Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2021, 04:07

Šteta bi bilo da se Velež ne plasira u Evropu. Ljudi zaboravljaju da im ne igra najbolji strijelac lige, Cvijanović, i tek se počeo vraćati. Velež, uz Širokobriježane, pravo osvježenje ove sezone.

Bit će zanimljiva utakmica u Mostaru, šteta pa opet nema par igrača kod Veleža.

Fedja Dudić najbolji trener lige. Za ljude koji ne prate detaljno našu kvazi-ligu, čak šest igrača iz prvih jedanaest koji su započeli utakmicu protiv Borca igralo je sa Veležom u Federalnoj ligi. Fedja, trenerski mag.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 02 maj 2021, 04:35

Osttribine je napisao/la:
01 maj 2021, 23:49
Meraak1921 je napisao/la:
01 maj 2021, 23:09
bhpremijerliga12 je napisao/la:
01 maj 2021, 23:00
Kako će tek biti zanimljivo prvenstvo ako sutra TC dobije Olimpik i dodje 2 boda od Evrope. Sljedece kolo protiv Sarajeva, a Zrinjski protiv Veleza i Siroki Zeljo, pa onda imaju igrati i protiv Zrinjskog i Sirokog, bice svega do kraja.
Mislim da nikad zanimljiva liga nije bila, nema kluba koji se ne bori za nesto, osim Zeljeznicara, ispod njega se jos bore svi za opstanak, iznad njega se bore svi za Evropu i titulu, sto znaci da bi Zeljo mogao isplatiti prodajom plate do kraja sezone :urnebes:
I ja sam zato, 50 milja € uzet do kraja, Elhamd
Pa daj se vise jednom odluci jeste li najgora ekipa lige ili sta, kako kontate uzeti bodove i novac igrajuci za nekoga kada ste kazes krš, mada nakon promasenog penala vidim pisao si zamalo da se vratite u utakmicu, nije vam lako :D
Mislio sam neigrajuci uzeti pare, tj pustiti Borcu pustiti Sirokom i pustiti Zrinjskom , jel ti sad jasnije haha

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 02 maj 2021, 06:59

Zeljo se bas usrao s Bakom. Totalni promasaj. Bez rezultatskog imperativa toliko tehnickih gresaka je ku. rcobolja. Valja im sada odigrati i ugovore, jer je vrlo upitna i premijerligaska licenca. Amar ih za 100 rodjendan unakazio.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 02 maj 2021, 07:21

Samo da Borac ne uzme ...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 maj 2021, 07:24

02 maj 2021, 04:35
01 maj 2021, 23:09

I ja sam zato, 50 milja € uzet do kraja, Elhamd
Pa daj se vise jednom odluci jeste li najgora ekipa lige ili sta, kako kontate uzeti bodove i novac igrajuci za nekoga kada ste kazes krš, mada nakon promasenog penala vidim pisao si zamalo da se vratite u utakmicu, nije vam lako :D
Mislio sam neigrajuci uzeti pare, tj pustiti Borcu pustiti Sirokom i pustiti Zrinjskom , jel ti sad jasnije haha
Sta ce vam neko lovu davati, kad su ionako bolji ne kontam poentu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 maj 2021, 07:30

amypitar je napisao/la:
02 maj 2021, 07:24
02 maj 2021, 04:35

Sta ce vam neko lovu davati, kad su ionako bolji ne kontam poentu.
Ma oni sad samo na pare misle otiso mr.futbol
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 maj 2021, 08:33

Ono će nekom nešto izbit' 🤣🤣🤣
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 maj 2021, 08:43

Neutral je napisao/la:
02 maj 2021, 04:07
Šteta bi bilo da se Velež ne plasira u Evropu. Ljudi zaboravljaju da im ne igra najbolji strijelac lige, Cvijanović, i tek se počeo vraćati. Velež, uz Širokobriježane, pravo osvježenje ove sezone.

Fedja Dudić najbolji trener lige. Za ljude koji ne prate detaljno našu kvazi-ligu, čak šest igrača iz prvih jedanaest koji su započeli utakmicu protiv Borca igralo je sa Veležom u Federalnoj ligi. Fedja, trenerski mag.
Čak sedam ih je počelo u prvih jedanaest.Feđa jeste dobar trener nema tu priče, ali velike zasluge idu i Ibri Rahimiću koji je selektirao ove momke i trpio ih par sezona dok su izrasli u igrače.Faktički od otpada je napravio ekipu koja se sad bori za izlazak u Evropu.Osim Radovca mi nemamo individualno jakog pojedinca, ali kao ekipa smo kompaktni i uigrani, i tu je naša prednost.Sve ekipe iz vrha izuzev još i Širokog imaju puno bolje i iskusnije igrače na papiru.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2021, 08:48

Sad ce jos malo milionce od UEFA-e za stogodišnjicu...
Kad to legne, e onda su svi nayebali...
Tek ce se onda vidjeti sta je željkan...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 08:54

Neutral je napisao/la:

Sarajevo, Borac i Velež će igrati europu 100%.. Zrinjski kao četvrti klub ali će se napatiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 maj 2021, 08:58

MortemHz je napisao/la:
02 maj 2021, 08:54
Neutral je napisao/la:

Sarajevo, Borac i Velež će igrati europu 100%.. Zrinjski kao četvrti klub ali će se napatiti
Kao navijač Veleža ja bih volio da je tako, ali Boga mi imamo se mi dobro napatiti za to mjesto.Pogledaj raspored Širokog u preostalim kolima, faktički otvorilo im se sve a mi imamo jako teška 3 gostovanja.Zadnje kolo okršaj Mladost za opstanak a mi za Evropu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 09:00

mujoisuljo je napisao/la:
02 maj 2021, 08:58
MortemHz je napisao/la:
02 maj 2021, 08:54
Neutral je napisao/la:

Kao navijač Veleža ja bih volio da je tako, ali Boga mi imamo se mi dobro napatiti za to mjesto.Pogledaj raspored Širokog u preostalim kolima, faktički otvorilo im se sve a mi imamo jako teška 3 gostovanja.Zadnje kolo okršaj Mladost za opstanak a mi za Evropu.
Mirno spavaj, Velež će igrati europu. Manje bitno da li kao drugi, treći ili četvrti u ovom slučaju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 09:07

Sretan Vaskrs svim forumašima koji slave i sve najbolje vama i vašim porodicama.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 02 maj 2021, 09:28

Solidne "all star" komšije sa 30ak igrača u rosteru, 9 poraza u sezoni već. :mrgreen: :clap:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 maj 2021, 09:44

Ma ko ne vidi da se u Zelji namjenski sve ovo desava radi atraktivnog zemljista,milijona koji su u igri itd itd...
Kakva Grbavica,kakav stadion..da smiju sutra bi je srusili **** da prave zgrade i trzne centre.
Pa ono **** Ajnadzic sreca izgubio je na sudu protiv Atletskog kluba htjeo da onu atletsku i prostor pored stadiona uzme da pravi zgrade a Kosevo mu je rak rana za veliki trzni centar i to je bila javna tajna..
STA PAPAK I DOSLJO ZNA STA PREDSTAVLJAJU RAJI GRBAVICA I KOSEVO,ON SAMO VIDI EUR.
SJEME IM SE ZATRLO SVIMA.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 02 maj 2021, 10:04

Baader je napisao/la:
02 maj 2021, 09:28
Solidne "all star" komšije sa 30ak igrača u rosteru, 9 poraza u sezoni već. :mrgreen: :clap:
Nadam se deseti jubilarni iduće kolo. :salut:
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 02 maj 2021, 10:17

Jutro.

Je li Sarajevo gdje je sve vrijeme bilo? Je li se sta promijenilo?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2021, 10:23

Sjetimo se danas na ovo lijepo jutro,mladjahnog Eldara Sehica i njegovih stihova.

slika

Ma i da nijeeee.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 02 maj 2021, 10:29

slika

Ako ima neka seharica, ovo remek djelo bi trebalo sacuvati generacijama koje dolaze. Irfo mi te volimo 🥰
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 02 maj 2021, 10:32

Nakon jučerašnje pobjede Sarajevo je ove sezone uspjelo pobijediti sve timove osim jednog. U pitanju je Velež koji je u tri međusobna duela ove sezone neporažen protiv lidera na tabeli.

Bordo tim očigledno nema recept za mostarski tim. Na Koševu je bilo 1:1 na početku sezone, dok su dva meča na stadionu Rođeni okonačni s 0:0 te minimalnom pobjedom domaćina.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.