RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crveni_1922

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crveni_1922 » 12 sep 2014, 22:13

Bit ce tesko nema govora. Siroki je dobra ekipa i stalno su u vrhu BiH fudbala. Trenutno su prvi na tabeli, a to nije slucajno. Jedan su od naj organizovanijih sportskih kolektiva u BiH. Mi se trebamo skoncentrisati na nasu igru i ne dozvoliti im da se razmasu i stvore pritisak. Bitno je izdrzati taj pocetak koji ce Siroki sigurno napasti od prve minute. Nasa naj bolja sansa i nase oruzje su kontra napadi i nasi brzi krilni igraci.
Nadam se da necemo podbaciti i da cemo napokon odigrati onako kako se od nas ocekuje.
Nadam se da ce proraditi napokon i Vladavic i pruziti jednu dobru partiju, jer je on jedan od nasih naj boljih igraca.
Sretno RODJENI i donesite nam ta tri boda s Pecare!! Mostar u srcu Velez do groba!!!! :evil: :evil: :evil:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 12 sep 2014, 22:36

Majke mi moje imam predosjecaj da cemo ih ovaj put naguziti.

Mostar u Srcu Velez do Groba

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 sep 2014, 22:40

Tosre je napisao/la:Majke mi moje imam predosjecaj da cemo ih ovaj put naguziti.

Ma samo tako brate moj,jasta nego pobjeda,mada je najbitnije neizgubiti,cisto radi rekorda :D
PS nemate ovih dana,daj zamoli Milenu da te malo popusti
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 12 sep 2014, 22:46

kako se zove onaj sto je vama nedavno doso, zadnje pojacanje?

edit. naso tomislav barisic, to je valjda zadnje pojacanje :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 sep 2014, 23:53

JoseMourinho je napisao/la:kako se zove onaj sto je vama nedavno doso, zadnje pojacanje?

edit. naso tomislav barisic, to je valjda zadnje pojacanje :D
i Tin Andre Tolić :D
Čuj Andre :rol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2014, 08:15

Tin Andre Tol-Stegen.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 sep 2014, 11:14

Joj kad sam vidio ono Tin

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

salmy

Post Postao/la salmy » 13 sep 2014, 11:42

Tosre je napisao/la:Majke mi moje imam predosjecaj da cemo ih ovaj put naguziti.

Ma brate volio bih da te predosjecaj ne prevari, ali izjava Jusufbega da su Haurdić i Blagojević zbog povrede propustili polovinu trenažnog ciklusa u pauzi i da nece moci racunati na njih me zabrinjava i vjeruj da bi nam bod bio ko kuca.
Kako ce prenos utakmice biti u nedjelju na areni sport 1, eto prilike da Rođeni pokažu Crvenoj braći širom svjeta da su zreli za Evropu, zato Forza Velezzzzzzzzzzzzzzzzz :clap: :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 13 sep 2014, 12:12

Nisam neki optimist i bod bi bio ko mostarka ali na nama je da podržimo svoj voljeni klub i potrudimo se da lišticom što jače odzvanja "rođeni", "jedna si jedina" i " istina za Vedrana"

Svi u Lišticu
14.02.1945

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 13 sep 2014, 12:49

Molim vas. Nemamo svi pristup areni a niti svi zivimo dole. Ja vas molim ako neko moze sutra vece da nam postavi stream.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 13 sep 2014, 12:56

Evo brate imas na ovom linku pa probaj hoće li ti moci.hercegovina live.

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 13 sep 2014, 13:07

[youtube][/youtube]

Svi u Lišticu
14.02.1945

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 13 sep 2014, 13:09

Adma je napisao/la:Molim vas. Nemamo svi pristup areni a niti svi zivimo dole. Ja vas molim ako neko moze sutra vece da nam postavi stream.
brate ja mislim da ce **** radit prenos, to ti je dzaba, mada koliko je stabilno to se moze diskutovat jer je to odprilike radjeno na isti nacin kao sto je fkvelezlive bio dok su radili prenose domaci tekma iz vrapcica! onda druga solucija uplati na balkaniyum 6-7 dolara i dobijas pristup svim ex-yu kanalima mjesec dana, medju njima prenose i sa arenasport i tu ce bit siroki-velez! ja tu vecinom gledam i repku i velez kad bude na areni ili na bht...

kad sam vec spomenuo fkvelezlive, sto ono ugasise i imali mogucnosti da se ono opet pokrene? nekako su djelovali u 3-4 sezone dok smo bili najlosiji i dok se dosta raje nije gledalo, eto ja kao pacnik sam i onda gledao :twisted: , a sad kako smo se malo uozbiljili i postali jaci nema vise prenosa... mogla su raja zasut upravu mailovima sa zahtjevima da se ponovo pokrene fkvelezlive da i mi koji smo vani mozemo gledat domace tekme kad nismo dole, jeli neko za? mozemo se preko PP dogovorit ako treba...
ili druga opcija kad vec iz uprave spremaju tu clansku zvanu "ino card" da se uz kupovinu te clanske ubaci i pravo na direktan prenos domaci tekma...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 sep 2014, 14:57

