to jos ne zna ni sam alvesripper je napisao/la:zna li neko koliko je ozbiljna ona povreda Alvesa

sutra ce se vrsit pretrage ,povreda misica desne noge je u pitanju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
to jos ne zna ni sam alvesripper je napisao/la:zna li neko koliko je ozbiljna ona povreda Alvesa
S tom pobjedom ce biti nadmasen.mandraX je napisao/la:Jel' sad srušen taj rekord Reala u vezi najboljeg starta u ligi?
I ako nije, bit' će iduće kolo, na NC dolazi Bilbao.
Protiv Alavesa?terabajt je napisao/la:Kad se igra onaj kup kralja mislim da je ovu sedmicu ne bi bilo lose da tu zaigra messi (nije igrao prvu) lako bi mogao do 3 gola i rusenja rekorda.
Nisam znao hvala na informacijimandraX je napisao/la:Protiv Alavesa?terabajt je napisao/la:Kad se igra onaj kup kralja mislim da je ovu sedmicu ne bi bilo lose da tu zaigra messi (nije igrao prvu) lako bi mogao do 3 gola i rusenja rekorda.
Ta utakmica je prebačena na drugi termin, tj. na drugu godinu, 2013.
inače start sezone traje 20 utakmica ako se ne varam, ne?mandraX je napisao/la:Jel' sad srušen taj rekord Reala u vezi najboljeg starta u ligi?
I ako nije, bit' će iduće kolo, na NC dolazi Bilbao.
Protiv Atletica Madrida ce biti spreman,a mozda i prije.bparena je napisao/la:Kad se vraca Alexis ?
Steta nisam vidio - jel Mesi ?Mancini je napisao/la:S kim su se ona djeca Levantea fotografisala poslije tekme?Koji je igrač u pitanju?
To sam pročitao na fejsu, izbacili ovi na Barca BiH i Barca Balkan...bogbatina je napisao/la:Gdje pise da je protiv Alavesa prebacena u 2013.god? Na sluzbenim stranicama stoji i dalje da je u srijedu a i nema smisla to prebacivat jer tu utakmicu ii Barca b moze odradit.
Neko visočiji.bparena je napisao/la:Steta nisam vidio - jel Mesi ?Mancini je napisao/la:S kim su se ona djeca Levantea fotografisala poslije tekme?Koji je igrač u pitanju?
yebes me i ti sadMancini je napisao/la:Neko visočiji.bparena je napisao/la:Steta nisam vidio - jel Mesi ?Mancini je napisao/la:S kim su se ona djeca Levantea fotografisala poslije tekme?Koji je igrač u pitanju?
bparena je napisao/la:Neko visočiji.Mancini je napisao/la:Steta nisam vidio - jel Mesi ?bparena je napisao/la:S kim su se ona djeca Levantea fotografisala poslije tekme?Koji je igrač u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.