Njegov najveci posao do sad je Jacim iz Zvijezde u pola sezone kad je covjek bio u top formi i da izgura sezonu medju prva tri strijelca sigurno,poslusao je svog menadzera i zavrsio u Modrici koju niko ni ne prati,a mogao je sada u ovom prelaznom roku mozda i u Slobodu ili neki klub u premijer ligi,a ovako moze samo sanjatiSMR187 je napisao/la:Hahahaha koja patetika![]()
Veliki menadzeru, jesi li ti sredio malom mehicu probu u olimpik? Ako jesi, svaka cast, ipak ti je to najveci uspjeh u karijeri.
Samo sto postoje pravi menadzeri koji ti odmah srede 5 godina u Zelji
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ko kod nas u BiH potpisuje ugovor na pet godina? Bitno je očigledno uslikati se sa dresom Želje ili Sarajeva, a onda kada ne mogu igrati dovoljno traže klub u nižem rangu.SMR187 je napisao/la:Hahahaha koja patetika![]()
Veliki menadzeru, jesi li ti sredio malom mehicu probu u olimpik? Ako jesi, svaka cast, ipak ti je to najveci uspjeh u karijeri.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
SMR187 je napisao/la:Hahahaha koja patetika![]()
Supce..Jacim je odbio Slobodu i Napredak,i zadovoljio se sa tamo gdje mu milo...
I vi ste mogli al ste thukci i tjt...
A ja nemogu nista vise da zavrsim.,poceo sam se baviti sa sljivama

-
- Kontakt:
Jest slobodu iz novog grada ovu tz.sigurno nije.nego jel se ilic ozenio.hoce sad moc u slogu g.c.ili ce cekat da mu se dragana porodi pa onda....hoce jacim u rudar za 800 km i u modrici za 600 nece u zvijezdi za 1200..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Napisi mi u pp detalje zavrsnica juniora kakve su tu radnje bileDominantan je napisao/la:Ma svi odvode,odlaze, boli vas racku...samo nek je veselo.
Javim za pionire i namjestanja
-
- Kontakt:
Ovo izgleda definitivno ne vodi na dobro!
Hoce li biti priprema ove sezone?
Ostale ekipe iz prve fed. vec se okupljaju ovaj vikend.
Ja ne znam da li mi imamo uopste igraca koji cekaju hoce li se zavrsiti ovaj cirkus u Zvijezdi.
Hoce li biti priprema ove sezone?
Ostale ekipe iz prve fed. vec se okupljaju ovaj vikend.
Ja ne znam da li mi imamo uopste igraca koji cekaju hoce li se zavrsiti ovaj cirkus u Zvijezdi.
Skupstina ce poslije godisnji odmora za petnest dvadeset dana pa vidice mo gdje sta kako.

Koja si ti budala bgt...combe80 je napisao/la:Skupstina ce poslije godisnji odmora za petnest dvadeset dana pa vidice mo gdje sta kako.![]()
![]()
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Normala budala u pozitivnom...
Bicemo sila ove godine mislim samo lagano...medju top pet opet, omladinski pogon isto sila... svake godine extra igrace izbacujemo...
Dobro je to sve jaranike...

Bicemo sila ove godine mislim samo lagano...medju top pet opet, omladinski pogon isto sila... svake godine extra igrace izbacujemo...
Dobro je to sve jaranike...

