mikki21 je napisao/la:Adma je napisao/la:Molim vas. Nemamo svi pristup areni a niti svi zivimo dole. Ja vas molim ako neko moze sutra vece da nam postavi stream.
brate ja mislim da ce **** radit prenos, to ti je dzaba, mada koliko je stabilno to se moze diskutovat jer je to odprilike radjeno na isti nacin kao sto je fkvelezlive bio dok su radili prenose domaci tekma iz vrapcica! onda druga solucija uplati na balkaniyum 6-7 dolara i dobijas pristup svim ex-yu kanalima mjesec dana, medju njima prenose i sa arenasport i tu ce bit siroki-velez! ja tu vecinom gledam i repku i velez kad bude na areni ili na bht...
kad sam vec spomenuo fkvelezlive, sto ono ugasise i imali mogucnosti da se ono opet pokrene? nekako su djelovali u 3-4 sezone dok smo bili najlosiji i dok se dosta raje nije gledalo, eto ja kao pacnik sam i onda gledao

, a sad kako smo se malo uozbiljili i postali jaci nema vise prenosa... mogla su raja zasut upravu mailovima sa zahtjevima da se ponovo pokrene fkvelezlive da i mi koji smo vani mozemo gledat domace tekme kad nismo dole, jeli neko za? mozemo se preko PP dogovorit ako treba...
ili druga opcija kad vec iz uprave spremaju tu clansku zvanu "ino card" da se uz kupovinu te clanske ubaci i pravo na direktan prenos domaci tekma...
Miki. nema ti nista od toga jer je raji koja su vani zao dati 8 eura za live utakmicu

(to je 1 kutija cigara u nekim zemljama),yebo ti takve navijace.(umjesto da su sretni sto postoji takva mogucnost,njima zao dati pisanih 8 eura za utakmicu najdrazeg kluba),Pokreco sam to pitanje na fb i ove godine ,i vjeruj mi da je jako mali broj onih koji su zainteresovani,a kad se prica o Velezu milion lajkova

(sve neki navijaci yebote

).One 4 sezone sto su prenosili ja sam svaku uplatio pa cak i one koje sam uzivo sa stadiona gledo.Sad da puste dzaba prenos,ne bi mogo ostati od pojedinih lafo navijaca

koji se ubise da nadju taj yebeni link jer mu nece biti nikako dobro ako ne pogleda tu utakmicu.Sit sam ja takvih navijaca
Sto se tice utakmice sutra,pojedini govore da bi nam bod bio ko "mostarka"

,halo raja pa ne igramo protiv Atletico Madrida(Ili nas puno podcjenjujete ili Siroki previse dizete).Bod bi nam bio OK ali ja se nadam da ce ici na pobjedu.Bili smo par puta blizu povoljnog rezultata,cak smo u polju bili i bolji ali spletom nekih okolnosti smo nezasluzeno(po igri) gubili
Treba igrati hrabro i odvazno i rezultat ce doci,male su razlike izmedju klubova,a Siroki jeste od nas kvalitetniji,nema govora,ali to ne mora nista znaciti ako se boris za svoj klub svih 90 minuta i sa 100% snage.
Ja vjerujem u pobjedu
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA