Meni samo nekako šteta što u tom slučaju Menez, Torres, El Shaarawy jedan od njih mora na klupu. Pa mi je nekako puno bolje Hondu staviti u sredini a ovaj pakleni trio u napad, jer Honda svakako unaprijeđuje našu igru gdje god da igra.AgentttB je napisao/la:Hondu guramo na sve moguće pozicije, umjesto da kažemo neka ga ovdje gdje sad igra,jer lik pokidao u prvih sedam utakmica.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zasad je najbolje staviti naprijed Saravija, Meneza i Hondu koje se pokazalo kao najbolje mada navijam za dan kada cu vidjeti njih cetvoricu u formaciji 4231. Torres zasada nazalost otpada, vidim pljuste neke kritike po njemu, al' yebem ga ja neka se zapitaju malo, covjek je napadac kojem trebaju lopte, a kako bilo sta uciniti sa ona tri hadalja iza sebe.
I Honda je opcenito na krilu beskoristan jer nema odredjene karakteristike za istog, sve golove i asistencije je ostvario kada se igrom slucaja nasao u sredini, kao drugi napadac. Jer budimo realni, da nije imao one dvije lopte ko na tacni i dva gola, bio bi jedan od gorih igraca u utakmici (i generalno vecini utakmica),
zato i navijam da ga se vrati na ofanzivnog veznog jer bi pruzao iste partije kao dosad, ali bi poredak i sastav igraca bio daleki bolji nego ova katastrofa sa tri vezna i odsjecenim Torresom.
Druga stvar je ta relacija Abate-Honda, kako se sjajno nadopunjuju na oba fronta sto se ne moze reci za lijevu stranu koja je osjetno slabija (zato navijam za Armera koji je spejs satl u ofanzivi za Silju). Radius kretanja 20 metara gore - dole i to je sve, Jack ili Saravi moraju dusu izdahnut da iznesu citavu stranu.

I Honda je opcenito na krilu beskoristan jer nema odredjene karakteristike za istog, sve golove i asistencije je ostvario kada se igrom slucaja nasao u sredini, kao drugi napadac. Jer budimo realni, da nije imao one dvije lopte ko na tacni i dva gola, bio bi jedan od gorih igraca u utakmici (i generalno vecini utakmica),

Druga stvar je ta relacija Abate-Honda, kako se sjajno nadopunjuju na oba fronta sto se ne moze reci za lijevu stranu koja je osjetno slabija (zato navijam za Armera koji je spejs satl u ofanzivi za Silju). Radius kretanja 20 metara gore - dole i to je sve, Jack ili Saravi moraju dusu izdahnut da iznesu citavu stranu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Torresu samo treba dati malo više vremena da se prilagodi ovoj ligi i timu.
Biti strpljiv i to je to. Najvažnije je da je zabio makar jedan gol
I ja živim za dan kad ćemo igrati 4-2-3-1 sa Hondom,Menezom,ElShaarawyem i Torresom

Biti strpljiv i to je to. Najvažnije je da je zabio makar jedan gol

I ja živim za dan kad ćemo igrati 4-2-3-1 sa Hondom,Menezom,ElShaarawyem i Torresom

