NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neka neka,izgurat ce nas Mionica,igrat ce na nasem stadionu,a mi cemo trljat muda i govorit ovaj ovakav onaj onakav,nije njima cilj samo prva federalna,vidjet cete kad se Nurdo zaleti u dvije sezone Mionica ide u Premijer ligu,zapamtite
Posmatrac2 je napisao/la:Meha je potencijal, treba sa njim raditi, mlad je i motivisan, ne sumljam da ce to biti jedan izvestan igrac.
Za dva dana izgubismo dva mlada i dobra igraca, prvo Selimovic pa sad i Mehu
Upravo pocrkali dabogda.

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Nema od toga nista, Gradina ti ulazi naredne godine.Ponovo je napisao/la:Neka neka,izgurat ce nas Mionica,igrat ce na nasem stadionu,a mi cemo trljat muda i govorit ovaj ovakav onaj onakav,nije njima cilj samo prva federalna,vidjet cete kad se Nurdo zaleti u dvije sezone Mionica ide u Premijer ligu,zapamtite
Kakva je situacija sa Mehicem koji je jutros zvanicno potpisao sa Zeljom? Jel on imao ugovor sa Zvijezdom i jel mozda taj ugovor istekao ovog ljeta?
Rodjo Azmir ima lovu,a Nurdo je u savezu,pa ti sad vidi ko ima vecu mogucnost da udjezmajevac je napisao/la:Nema od toga nista, Gradina ti ulazi naredne godine.Ponovo je napisao/la:Neka neka,izgurat ce nas Mionica,igrat ce na nasem stadionu,a mi cemo trljat muda i govorit ovaj ovakav onaj onakav,nije njima cilj samo prva federalna,vidjet cete kad se Nurdo zaleti u dvije sezone Mionica ide u Premijer ligu,zapamtite
-
- Kontakt:
Nase dijete...dobit cemo samo naknadu za treniranje..AtlaZ je napisao/la:Kakva je situacija sa Mehicem koji je jutros zvanicno potpisao sa Zeljom? Jel on imao ugovor sa Zvijezdom i jel mozda taj ugovor istekao ovog ljeta?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Salgija ima lovu a još je i u savezuPonovo je napisao/la:Rodjo Azmir ima lovu,a Nurdo je u savezu,pa ti sad vidi ko ima vecu mogucnost da udjezmajevac je napisao/la:Nema od toga nista, Gradina ti ulazi naredne godine.Ponovo je napisao/la:Neka neka,izgurat ce nas Mionica,igrat ce na nasem stadionu,a mi cemo trljat muda i govorit ovaj ovakav onaj onakav,nije njima cilj samo prva federalna,vidjet cete kad se Nurdo zaleti u dvije sezone Mionica ide u Premijer ligu,zapamtite
- ASD
- Kontakt:
Bez omladinskih kategorija se ne moze ni pomocu trikova uci.Ponovo je napisao/la:Rodjo Azmir ima lovu,a Nurdo je u savezu,pa ti sad vidi ko ima vecu mogucnost da udjezmajevac je napisao/la:Nema od toga nista, Gradina ti ulazi naredne godine.Ponovo je napisao/la:Neka neka,izgurat ce nas Mionica,igrat ce na nasem stadionu,a mi cemo trljat muda i govorit ovaj ovakav onaj onakav,nije njima cilj samo prva federalna,vidjet cete kad se Nurdo zaleti u dvije sezone Mionica ide u Premijer ligu,zapamtite
Ove sezone je Gradina bez konkurencije. Jedino ih moze zeznuti baraz.
Vjerujem da je Bosni cilj da dobije te kategorije, a isto tako vjerujem da je i Seoni cilj da ih dobije, Pero isto tako ima ljude u savezu.
Od Bosne idu pravit pricu za par godina premier liga igrat ce na banji vec sad imaju 15 ljudi u upravi dok u Zvijezdi ostao samo šalda
-
- Kontakt:
Nece nurdin placat igrace 1500 2000... Nego radi u wagneru za 900 plus 500 max...fender13 je napisao/la:Od Bosne idu pravit pricu za par godina premier liga igrat ce na banji vec sad imaju 15 ljudi u upravi dok u Zvijezdi ostao samo šalda
Tako se nemoze u prvu ligu a kamoli u premijer ligu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Idi malo na njihovu fb stranicu pa css vidjeti objavu prosle sedmice da im je uprava donijela odluku o aktiviranju omladinskih selekcija i poceli su u petak,tako da im je to vec rijeseno,ljudi se ne saleASD je napisao/la:Ponovo je napisao/la:zmajevac je napisao/la:
Bez omladinskih kategorija se ne moze ni pomocu trikova uci.
Ove sezone je Gradina bez konkurencije. Jedino ih moze zeznuti baraz.
Vjerujem da je Bosni cilj da dobije te kategorije, a isto tako vjerujem da je i Seoni cilj da ih dobije, Pero isto tako ima ljude u savezu.
- ASD
- Kontakt:
Aktivirali kadete i pionire jesu, ali im trebaju 4 kategorije (predpioniri i juniori).Ponovo je napisao/la: Idi malo na njihovu fb stranicu pa css vidjeti objavu prosle sedmice da im je uprava donijela odluku o aktiviranju omladinskih selekcija i poceli su u petak,tako da im je to vec rijeseno,ljudi se ne sale
Druga stvar, najmanji je problem aktivirati kategorije, najteza stvar je dobiti mjesto u omladinskoj ligi za juniore i kadete, a ako se zeli igrati prva federalna, ta stavka je obavezna.
Jest to Nurdi problem,mi dok ovdje raspravljamo o njima oni postaju sve jaci i jaci,a mi cemo opet samo pricati okolo ovo onoASD je napisao/la:Aktivirali kadete i pionire jesu, ali im trebaju 4 kategorije (predpioniri i juniori).Ponovo je napisao/la: Idi malo na njihovu fb stranicu pa css vidjeti objavu prosle sedmice da im je uprava donijela odluku o aktiviranju omladinskih selekcija i poceli su u petak,tako da im je to vec rijeseno,ljudi se ne sale
Druga stvar, najmanji je problem aktivirati kategorije, najteza stvar je dobiti mjesto u omladinskoj ligi za juniore i kadete, a ako se zeli igrati prva federalna, ta stavka je obavezna.
-
- Kontakt:

Zeljo PET godina potpisuje ugovor sa nasim dijetom al nama nasa djeca nevaljaju... e moje jaranike... fino ce zeljo Amara tusnut na zapad i zaradit nama kita
- ASD
- Kontakt:
Hasukic ili Muratovic?desetkamarakane je napisao/la:jos jedan junior na meti osvajaca lige i kupa
Dva ekstra perspektiva juniora koji imaju po 17 god. Hasukic i T. Muratovic mislim da su na meti nekih klubovaASD je napisao/la:Hasukic ili Muratovic?desetkamarakane je napisao/la:jos jedan junior na meti osvajaca lige i kupa
Jel Mato Neretljak novi trener sigurno????
Ne. Kad/ako bude zvanicna objava onda je sigurno.
Mada ni to nije sigurno kod nas, vidili smo u proslosti
Mada ni to nije sigurno kod nas, vidili smo u proslosti

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kakav trener pa nema u klubu vise nikog uprava sve otisla u Bosnu mionicu osim Mustafe koji je ispred opcine samo da nam se ukaze ta skupstina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.