FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedinstvo a.k.a Barcelona, strah i trepet Federalne lige

Pusti se tih djecijih fazona,kakav strah i pizdarije ,ako ste bolji uzmite 3b ,ko god je to uradio na Tusnju ispracen je aplauzom
Strah
Strah
pusti se ti izmisljanja, da ti nije nesto Probisvijet u roduZodiac je napisao/la:Pusti se tih djecijih fazona,kakav strah i pizdarije ,ako ste bolji uzmite 3b ,ko god je to uradio na Tusnju ispracen je aplauzom![]()
Strah
Ako lazu vasi sugradjani lazem i ja vas care 
Mnogo si smijesan, probaj poslati aplikaciju na Comedy CentralZodiac je napisao/la:Ako lazu vasi sugradjani lazem i ja vas care
Ne bavim se programiranjem ,ali moram se nasmijat na tvoju opasku ,zanimljivo,dosjetljivo i smijesno nema sta.
Nego ,dobro nam dosli u subotu i da kuci odete sa lijepim utiscima ali bez bodova
.
Nego ,dobro nam dosli u subotu i da kuci odete sa lijepim utiscima ali bez bodova
Hvala, ali mi smo navikli na bodove u gostima ove sezone, tako da ocekujem da se trend nastavi i u Tuzli 
Ćiro: "Igračima prije utakmice samo kažem da igraju za Tuzlu, za narod, jer je*o ti sav trud i novac ako te raja ne voli i ne podržaje."

Krajišnici,hoćete li više od*ebat sa ove teme?Ne znam šta ovi moderatori rade u PM više

Krajišnici,hoćete li više od*ebat sa ove teme?Ne znam šta ovi moderatori rade u PM više
Pobjeda je bolja od orgazma!
koji je najveći poslijeratni rekod posjete na Tušnju? protiv Liersea, a?
..znam brate,ali mislim ove sa forumafukaratz je napisao/la:nemoj sve krajisnike ipak ima dosta raje iz Kladuse, Buzima a narocito Cazina koji studiraju u Tuzli i hvala Bogu simpatisu pravi kluba druga stvar su biscani, pisao sam ranije a evo opet. biscani=gamad :ugeek:
Ima i nas Biscana u Tz na faxu, vrijeđas druze bez razloga 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i ja mislim da je protiv Liersea.....cc 6000....pada to u subotu hladnoChinaglia je napisao/la:koji je najveći poslijeratni rekod posjete na Tušnju? protiv Liersea, a?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
šta ima za te bilborde i plakate, što ste pisali da su već bili u pripremi ?staragarda je napisao/la:i ja mislim da je protiv Liersea.....cc 6000....pada to u subotu hladnoChinaglia je napisao/la:koji je najveći poslijeratni rekod posjete na Tušnju? protiv Liersea, a?
rekao bih ja da je bilo i više protiv Liersea, bio je i istok tada
jebote, pa sjećam se da je bilo puno protiv onih Islanđana, Akureyri, tako nešto
kad pobacaše lopte na istok
joj tad je bila špica na istoku, u zidu izbijena cigla, a velike one cigle i tu se provlačimo i ulazimo na tribinu
tj. mi koji nismo platili kartu 
P.S. ako neko ima slike protiv Liersea i Akureyria, bilo bi zgodno da postavi
joj tad je bila špica na istoku, u zidu izbijena cigla, a velike one cigle i tu se provlačimo i ulazimo na tribinu
Coraco je napisao/la: šta ima za te bilborde i plakate, što ste pisali da su već bili u pripremi ?
juče sam vidio na Jali da se lijepi jedan bilbord,nisam uspio vidjeti šta je u pitanju
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakvi cni bilbordi...danas je ponedeljak a 200 ljudi me pitalo u koliko je sati tekma u subotu
..i to onih sto nisu od prije rata bili na Tusnju
...par njih me jos pita jel napravljen taj sjever

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jos samo da dozivim pun sjever i da zagrmi..mogu rahat umrijeti !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
evo jedan blog, ima dobrih stvari
moglo bi se štošta od ovog na oficijalnu stranicu kluba postaviti
[url]http://a-tribinafkslobodatuzla.blog____spot.com/[/url]
[url]http://a-tribinafkslobodatuzla.blog____spot.com/[/url]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba na vrijeme plakate i fb najavu da se dijeli to medju ljudima
kako kluba tako i navijacke ..
a protiv Lirsa je bilo daleko vise od 6000, pun zapad ko sibica, pun istok , pun i jug (djelovalo je kao da i tu ima tribina)..tacno ko ima slike sa te tekme nek postavi obavezno..skoro je cini mi se bila jedna slika i to je to.
a protiv Lirsa je bilo daleko vise od 6000, pun zapad ko sibica, pun istok , pun i jug (djelovalo je kao da i tu ima tribina)..tacno ko ima slike sa te tekme nek postavi obavezno..skoro je cini mi se bila jedna slika i to je to.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja imam akreditaciju protiv Akureyria, dodavo lopteChinaglia je napisao/la:rekao bih ja da je bilo i više protiv Liersea, bio je i istok tadajebote, pa sjećam se da je bilo puno protiv onih Islanđana, Akureyri, tako nešto
kad pobacaše lopte na istok
![]()
joj tad je bila špica na istoku, u zidu izbijena cigla, a velike one cigle i tu se provlačimo i ulazimo na tribinutj. mi koji nismo platili kartu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.