nemoj vise, grijeh je..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Iniesta i Messi se povezaše dva puta i eto 2-0...samo igra je presmiješna, blago receno... pa jace i agresivnije se igra na treninzima Barce.
82
Mozel neko da mi odgovori - ko je najbolji igrac svih vremena ????
Mozel neko da mi odgovori - ko je najbolji igrac svih vremena ????
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Messi nije covjek.
Gola inisteeeeeeeeeeeeeeee strasno.
Gola inisteeeeeeeeeeeeeeee strasno.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 25 nov 2012, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
0:3 Iniesta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
INIJESTA 0:3
Mozel neko da mi odgovori - koji je najbolji tim svih vremena ????
Mozel neko da mi odgovori - koji je najbolji tim svih vremena ????
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
+ 11
Dobar nam raspored

Dobar nam raspored
0:4 Demoliranje...Fabregas
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ajde 8-0 do kraja ako može 
Cesc 0:4 - ubija buldozder 
- hule_barca
- Kontakt:
Iniesta 3 asistencije i gol dosad.. lik je bog, a neko reko da ne valja na ovoj poziciji ? 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još 3 i Gerd je prošlo vrijeme 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa i ne valja, na papiruviKK je napisao/la:Iniesta 3 asistencije i gol dosad.. lik je bog, a neko reko da ne valja na ovoj poziciji ?
Lik uopšte ne igra krilo
To ti ja govorim - mi imamo transformaciju i rokade tokom same tekme koja izmjenjuje pozicije da nista ne znaci to gdje je ko na papiru postavljen. Ovaj tim se moze samo sanjati.mandraX je napisao/la:Pa i ne valja, na papiruviKK je napisao/la:Iniesta 3 asistencije i gol dosad.. lik je bog, a neko reko da ne valja na ovoj poziciji ?![]()
Lik uopšte ne igra krilo
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 nov 2012, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Valdez odbranio penal
Ne bil mu ovo vratilo samopouzdanje da napokon krene sa sigurnim odbranama.
Ne bil mu ovo vratilo samopouzdanje da napokon krene sa sigurnim odbranama.
ovo nece na dobro ...
Mora da sanjam.

Dva pokusaja skide svaka cast,nadolazi pomalo hahah.
" onclick="window.open(this.href);return false;
V.V
V.V
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.