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Torres je jednostavno panj i nikad se neće prilagoditi. U Chelseaju je imao mašineriju iza sebe i nije uspio napraviti ništa osim ponekog bljeska. Prihvatite da on nije ni sjena nekadašnjeg igrača i da više nikada neće igrati ni približan fudbal kakav je igrao u Liverpoolu.
Tako su pricali i za Hondu pa se mnogi zajebase. Niko ne ocekuje onog starog Torresa, ali dajmo mu prvo priliku da se adaptira na ligu i ekipu, vjerujem da moze biti bar trecina onog Torresa kada se napokon oslobodi.
Covjek zasad ima solidan ucinak, gol, bori se i trudi na terenu, a za neke vece procjene sacekajmo jos neko vrijeme. Nije ni njemu lako, pogotovo sa ovim bogaljima iza sebe (budimo realni, jedva da ima jednu sansu po utakmici sto napadaca u startu cini donjim).
Covjek zasad ima solidan ucinak, gol, bori se i trudi na terenu, a za neke vece procjene sacekajmo jos neko vrijeme. Nije ni njemu lako, pogotovo sa ovim bogaljima iza sebe (budimo realni, jedva da ima jednu sansu po utakmici sto napadaca u startu cini donjim).
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Corriere dello Sport claims that Manchester City are ready to offer €18-20m for Honda.
They also mention that Milan aren't willing to sell.
“I have in mind where we need to strengthen but I will not tell you,” Galliani has considered on the matters at hand to reporters today.
“Suso? I do not speak of the market. Suso is out of contract and will tell us if he wants to change his team or stay where he is.
“Khedira? He would be good but he earns much. He is an important player but we do not know if he will renew with Real Madrid or not, and if he does not renew, he is asking for a very high salary.
“We look for the chance to sell players, but if they do not accept those destinations then there is nothing we can do.
“At the moment we have 26 players, Montolivo is the 27th and Mastour is 28th. We are in excess by one or two players.”
They also mention that Milan aren't willing to sell.

“I have in mind where we need to strengthen but I will not tell you,” Galliani has considered on the matters at hand to reporters today.
“Suso? I do not speak of the market. Suso is out of contract and will tell us if he wants to change his team or stay where he is.
“Khedira? He would be good but he earns much. He is an important player but we do not know if he will renew with Real Madrid or not, and if he does not renew, he is asking for a very high salary.
“We look for the chance to sell players, but if they do not accept those destinations then there is nothing we can do.
“At the moment we have 26 players, Montolivo is the 27th and Mastour is 28th. We are in excess by one or two players.”

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- IlPrincipe
- Kontakt:
AgentttB je napisao/la:Corriere dello Sport claims that Manchester City are ready to offer €18-20m for Honda.
They also mention that Milan aren't willing to sell.![]()

Aj nemojte me sad napast
al' ja bih prodao Hondu za tih dvadesetak miliona, bez razmisljanja. Budimo iskreni, vec je u nekim godinicama i tesko da ce ovu formu prenijeti i i na iducu sezonu (ne vjerujem da ce i do polusezone, al' haj da ne crnjacim).
Dolazi ionako mladji Suso koji pokriva vecinu pozicija u napadu kao i Honda, a mi bi imali 20 miliona u dzepu koje se mogu iskoristiti za recimo Khediru. To nam je goruca pozicija i prioritet, De Jong je isto u godinama i ko zna da li ce potpisati novi ugovor, Montolivo je gdje je tu je, boga pitaj u kakvoj ce formi biti kad se vrati.
Mislim, drag je meni on i u ovom momentu bi svako bio protiv prodaje, ali razmisljam racionalno. Moramo malo gledati i misliti na buducnost.

