FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja bi se samo s prcom sliko - hocu reci s istorijom. Jos samo 3 gola. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Koliko sad golova fali čarobnjaku da prestigne rekord, četiri, pet... 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
3 da stigne, 4 da prestigne 

Ganja ga Milan al Mesi se ne da. E moj Milane, MilaneScof1eld je napisao/la:2012
Liverpool: 71
Milan: 81
Messi: 82

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Živo me zanima koje ste to golove odbijali Liverpoolu?
Carling Cup, FA Cup, Premiership, Europa League = Liverpool 82 gola od prvog januara do jučerašnje utakmice.
Dok se Messiju računaju i golovi u prijateljskim utakmicama za reprezentaciju.
Carling Cup, FA Cup, Premiership, Europa League = Liverpool 82 gola od prvog januara do jučerašnje utakmice.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Pa taman da je i 82, opet sramota.Henderson je napisao/la:Živo me zanima koje ste to golove odbijali Liverpoolu?

Nebitno majke mi, bezZze se zamarate glupostima.

Sinoc kad je montoya usao umjesto alvesa, na terenu svih 11 igraca iz la masije. 

ser del barça es el millor que hi ha !
Divno. Svi iz istog obdaništa.Scof1eld je napisao/la:Sinoc kad je montoya usao umjesto alvesa, na terenu svih 11 igraca iz la masije.
naprijed rejal
Alves van terena 15-20 dana
Mogao bi Alves vec u januaru otici,s obzirom da je Montoya fantastican.A i moglo bi se za Alvesa uzeti oko 20 miliona 

Visca el Barça ! Mes que un club !
To i jest cilj blaugrane. Najjaca skola se pokazuje. Niko ne moze voljeti klub kao oni koji su protatali u njemu.Scof1eld je napisao/la:Sinoc kad je montoya usao umjesto alvesa, na terenu svih 11 igraca iz la masije.
ma neka ga njega jos, bolje prodati tog s avatara i uzeti neymara, on mozda i dadne koji gol..DesimaL je napisao/la:Mogao bi Alves vec u januaru otici,s obzirom da je Montoya fantastican.A i moglo bi se za Alvesa uzeti oko 20 miliona

ser del barça es el millor que hi ha !
Ne diraj mi AlexisaScof1eld je napisao/la:ma neka ga njega jos, bolje prodati tog s avatara i uzeti neymara, on mozda i dadne koji gol..DesimaL je napisao/la:Mogao bi Alves vec u januaru otici,s obzirom da je Montoya fantastican.A i moglo bi se za Alvesa uzeti oko 20 miliona

On i Pedro jos jedini imaju onu ludu trku koja nam treba.

Cruyffovih najboljih 11 svih vremena
e moj Johane, šatro veliki cules

Ma zayebaje Pelea
Mislim sto li je tek sad napravio ovaj tim.

Mislim sto li je tek sad napravio ovaj tim.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji trijumf u Valenciji

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta je ovo - peticama dosli do pobjede u gostima od 4:0. 

Sinoc je bio najveci procenat posjeda lopte u dosadašnjih 13 kola - 78%....protiv Reala je bio najmanji dosad - 62%...prosjecan posjed lopte u ovih prvih 13 kola Primere je 71%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.