FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Remza vodi navijanje sa Zapada.Hamo ga zabija glavom pod ckupre.
Napomena za nadolazeći derbi 
Bit će otvoreni sljedeći ulazi:
C1, C2, C5, C6
A5, A6, A7, A8
Na zapadu nece biti otvoreni ulazi do juga, a nisam siguran ni da će se naši moći odvojiti.
Bit će otvoreni sljedeći ulazi:
C1, C2, C5, C6
A5, A6, A7, A8
Na zapadu nece biti otvoreni ulazi do juga, a nisam siguran ni da će se naši moći odvojiti.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ako se malo bolje pogleda čuvena mapa koju su objavili onda lahko možete uočiti da su označili ulaze za svoje navijače.. gledajući mapu po vašoj logici i na Jugu su svi ulazi zatvoreni znači braćo morat ćemo na Jug preko sjeverne tribine ulazit

Mi smo Željini, Željo je naš !
Ako nisi skonto mi nismo dobili dio zapada, već ove karte što se kupuju za zapad su namijenjene njihovim navijačima.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:30ako se malo bolje pogleda čuvena mapa koju su objavili onda lahko možete uočiti da su označili ulaze za svoje navijače.. gledajući mapu po vašoj logici i na Jugu su svi ulazi zatvoreni znači braćo morat ćemo na Jug preko sjeverne tribine ulazit![]()
![]()
-
- Kontakt:
Remzi svaka cast, ali Hamo ako ga zabije, mislim da ce ga srcani opalit. Momak gine i raduje se kao da je odrastao 20 metara od Grbavice.

1921
Mislim da bi derbi trebali poceti sa dva napadaca i sa krilima Santos-Amoah da idemo u formaciju 4:4:2 ofanzivno i napadacki do kraja.
Meni na karti za jug pise B1, a B1 prema istoku. Kakvi intelektualci.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 17:30ako se malo bolje pogleda čuvena mapa koju su objavili onda lahko možete uočiti da su označili ulaze za svoje navijače.. gledajući mapu po vašoj logici i na Jugu su svi ulazi zatvoreni znači braćo morat ćemo na Jug preko sjeverne tribine ulazit![]()
![]()
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ma ko god bude na zapad dosao. Samo se odvojiti na jednu stranu skupa i ubrzo ce biti prebaceni prema jugozapadu.
Steta, nekad smo zapad pracali 20KM na sta spade klub sa groblja za 5KM te mole.
Hvala ti AJLA.
Tu smo nas 1825 ne brinite.
Steta, nekad smo zapad pracali 20KM na sta spade klub sa groblja za 5KM te mole.

Hvala ti AJLA.
Tu smo nas 1825 ne brinite.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Sumljam da će biti prebačeni
Znaci ko krene na zapad ne treba nosit obiljezja, inace nece uci na stadion. Svima javit koga znamo i ne znamo, od nasih koji ce na zapad da ne nose nikakva obiljezja da ne bi ostali ispred stadiona, ustvari nece moci ni prici stadionu ja mislim… ocekujem da ce nas biti skupa s jugom nekih 5000, ali mora se pametno odradit, cak i zvanicna moze napisat da navijaci ne dolaze s obiljezjima na zapad.
Nismo znali to fakat. Mi mislili da možemo uči s šalovima. Da nema vas s foruma iz dijaspore ne znamo kako bi to odradili..MrAlemKa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:44Znaci ko krene na zapad ne treba nosit obiljezja, inace nece uci na stadion. Svima javit koga znamo i ne znamo, od nasih koji ce na zapad da ne nose nikakva obiljezja da ne bi ostali ispred stadiona, ustvari nece moci ni prici stadionu ja mislim… ocekujem da ce nas biti skupa s jugom nekih 5000, ali mora se pametno odradit, cak i zvanicna moze napisat da navijaci ne dolaze s obiljezjima na zapad.
A ti ces glupane pratit utakmicu iz selendre odakle si sljegoHulahopka je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:20Nismo znali to fakat. Mi mislili da možemo uči s šalovima. Da nema vas s foruma iz dijaspore ne znamo kako bi to odradili..MrAlemKa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:44Znaci ko krene na zapad ne treba nosit obiljezja, inace nece uci na stadion. Svima javit koga znamo i ne znamo, od nasih koji ce na zapad da ne nose nikakva obiljezja da ne bi ostali ispred stadiona, ustvari nece moci ni prici stadionu ja mislim… ocekujem da ce nas biti skupa s jugom nekih 5000, ali mora se pametno odradit, cak i zvanicna moze napisat da navijaci ne dolaze s obiljezjima na zapad.
Halo bez svadje.Mi moramo napast jer nam bod neznaci nista.Dakle napast pa sta bude.
Beca 

Ne fakat. Da nema vas iz dijaspore da nam objasnite kako i šta, mi ne ni znali. Pomazete fakat čak i oko ulaska na stadion,pravi stručnjaci tastatura. Da pametno to odradimo..MrAlemKa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:28A ti ces glupane pratit utakmicu iz selendre odakle si sljegoHulahopka je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:20Nismo znali to fakat. Mi mislili da možemo uči s šalovima. Da nema vas s foruma iz dijaspore ne znamo kako bi to odradili..MrAlemKa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:44Znaci ko krene na zapad ne treba nosit obiljezja, inace nece uci na stadion. Svima javit koga znamo i ne znamo, od nasih koji ce na zapad da ne nose nikakva obiljezja da ne bi ostali ispred stadiona, ustvari nece moci ni prici stadionu ja mislim… ocekujem da ce nas biti skupa s jugom nekih 5000, ali mora se pametno odradit, cak i zvanicna moze napisat da navijaci ne dolaze s obiljezjima na zapad.
Ja koliko treninga i utakmica imam pod ovim grbom ti nemas posjeta na Grbavicu. Furaj svoj fazon i gledaj kak ces pomoc svom klubu a ne suprotno
Ima li iko provjerenu info koliko je karti prodano, ostalo? Al bez laznog nafuravanja i sl..
Ja sto znam da je iza 13h otislo oko 400 karata, dalje ne znam stvarno ali ko zeli da ide nek kupi sto prije.
SVI U NAPAD NA UHLJUPE!
SVI U NAPAD NA UHLJUPE!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, avalPacidoroP, b00t, Burberry46, Cwirek, drzgemboadislic, grbavicka1921, Kockoglavi, Lynx, MostarReds22, Napaceni87, NazorUso, pitar, samoFKS, sebalos, tajsamja, TefalTava, UltraSa46 i 303 gosta.