Ko je taj Široki?Ponavljam,galakitosi nisu.Jesu dobar i organiziran klub za naše uvjete,ali unatoč negativnoj statistici,nepobjedivi nisu.Jeste,bod bi bio dobar ali zašto se zadovoljavati mrvicama?Idemo samo hrabro,idemo na pobjedu.Vrlo lako bi RA moglo biti više nego Škripara,tako da ,skoro pa domaći teren.Idemo na pobjedu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 sep 2014, 16:10

bit će zayebano ali neka igraju, i nema zime, barem su je najavili za novembar i prvi snijeg... :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 sep 2014, 17:25

mikki21 je napisao/la:
Adma je napisao/la:Molim vas. Nemamo svi pristup areni a niti svi zivimo dole. Ja vas molim ako neko moze sutra vece da nam postavi stream.
brate ja mislim da ce **** radit prenos, to ti je dzaba, mada koliko je stabilno to se moze diskutovat jer je to odprilike radjeno na isti nacin kao sto je fkvelezlive bio dok su radili prenose domaci tekma iz vrapcica! onda druga solucija uplati na balkaniyum 6-7 dolara i dobijas pristup svim ex-yu kanalima mjesec dana, medju njima prenose i sa arenasport i tu ce bit siroki-velez! ja tu vecinom gledam i repku i velez kad bude na areni ili na bht...

kad sam vec spomenuo fkvelezlive, sto ono ugasise i imali mogucnosti da se ono opet pokrene? nekako su djelovali u 3-4 sezone dok smo bili najlosiji i dok se dosta raje nije gledalo, eto ja kao pacnik sam i onda gledao :twisted: , a sad kako smo se malo uozbiljili i postali jaci nema vise prenosa... mogla su raja zasut upravu mailovima sa zahtjevima da se ponovo pokrene fkvelezlive da i mi koji smo vani mozemo gledat domace tekme kad nismo dole, jeli neko za? mozemo se preko PP dogovorit ako treba...
ili druga opcija kad vec iz uprave spremaju tu clansku zvanu "ino card" da se uz kupovinu te clanske ubaci i pravo na direktan prenos domaci tekma...
Miki. nema ti nista od toga jer je raji koja su vani zao dati 8 eura za live utakmicu :twisted: (to je 1 kutija cigara u nekim zemljama),yebo ti takve navijace.(umjesto da su sretni sto postoji takva mogucnost,njima zao dati pisanih 8 eura za utakmicu najdrazeg kluba),Pokreco sam to pitanje na fb i ove godine ,i vjeruj mi da je jako mali broj onih koji su zainteresovani,a kad se prica o Velezu milion lajkova :problem: (sve neki navijaci yebote :roll: ).One 4 sezone sto su prenosili ja sam svaku uplatio pa cak i one koje sam uzivo sa stadiona gledo.Sad da puste dzaba prenos,ne bi mogo ostati od pojedinih lafo navijaca :roll: koji se ubise da nadju taj yebeni link jer mu nece biti nikako dobro ako ne pogleda tu utakmicu.Sit sam ja takvih navijaca :yawn:

Sto se tice utakmice sutra,pojedini govore da bi nam bod bio ko "mostarka" :crazy: ,halo raja pa ne igramo protiv Atletico Madrida(Ili nas puno podcjenjujete ili Siroki previse dizete).Bod bi nam bio OK ali ja se nadam da ce ici na pobjedu.Bili smo par puta blizu povoljnog rezultata,cak smo u polju bili i bolji ali spletom nekih okolnosti smo nezasluzeno(po igri) gubili

Treba igrati hrabro i odvazno i rezultat ce doci,male su razlike izmedju klubova,a Siroki jeste od nas kvalitetniji,nema govora,ali to ne mora nista znaciti ako se boris za svoj klub svih 90 minuta i sa 100% snage.
Ja vjerujem u pobjedu ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 13 sep 2014, 18:29

rodjenisa je napisao/la:

Ma samo tako brate moj,jasta nego pobjeda,mada je najbitnije neizgubiti,cisto radi rekorda :D
PS nemate ovih dana,daj zamoli Milenu da te malo popusti
Pozdrav druze moj, ma pobjeda sigurno majke mi moje, kasike i viljuske, a i zvijezde su na nasoj strani.

Zena mi pritisla ovih dana majke mi, krecio kucu po danu, a ona isisa svu snagu iz mene po noci.

Majke mi moje sutra u tri boda nesumnjam.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 sep 2014, 22:51

Pozdrav za pastrmku, ybg, nismo uspjeli dobiti wanna be građane danas nekom većom razlikom a mogli smo. Nadam se da sutra uzimate puni plijen na Pecari :salut:
Ja te volim, volim Željo..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 sep 2014, 23:20

gio10 je napisao/la:Pozdrav za pastrmku, ybg, nismo uspjeli dobiti wanna be građane danas nekom većom razlikom a mogli smo. Nadam se da sutra uzimate puni plijen na Pecari :salut:
teško brato, teško, ali eto...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 sep 2014, 00:15

Samo hrabro Rođeni, po meni je bitno da ostanemo neporaženi. Ruku na srce, Široki je po meni najbolja ekipa u Ligi , samo realno :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.