Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 avg 2011, 20:09

Skoro pa drugi sastav sad igra :P
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 avg 2011, 20:10

Je li ovo ona Valencija koju je @Adi_Zepce toliko nahvalio,te rekao da će nas razvaliti najmanje 2:0 :roll: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 06 avg 2011, 20:16

A gdje je sad onaj fan Valnecie sto je reko da ce dobiti najmanje 0:2 :lol: :lol: :lol:
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 avg 2011, 20:19

dade ga Gargamel :lol: 8-) 8-) 8-)

Kenny gurnuo Flanagana u sredinu :)

Solidno se igra,dolazi polako sve na svoje...

Jos kad se Suza vrati... 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 avg 2011, 20:24

Ma znao sam ja da je jedino sto valja u ovoj Valenciji Ever, ostalo sve kao da igra u Hullu ;)

Suarez, Gerrard, Meireles jos i dramica YNAW

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 avg 2011, 20:25

Kako onaj južnjak nahvali Valenciju i Matu ja konto biće 0:5 :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 avg 2011, 20:27

Konacno pobeda posle 3 meca, lepo se igralo neka se tako i nastavi. Iz Valencie bih samo pohvalio Banegu koji je za ovo kratko vreme otkad je usao pokazao vise nego ceo tim ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 06 avg 2011, 20:32

Odlična igra,zaslužena pobjeda.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 avg 2011, 20:40

Na Anfieldu nema kurcenja!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 avg 2011, 20:41

Cestitam na pobjedi L'poola,ne znam ovo mi ne lici na onu nasu Valenciu.Necu puno pricati,sto sam imao rekao sam na temi Valencije na ovom istom forumu.
Nama ostaje jos 15ak dana priprema,a vama mnogo srece u EPL.
P.S Pogotke niste dali iz akcija,vec iz nasih gresaka sto je jos bolnije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 06 avg 2011, 20:53

Liverpool today agreed a fee with Hull City for the transfer of Daniel Ayala.
The Championship club have now been given permission to discuss personal terms with the defender.

Sluzbeno,Jedan manje!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 avg 2011, 22:29

LFC4ever je napisao/la:Liverpool today agreed a fee with Hull City for the transfer of Daniel Ayala.
The Championship club have now been given permission to discuss personal terms with the defender.

Sluzbeno,Jedan manje!
Pa kud baš on ?! :x

Što se tiče tekme,taman sam se bio spremio da gledam kad me počela zezati konekcija. :(

Gledao sam samo zadnjih 15-tak minuta 1.poluvremena i to je sve.Uglavnom raduje što je u najjačem pripremnom meču ostvarena pobjeda i sada spremni ulazimo u novu sezonu.

Kao što neko napisa još Meireles,Suarez i Gerrard i lov na LP(ili nešto više :mrgreen: ) može početi.
FK Pjetlovi

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 avg 2011, 23:08

Adi_Zepce je napisao/la:Cestitam na pobjedi L'poola,ne znam ovo mi ne lici na onu nasu Valenciu.Necu puno pricati,sto sam imao rekao sam na temi Valencije na ovom istom forumu.
Nama ostaje jos 15ak dana priprema,a vama mnogo srece u EPL.
P.S Pogotke niste dali iz akcija,vec iz nasih gresaka sto je jos bolnije.
Dobro barem si realan čovjek i čestitao si pobijedu.Ali ne treba da letiš pred rudu ;) .Poslije tvojih postova ja sam bio uvjeren da će nam Valencia uvaliti barem 3 komada,no pokazalo se da si precijenio Valenciu.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 06 avg 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 06 avg 2011, 23:09