Dolazi ionako mladji Suso koji pokriva vecinu pozicija u napadu kao i Honda, a mi bi imali 20 miliona u dzepu koje se mogu iskoristiti za recimo Khediru. To nam je goruca pozicija i prioritet, De Jong je isto u godinama i ko zna da li ce potpisati novi ugovor, Montolivo je gdje je tu je, boga pitaj u kakvoj ce formi biti kad se vrati.
Mislim, drag je meni on i u ovom momentu bi svako bio protiv prodaje, ali razmisljam racionalno. Moramo malo gledati i misliti na buducnost.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Kakva bolan prodaja i buducnost?
Da ga prodaju za 40 tim nece vidjeti nista od toga. Dovest ce bakrace u nivou jacka i sl. Treba se strpit dok starkelje ne odapnu ili nesto sl.novi vlasnici dodju.
Jedino prodaja ako prvo dovedu nekoga iz psga i sl.
Tores radi dobar posao, pogledati golove koje smo dali, vrlo cesto navuce 1,2 stopera, siri prostor, pravi pometnju... zato ima prostora za krila i po bokovima. Zato su honda, menez, abate pa i siljo dobri ofanzivno. Ili bolji nego inacr
Da ga prodaju za 40 tim nece vidjeti nista od toga. Dovest ce bakrace u nivou jacka i sl. Treba se strpit dok starkelje ne odapnu ili nesto sl.novi vlasnici dodju.
Jedino prodaja ako prvo dovedu nekoga iz psga i sl.
Tores radi dobar posao, pogledati golove koje smo dali, vrlo cesto navuce 1,2 stopera, siri prostor, pravi pometnju... zato ima prostora za krila i po bokovima. Zato su honda, menez, abate pa i siljo dobri ofanzivno. Ili bolji nego inacr
Pa bolje i tih 20 miliona nego nista, pogotovo jer ne vjerujem da ce Honda nastaviti igrati na ovoj razini i jer dolazi Suso (ili ko vec) koji je slican igrac i daleko mladji.
Ko zna da li cemo izboriti LS koja je i dalje na klimavim nogama, a gubitak od skoro 100 miliona za dvije godine neigranja bi moglo biti pogubno. Najvise me strah da ne prodaju ovo malo dobrih igraca sto imamo, a tek onda smo donji.
Ne znam doduse koliko se profitira od LE, ali taj novac plus tridesetak miliona od prodaje igraca (racunajuci ove price o Hondi) bi donekle pokrio troskove.
Ovo je samo karikiranje, ne vjerujem u ove price ionako.
Slazem se za Torresa, treba proci neko vrijeme pa ga tek onda kritikovati. I kod prvog gola Honde je on navukao dva igraca sto je ostavilo prazan prostor i to su te neke stvari koje se i ocekuju od njega, a to sto ne zabija, a boze, to je najmanje njegova krivica. Osim toga, ima sasvim solidan ucinak i vladanje na terenu.
Ko zna da li cemo izboriti LS koja je i dalje na klimavim nogama, a gubitak od skoro 100 miliona za dvije godine neigranja bi moglo biti pogubno. Najvise me strah da ne prodaju ovo malo dobrih igraca sto imamo, a tek onda smo donji.
Ne znam doduse koliko se profitira od LE, ali taj novac plus tridesetak miliona od prodaje igraca (racunajuci ove price o Hondi) bi donekle pokrio troskove.
Ovo je samo karikiranje, ne vjerujem u ove price ionako.
Slazem se za Torresa, treba proci neko vrijeme pa ga tek onda kritikovati. I kod prvog gola Honde je on navukao dva igraca sto je ostavilo prazan prostor i to su te neke stvari koje se i ocekuju od njega, a to sto ne zabija, a boze, to je najmanje njegova krivica. Osim toga, ima sasvim solidan ucinak i vladanje na terenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Adel Taarabt

After Harry Rednapp's recent comments about his weight issues, Adel Taarabt has hit back and unveiled all in an interview with Neil Ashton from the Daily Mail.
Adel Taarabt on loan at AC Milan last season:
14 games
4 goals
1 assist
19 chances created
85% pass accuracy
50 take-ons completed
When asked about his weight, Taarabt replied, "My heaviest weight at Milan was 86kg (13st 8lb), my lightest 84kg — now I’m 85kg. It’s not true to say I’m not fit. He tried to give an excuse."
On Harry Redknapp: "The training sessions aren’t the same standard as Milan, or what I would expect under another manager. They are not as intense, the players aren’t as motivated. It is the same as we used to do at Tottenham years ago.
"He spends most of the time in his office but when he gets off the phone he comes down to watch for five or 10 minutes — he never takes a session... ‘That’s when he said he had it in mind to start me against Liverpool.’
"Maybe he expects me to make more tackles. I am not this type of player. I can only get fitness playing Premier League. You can train six or seven hours, but you won’t be fit."
On his time with AC Milan: "When I was playing at Milan, sometimes Kaka or Robinho weren’t getting in the team. Then I come to QPR, and that’s not to disrespect my team-mates because I have a good relationship with them, but I was surprised I was not in the squad."
(****: Daily Mail)

