DesimaL je napisao/la:Ma nije nikakav problem rio,samo ti postavljaj
Ma znam da nije problem ,
Logično je da će Marca, koja je iz Madrida dati malo niže ocjene, dok će Sport, koji je iz Barcelone, dati veće, tako da je teško naći neke totalno nepristrasne sportske žurnale iz Španije, isto kao i u Italiji, a vjerujem i u ostatku Europe
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma @rio pusti pricu, vec slobodno stavljaj ocjene i statistike...treba se cijeniti svaki normalan doprinos temi svakoj na ovom PDF (pošto ga najmanje ima ovdje ).
I ja smatram da je pola tima zaslužilo peticu....Iniesta ,Messi i Cesc se izdvojili protiv nedoraslog Levantea...Pique još u prvom pol. dva puta ispadao iz igre kao pocetnik (frajer mu kroz noge provlacio loptu), Bus isto tako pogriješio u predaji lopte i prakticno dao for za kontru domacina iz kojeg je došao i penal (kojeg je opet skrivio Puyol)...sve to neko gleda, popiše i da ocjenu na kraju....bilo je grešaka i to je cinjenica
@rio_Ferdy88
samo pisi care - ali nemoj da ti je srce blizu guzice ko madridistima. Evo i oni nas pocastili s banerom i njima tnx, ali s jednom opaskom da je veci debilizam zaostati 11 bodova nego oponasati velikog Pepa.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:@rio_Ferdy88
samo pisi care - ali nemoj da ti je srce blizu guzice ko madridistima. Evo i oni nas pocastili s banerom i njima tnx, ali s jednom opaskom da je veci debilizam zaostati 11 bodova nego oponasati velikog Pepa.
znači po tebi svi igrači koji igraju u ekipama koje se nalaze ispod atletika na tabeli su debili, a ti kao nisi a sjediš po čitav dan za računarom i prdiš o ekipi kojoj se realno **** za tobom.
bparena je napisao/la:@rio_Ferdy88
znači po tebi svi igrači koji igraju u ekipama koje se nalaze ispod atletika na tabeli su debili, a ti kao nisi a sjediš po čitav dan za računarom i prdiš o ekipi kojoj se realno **** za tobom.
Sveti nekome ko je studirao fakultet Informatickih Tehnologija sasvim je normalno da po citav dan i noc dezura na racunaru i radi svoje projekte. Usput cavrlja s ljudima na forumu i tako se kratko odmori pa ponovo na posao. Iako konstantno pokusajes da se pokazes kao nesto drugo ja tebe razlikujem od pojedinaca i mislim da nisi los covjek za pricu samo te ove klubske razlike malo povedu. Naprotiv ... mislim da si u biti dobar covjek, doduse emotivno nekad al haj i ja sam . pozz iz Zenice
izraz debilizam je pomenut prvi put gore ispod banera. Naveo ga ti upravo prvi - pa sam na to dao komentar upotrebljavajuci tu losu rijec.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 nov 2012, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
neo je napisao/la:Gdje je taj fakultet informatickih nauka ????!!! Takav u BIH ne postoji...
Sent from my GT-I9000
Programer i sistem analiticar - univerzitet Dzemal Bijedić - sjeverni logor u Mostaru - BiH
bparena je napisao/la:ali s jednom opaskom da je veci debilizam zaostati 11 bodova nego oponasati velikog Pepa.
shvati da se sad buni sto ovaj pise za nekog da je debil, a na vrhu stranice on napisao za vilanovu da izgleda ko debil
bparena je napisao/la:ali s jednom opaskom da je veci debilizam zaostati 11 bodova nego oponasati velikog Pepa.
shvati da se sad buni sto ovaj pise za nekog da je debil, a na vrhu stranice on napisao za vilanovu da izgleda ko debil
rekao sam da izgleda debilno oponašajući sve ovo što narkić radi. A ti uporedi moju konstataciju da ovaj IZGLEDA debilno i da su svi koji zaostaju 11 i više bodova iza farce debili.
Ali pretpostavljam da nećeš skontat, mada eto, za svaki slučaj, ako ti slučajno naumpadne da razmišljaš.
barca_87 je napisao/la:Cruyff: "barci nije potreban neymar "
Ma i nije al et' ako oni misle da im treba onda nek kupe. Mada mislim da nam treba stoper i odbrana.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Da se mi vratimo najboljem igracu na svijetu svih vremena....
[youtube][/youtube]
Scof1eld je napisao/la:
rekao sam da izgleda debilno oponašajući sve ovo što narkić radi. A ti uporedi moju konstataciju da ovaj IZGLEDA debilno i da su svi koji zaostaju 11 i više bodova iza farce debili.
Ali pretpostavljam da nećeš skontat, mada eto, za svaki slučaj, ako ti slučajno naumpadne da razmišljaš.
Godina ulaska svih 11 igrača (meč sa Levanteom) u klub, kategorije u kojima su počeli i broj istih koje su prošli igrajući za Blaugranu
Legenda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..