Ovo veceras je lijepo izgledalo i ako se po jutru dan poznaje, mogla bi biti ovo jedna sezona za pamcenje medju navijacima ovog velikog kluba.
Prvo poluvrijeme mnogo ozbiljniji pristup u igri od nogometasa i velika borbenost na terenu, koja je rezultirala greskama protivnickih nogometasa i koje su donijele prednost na poluvremenu...
Drugo poluvrijeme je bilo nekako lezernije na terenu, sto je i posljedica mnogih promjena u momcadi, ali se nije odrazilo na rezultatu koji je udvostrucen na samom kraju meca...
Lijepo, lijepo :) , sada ostaje da kralj to sve lijepo ukomponuje i psihicki spremi momcad za prvo kolo i, nadam se, jednu sigurnu i ubjedljivu pobjedu protiv Sunderlanda...
Moramo otvoriti sezonu pobjedom, ako je ikako moguce sto ubjedljivijom, kako bi ovi mladi momci dobili jos vece samopouzdanje i vjeru da posjeduju kvalitet koji ce ih, uz pomoc Kennya i ostalih u strucnom stabu, odvesti do vrha i slavlja u maju mjesecu naredne godine...
In Kenny, we trust...YNWA...
Joint_fc

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 avg 2011, 23:10

lijepo lijepo i eto ti tvoje Valencie koja ce da bude rame uz rame sa Barcom i Realom ove sezone :lol:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 avg 2011, 23:15

anfield je napisao/la:lijepo lijepo i eto ti tvoje Valencie koja ce da bude rame uz rame sa Barcom i Realom ove sezone :lol:
A izgubili su od "prosjecnog Liverpoola koji nije uz rame sa Chelseaem, Arsenalom i koji bi bio rupa za Matu kada bi presao" :D
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 avg 2011, 23:17

Dalgliš:''Od Kerola i Suareza očekujem velike stvari!''

Menadžer Liverpula uveren da će mu fantastični dvojac doneti dobre rezultate, u slučaju da obojica budu fizički spremni za velike izazove koje čekaju ''redse''.
Keni Dalgliš smatra da će Endi Kerol i Luis Suarez imati veliki uticaj na ovosezonske rezultate Liverpula.

Kerol je stigao iz Njukasla ove zime, ubrzo po dolasku se povredio i nije igrao mnogo do kraja sezone. Na pripremama je imao povredu kolena, ali se oporavio, tako da ''Kralj Keni'' računa na njega.

''Endi je spreman i dobro je, bolje nego što je bio prošle sezone, kada je igrao povređen. Svaki igrač je dobro trenirao, sada treba da izbruse fizičku spremu i da isprave greške koje su pravili na pripremnim mečevima'', rekao je Dalgliš.

Prezadovoljan je Luisom Suarezom, koji je sa Urugvajem nedavno osvojio Kopa Amerika. Ipak, neće žuriti da ga ubaci na teren, mora dobro da se spremi.

''Luis se vraća sledeće nedelje, pa ćemo onda početi da mislimo o njemu. Imao je fantastično leto, posebno na Kopa Amerika. Pokazao se sjajno i kao timski igrač i kao individualac. Mora da bude zadovoljan sobom i od njega očekujem najbolje, kao i od Kerola'', istakao je menadžer Liverpula.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 avg 2011, 23:25

Jimmy from the hood je napisao/la:
anfield je napisao/la:lijepo lijepo i eto ti tvoje Valencie koja ce da bude rame uz rame sa Barcom i Realom ove sezone :lol:
A izgubili su od "prosjecnog Liverpoola koji nije uz rame sa Chelseaem, Arsenalom i koji bi bio rupa za Matu kada bi presao" :D
ma Mata bi napravio korak nazad u svojoj karijeri kada bi presao u Liverpool :lol: a i ovaj Carroll skroz slab nije ni do koljena Soldadu :lol:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 avg 2011, 23:47

Pred Liverpoolom je gotovo nemoguć posao, ali Redsi će ipak iz Evertona pokušati dovesti lijevog beka Leightona Bainesa.

Kenny Dalglish očajnički želi dovesti lijevog beka. Fabio Aurelio ima problema sa povredama, a prirodna pozicija Glena Johnsona je desni bek.

Zbog toga će Redsi pokušati dovesti Baines, koji se dugo povezuje sa timom sa Anfielda, ali malo je moguće da se transfer ostvari.

Pitanje je da li će Everton pustiti za bilo koji novac jedong od svojih ponajboljih igrača u redove ljutih gradskih rivala. Dok sa druge strane, pitanje je kako bi navijači prihvatili igrača Karamela.

Grom iz vedra neba, izvor ss.ba :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 avg 2011, 23:49

Ako on potpiše ja ću mu ime istetovirati na čelo.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.