Vise mi je pun q i njega i onih koji zagovaraju njegov dolazak (a pun ih je fejsbuk), k'o da je bog allah. Goni ga u pm neprofesionalnu, ne moze doci ni do klupe mrtvog QPR jer voli zderat, a neki bi ga htjeli ovdje, bjezi ba.
a vidim da nije ni najbistriji, ovim slikama je samo obistinio redknappove izjave

a vidim da nije ni najbistriji, ovim slikama je samo obistinio redknappove izjave

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma šta ja znam, da bi bio profesionalni fudbaler ne moraš imati 'pločice' na stomaku ali je poželjno.
Za mene je ovo sasvim ok ali se može još poraditi, vidiš šta je rekao za kilažu dok je igrao u Milanu i sada ..
btw
WROOOOM WROOOOOOOM MOTHERFUCKER !!!!!!

Za mene je ovo sasvim ok ali se može još poraditi, vidiš šta je rekao za kilažu dok je igrao u Milanu i sada ..
btw
WROOOOM WROOOOOOOM MOTHERFUCKER !!!!!!

Ma ne mora imati siks pek, al' gledaj ga kako se naprego k'o vo i opet salo ispalo, nigdje misica. Pa bolje ja tijelo imam koji jednom/dvaput sedmicno malo ode u teretanu i protrci.
Fazon je u tome sto je tokom pauze vjerovatno zdero, spavao, zayebavao i logicno da je fizicka sprema otisla u onu stvar, a to je nesto sto ne dolici nijednom profesionalcu, a pogotovo ne nekome ko bi igrao u EPL (a kamo li da mi ga takvog jos u Milan prizivaju). Cisto sumnjam da bi ga Redknapp tek tako bez razloga ostavio na klupu, pogotovo dok je Kju Pi Ar u ovakvim gov'nima.

Fazon je u tome sto je tokom pauze vjerovatno zdero, spavao, zayebavao i logicno da je fizicka sprema otisla u onu stvar, a to je nesto sto ne dolici nijednom profesionalcu, a pogotovo ne nekome ko bi igrao u EPL (a kamo li da mi ga takvog jos u Milan prizivaju). Cisto sumnjam da bi ga Redknapp tek tako bez razloga ostavio na klupu, pogotovo dok je Kju Pi Ar u ovakvim gov'nima.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Adel nam nije potreban i tu sva rasprava završava. Prioritet je popuniti sredinu terena tokom Januara(ciljanja pojačanja).
@francobaresi
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan's sporting director Maiorino has contacted River Plate to inquire about the 27-year old midfielder Leonel Vangioni.
Mora da je neki majstor dok je sa 27 ostao u Riveru.. inače ovaj može igrati CMF i LB
[youtube][/youtube]
Mora da je neki majstor dok je sa 27 ostao u Riveru.. inače ovaj može igrati CMF i LB
[youtube][/youtube]
Kakav samo skauting imamo, za bogu plakat. Zali boze para od avionskih karti i smjestaja
Ne znam kad su zadnji put uboli sa transferom (ove sa istekom ugovora ne racunam, to se ionako nasumicno dovodi), a kamo li kad su skauti uboli, mislim da se ni oni sami ne sjecaju.

Ne znam kad su zadnji put uboli sa transferom (ove sa istekom ugovora ne racunam, to se ionako nasumicno dovodi), a kamo li kad su skauti uboli, mislim da se ni oni sami ne sjecaju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Uzmite Ballotelia nazad

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Neka hvala, tores bar trči i navlači stopereOtelo je napisao/la:Uzmite Ballotelia nazad![]()

Joj ova liga prvaka bez nas

JEl moguće da je italija ovoliko pala ili su se drugi pojačali ili šta..??
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pala Italija ja odavno to trubim dok Su me neki ovdje ubjedjivali kako ce Roma, Fiorentina, Napoli I sl. Braniti Italiju u Cl. Bez jakog Intera I Milana uz Juve nema nista od ove lige. Zna se ko je nekad bio gazda.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.