NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Eto uzesmo diviziju sinoc...
Meni se svidja ideja 1 godina ne mozes profulat sa bivsim MVP-om dok se Stidham priprema jos 1 godinu. Ja sam stvarno mislio da ce TB ostat godinu ali je izgleda bio preskup za trenutni kvalitet.
Meni se svidja ideja 1 godina ne mozes profulat sa bivsim MVP-om dok se Stidham priprema jos 1 godinu. Ja sam stvarno mislio da ce TB ostat godinu ali je izgleda bio preskup za trenutni kvalitet.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako mu dobro stoji, uz vas smo do kraja u NFCu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
konačno mu dali nešto da obuče od čega ti se ne povraća 
kako je krenulo sa koronom u americi nisam siguran da će ga stvarno skoro i pronosati. vidjećemo prvo šta će se desiti sa ostalim sportovima ....

kako je krenulo sa koronom u americi nisam siguran da će ga stvarno skoro i pronosati. vidjećemo prvo šta će se desiti sa ostalim sportovima ....
apropo cam-a, dobro je skino gaće,očito ga niko nije htjeo. dobio je 1 million garantovan, sve ostalo su bonusi i to NLTBE. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dugo nisam bio sretniji jer ovako nece dobiti Lawrence, a Cam je luzer dokazani gdje ce da udju u PO i prvu izgube. Win win. 

playoff?

- tuzlak1987
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mene čudi za Chargerse da ga nisu uzeli, jer oni imaju odličan tim, samo im QB fali

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
i mene. vjerovatno idu po lawrenceario_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 22:11Mene čudi za Chargerse da ga nisu uzeli, jer oni imaju odličan tim, samo im QB fali![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Njima ni Lawrence ne pomaze kada nisu dobrodosli u LA, jedino ako bas stadion ne postane atrakcija pa ljudi krenu dolaziti zbog stadiona.
Jaguarsima nikako ne vjerujem, ne svidja mi se ni ideja Londona, ne svidjaju mi se ni kao organizacija jer nisu ozbiljni, ako bi on upao tamo i napravio nesto to bi znacilo da je bas majstor jer uspjeti u Jaguarsima je po meni daleko teze.
Jaguarsima nikako ne vjerujem, ne svidja mi se ni ideja Londona, ne svidjaju mi se ni kao organizacija jer nisu ozbiljni, ako bi on upao tamo i napravio nesto to bi znacilo da je bas majstor jer uspjeti u Jaguarsima je po meni daleko teze.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Washington Redskinsi jedino cool ime ekipe iz Washingtona ide u zaborav?
Da li svjedocimo promjeni imena u jos jedno glupo ime koje imaju fransize iz DC-a, Capitals, Nationals, DC United, Defenders, Wizards.
Kako iznenada svi o tome pocnu pricati, a godinama nije niko nista spomenuo ali sada ce svi novinarcici i uticajni ljudi reci ma to se mora promjeniti. A Durantu sigurno nije smetalo, vjerujem da su navijaci Redskinsa ponosni na to ime bez obzira na boju koze.
Senatori, Predsjednici ili tako nesto
Da li svjedocimo promjeni imena u jos jedno glupo ime koje imaju fransize iz DC-a, Capitals, Nationals, DC United, Defenders, Wizards.
Kako iznenada svi o tome pocnu pricati, a godinama nije niko nista spomenuo ali sada ce svi novinarcici i uticajni ljudi reci ma to se mora promjeniti. A Durantu sigurno nije smetalo, vjerujem da su navijaci Redskinsa ponosni na to ime bez obzira na boju koze.
Senatori, Predsjednici ili tako nesto

- muhamedhulk
- Kontakt:
Onda i Chiefsi trebaju mijenjati, kao i Brownsi. Ili se Brownsi vec zovu kako treba? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
dobra ideja za brownse! kako se kaže upiš na engleskom? 

Ludnica
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Iskrcat će za 10 god, kocka jest, ali zato mogu dobiti ako ostane zdrav jer će se SC povećavati svakako u narednim godinama, tako da to djeluje sada puno, ali kroz par godina i neće biti toliko.
Sad je jedina briga da ga zaštite od povreda.
Sad je jedina briga da ga zaštite od povreda.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma kakva crna kocka
prvo su predložili da zalede trećinu plata igračima zbog “trosškova” a sad ih tjeraju da igraju sa korona maskama

NFL je dno dna, bogati rođak NFS BiH sa druge strane atlantika

NFL je dno dna, bogati rođak NFS BiH sa druge strane atlantika

- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesul Redskinsi postali Capitalsi vise? 

jetsi i giantsi već sad objavili da će igrati bez publike, mark davies je isto već nagovijestio, ostali timovi se prave pametniji nego jesu .... liga samo što nije ukinula preseason u cilju odobrovoljavanja igrača
nfl će učiniti sve da pokuša spasiti sezonu, tu nema dileme, ogromne su pare u pitanju ali vidjećemo, moglo bi to biti jako knap
nfl će učiniti sve da pokuša spasiti sezonu, tu nema dileme, ogromne su pare u pitanju ali vidjećemo, moglo bi to biti jako knap
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.