plan i program-Kravice-piva,etno selo-piva i zakuska,i onda lagano put Pecare preko Bu(h)ova.Usput još koju mlatnut i priključenje ostatku Crvene Armije.Forza Rodjeni!!"
bas tako, uz pobjedu smo u igri ! komsinice imaju vec 16 bodova, mi smo na 10 prije ove tekme! prosuti bodovi na domacem terenu i ona 2 sto smo po mom jos trebali uzet u zenici su napravili situaciju da ni slucajno nesmijemo bit porazeni veceras jer u suprotnom polako ispadamo iz trke, pobjeda je svakako ono sto prizeljkujemo jer tri boda do vodece ekipe i nisu neki veliki zaostatak! sa nerijesenim nemozes bit nezadovoljan racunajuci da igras sa sirokim na pecari ali opet taj jedan bod nam toliko puno i neznaci osim da smo sprijecili siroki da uzme 3, opet bi vec zaostajali 5 bodova za konama ovako rano u sezoni, to je za mene malo previse ako cemo trazit tu evropu! dok bi poraz bio katastrofa jer bi onda siroki bio, vec polako nedostizni, 7 bodova ispred nas! znaci momci pametno veceras, ni u kojem slucaju nesmijemo izgubit, zadnji atom snage ima da ostave na terenu jer ovde nam se polako lomi sezona, ili u raj i borbu za sami vrh ili u pakao i sredinu tabele i opet price da je sljedeca sezona nas! nadajmo se ovom prvom, ja vjerujem da smo u stanju dobit i da hocemo dobit, vrijeme je davno bilo da se vratimo u mostar sa 3 bobe iz sirokog....Adma je napisao/la:Po meni jedna utakmica koja bi mogla mnogo toga donjeti ali i odnjeti. Velika je steta zbog propustenih bodova kuci jer i eventualni poraz veceras nebi toliko bio crn. Medjutim ako mislimo ozbiljno se nametnuti u utrku za vrh moramo i ekipe iz vrha poceti pobijedjivati ili bar odkinuti im bodove. Bio bih zadovoljan i da ne izgubimo a eventualna pobijeda bi bila slag na tortu. Ocekujem tesku uatkmicu i opreznu igru.
Najvažniji definitivno.I ako bude igrao neće čitavu utakmicu vjerovatno.mikki21 je napisao/la:da samo jos upitam znali iko od raje jeli blagojevic 100% spreman i hoceli igrat od prve minute? utakmica dosta ovisi o tom pitanju, jer nam je celo jedan od najvazniji, ako ne i najvazniji igrac...
mikki21 je napisao/la:bas tako, uz pobjedu smo u igri ! komsinice imaju vec 16 bodova, mi smo na 10 prije ove tekme! prosuti bodovi na domacem terenu i ona 2 sto smo po mom jos trebali uzet u zenici su napravili situaciju da ni slucajno nesmijemo bit porazeni veceras jer u suprotnom polako ispadamo iz trke, pobjeda je svakako ono sto prizeljkujemo jer tri boda do vodece ekipe i nisu neki veliki zaostatak! sa nerijesenim nemozes bit nezadovoljan racunajuci da igras sa sirokim na pecari ali opet taj jedan bod nam toliko puno i neznaci osim da smo sprijecili siroki da uzme 3, opet bi vec zaostajali 5 bodova za konama ovako rano u sezoni, to je za mene malo previse ako cemo trazit tu evropu! dok bi poraz bio katastrofa jer bi onda siroki bio, vec polako nedostizni, 7 bodova ispred nas! znaci momci pametno veceras, ni u kojem slucaju nesmijemo izgubit, zadnji atom snage ima da ostave na terenu jer ovde nam se polako lomi sezona, ili u raj i borbu za sami vrh ili u pakao i sredinu tabele i opet price da je sljedeca sezona nas! nadajmo se ovom prvom, ja vjerujem da smo u stanju dobit i da hocemo dobit, vrijeme je davno bilo da se vratimo u mostar sa 3 bobe iz sirokog....Adma je napisao/la:Po meni jedna utakmica koja bi mogla mnogo toga donjeti ali i odnjeti. Velika je steta zbog propustenih bodova kuci jer i eventualni poraz veceras nebi toliko bio crn. Medjutim ako mislimo ozbiljno se nametnuti u utrku za vrh moramo i ekipe iz vrha poceti pobijedjivati ili bar odkinuti im bodove. Bio bih zadovoljan i da ne izgubimo a eventualna pobijeda bi bila slag na tortu. Ocekujem tesku uatkmicu i opreznu igru.
Koliko sam cuo, nece igrati ni Blagoje ni Haurdicanel81m je napisao/la:Najvažniji definitivno.I ako bude igrao neće čitavu utakmicu vjerovatno.mikki21 je napisao/la:da samo jos upitam znali iko od raje jeli blagojevic 100% spreman i hoceli igrat od prve minute? utakmica dosta ovisi o tom pitanju, jer nam je celo jedan od najvazniji, ako ne i najvazniji igrac...
Arena 19:00 !Zoom088 je napisao/la:Hoće li biti na TV utakmica?
Sretno Rođeni!
evo par linkova za utakmicu,jer ce dosta raje htijeti gledati(navijaca drugih timova)I ja sam juce gledo Celik-Sarajevo i mogu reci da je bila jako zanimljiva tekma i neizvjesna do kraja.Uzivam gledajuci nasu ligu(bez obzira sto imamo lose terene i kvalitet igraca)ja vise pogledati neku nasu utakmicu nego ove razne Reale,Manchestere i BarseElegant je napisao/la:Arena 19:00 !Zoom088 je napisao/la:Hoće li biti na TV utakmica?
Sretno Rođeni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.