Sta je dobor svega ti,tebi je dobra Zvijezda kojoj se svi smiju i niko nas ne shvata kao neki klub vec kao kuravu koja stima tekme,jel to dobro ? Tebi je dobro to sve sto cemo za 3 godine napuniti 100 godina postojanja,a klub nam sve gore i gore scene priredjuje,tebi je to dobro ha ? Pa svaka ti cast i tebi i takvima kao ti koji ode na stadion i daje aplauz Miletu Lazarevicu i Saldi ebo te oni,tebi je to dobro,radi takvih je danas Zvijezda ovakva kakva jest, nikakvacombe80 je napisao/la:Normala budala u pozitivnom...![]()
Dobro je to sve jaranike...![]()
Previse gledate negativno jaranike... morate pozitivno na zivot gledat...nesvidja se ni meni sta se radi sa Zvijezdom i sam sam otisao sa namjestene utakmice protiv Slavena...
Ali volim onaj komplex volim klub Zvijezdu... volim omladince koji igraju u Zvijezdi... doce bolji dani otice i ovi ljudi sad doce novi... dzaba pljujete a niko pomogao nije... mislice ljudi sto citaju ovo da je teska katastrofa Zvijezda a nije istina ima tu dobre djece dobri ljudi... dobri navijaca... sta treba sad pljuvat po njima pljuvat recimo po kralju koji je sad teren popravio??? Pljuvat po ljudima koji su radili tu??? Pa taj Mile Lazarevic je sila trener bio za kondiciju, jest covjek sklon prodajama al staces. Pljuvat po Baburi kralju sto je radio tu??? Pljuvat po Saidu koji je masu para donijo Zvijezdi? Pljuvat po navijacima koji dolaze na tekme? Ne necemo pljuvat vec postovat ljude koji rade u Zvijezdi i za Zvijezdu.
Mi kao navijaci treba da volimo svim srcem i ako mozemo malo pomognemo...
Pozitivno mislite pozitivno ce vam se vratit...
Ali volim onaj komplex volim klub Zvijezdu... volim omladince koji igraju u Zvijezdi... doce bolji dani otice i ovi ljudi sad doce novi... dzaba pljujete a niko pomogao nije... mislice ljudi sto citaju ovo da je teska katastrofa Zvijezda a nije istina ima tu dobre djece dobri ljudi... dobri navijaca... sta treba sad pljuvat po njima pljuvat recimo po kralju koji je sad teren popravio??? Pljuvat po ljudima koji su radili tu??? Pa taj Mile Lazarevic je sila trener bio za kondiciju, jest covjek sklon prodajama al staces. Pljuvat po Baburi kralju sto je radio tu??? Pljuvat po Saidu koji je masu para donijo Zvijezdi? Pljuvat po navijacima koji dolaze na tekme? Ne necemo pljuvat vec postovat ljude koji rade u Zvijezdi i za Zvijezdu.
Mi kao navijaci treba da volimo svim srcem i ako mozemo malo pomognemo...
Pozitivno mislite pozitivno ce vam se vratit...
Jesi i otiso u 75-oj.combe80 je napisao/la:Previse gledate negativno jaranike... morate pozitivno na zivot gledat...nesvidja se ni meni sta se radi sa Zvijezdom i sam sam otisao sa namjestene utakmice protiv Slavena...

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Skupstina 11h nedjelja
Jel u tebe u kaficu skupstina? Ako nije da nedolazim...
Kafanica laganica... moja Zvijezdica..... tananana

Kafanica laganica... moja Zvijezdica..... tananana

Ne bi on otiso, dijete mu pokisloSMR187 je napisao/la:Jesi i otiso u 75-oj.combe80 je napisao/la:Previse gledate negativno jaranike... morate pozitivno na zivot gledat...nesvidja se ni meni sta se radi sa Zvijezdom i sam sam otisao sa namjestene utakmice protiv Slavena...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Odakle ti ta imformacija,da nije ko ona u subotu proslu u 19hdesetkamarakane je napisao/la:Skupstina 11h nedjelja
Kada vec kazes u koliko je sati onda bi trebao napisati gdje
-
- Kontakt:
Ponovo je napisao/la:Odakle ti ta imformacija,da nije ko ona u subotu proslu u 19hdesetkamarakane je napisao/la:Skupstina 11h nedjelja
Kada vec kazes u koliko je sati onda bi trebao napisati gdje
Imformacija...pemzija...oktombar!!!wtf.
Po prvi puta u istoriji Zvijezde, Skupstina ce se odrzati u viber grupi pod nazivom “Revolucija”..
Poyy
Dominantan,mars u kolibu...
-
- Kontakt:
Deni joj sto nas pratis mati draga... Salda te levati ko nikog.jesil dobio pare.ili imas neki novi datum....lupi ga sine navikli smo na to
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jacim poklonio celi kalendar za rodjendan
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.