Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

floyd
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la floyd » 17 feb 2013, 16:42

lolcina je napisao/la:Da, ali ako danas dobro odigraju u ovom sastavu kladim se da ce ista postava poceti protiv Chelsea, Mancini je uvijek brzo zaboravljao Dzekine dobre partije... :roll:
Ne bi se cudio...
Svakako Dzeko ne bi vidio loptu protiv Chelsea, treba pustit dva kepeca da dokazu da ne mogu zajedno na ozbiljnom nivou.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 17 feb 2013, 16:43

Aha a Pantelija umjesto Harta :lol: .
Ma ok, na Harta sam zaboravio, mada i on poprilicno faila u zadnje vrijeme...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2013, 16:45

Dobra akcija Dzeke,k'o iz starih dana u vukovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 feb 2013, 16:56

rutinska pobjeda Citya,ali protiv jako loseg Leedsa,zaista losiju ekipu odavno nisam gledao... kako god City dao 4 gola,Aguero 2 i asistenciju Tevez gol i asistenciju sto znaci da imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 u narednim utakmicama... da je Dzeko igrao od pocetka zabio bi sigurno koji gol,ali eto Manciniju se ostvarila zelja i sad ce kao imati razloga ostaviti Dzeku na klupi protiv Chelsea,bez obzira sto je on njihov najbolji strijelac! usput receno Dzeko danas odigrao 98 utakmicu u dresu Citya...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 feb 2013, 17:01

Mancini ima problem što ne konta da ako mu jedan sastav odigra sjajno protiv očajne ekipe iz nižeg ranga Engleskog fudbala , on misli da će takva ista ekipa odigrati sjajno i protiv jednog Chelsea-a , i vjerujem da ćemo vidjeti Tevez-Aguero protiv Chelsea-a , nažalost.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2013, 17:06

Mancini jeste blentav i lud ali sigurno nije toliko.Jedno Leeds a drugo prvaci LS.Dva pekinezera opet zajedno,ne ide.
Mogucnost da pocnu Tevez i Kun je ista kao i da Pantelija opet stane umjesto Harta.
Dzeko i Kun pocinju tekmu protiv Chelzonje milijardu posto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 feb 2013, 17:09

harishp je napisao/la:Mancini jeste blentav i lud ali sigurno nije toliko.Jedno Leeds a drugo prvaci LS.Dva pekinezera opet zajedno,ne ide.
Mogucnost da pocnu Tevez i Kun je ista kao i da Pantelija opet stane umjesto Harta.
Dzeko i Kun pocinju tekmu protiv Chelzonje milijardu posto.
po nekoj logici bi tako trebalo biti,ali gdje prestaje logika tu nastaje Mancini...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2013, 20:26

Ma nema sanse da Dzeku ostavi na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 feb 2013, 20:31

Mislim da je Dzekino mjesto u prvih 11 zacementirano i da do kraja sezone nece dolaziti u pitanje. Danas su igrali Aguero i Tevez jer su obojica poprilicno van forme i treba im utakmica i golova. Aguero je pokazao da je u boljoj formi i vjerovatno ce sa Dzekom poceti protiv Chelsea.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 17 feb 2013, 22:44

Ma dajte ljudi utakmica protiv leedsa , pa ako mu je to mjerilo onda **** . Al ne bi me nista iznenadilo od budale , i ako ove sezone ne dobije otkaz nece nikad.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2013, 22:46

grgr je napisao/la:Ma dajte ljudi utakmica protiv leedsa , pa ako mu je to mjerilo onda **** . Al ne bi me nista iznenadilo od budale , i ako ove sezone ne dobije otkaz nece nikad.
Mogao bi ga kup spasit. Vec su prakticki u polufinalu, jer ih u cetvrtfinalu ceka Barnsley iz druge lige. I to u Manchesteru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 17 feb 2013, 22:54

Cartman je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ma dajte ljudi utakmica protiv leedsa , pa ako mu je to mjerilo onda **** . Al ne bi me nista iznenadilo od budale , i ako ove sezone ne dobije otkaz nece nikad.
Mogao bi ga kup spasit. Vec su prakticki u polufinalu, jer ih u cetvrtfinalu ceka Barnsley iz druge lige. I to u Manchesteru.
Vala ako su sretni sa kupom jos jednom a ulozili su milijardu onda ok , znaci da moraju dat jos 2 puta tolko da bi osvojili ponovo ligu a jos 25 da osvoje ligu prvaka. Covjek ih je upropastio.Svaka njemu cast al ja navijam za united od kad sam djete bio i prosle sezone smo imali najslabiju ekipu od bog zna kad.Napad nista nema rooneya nema nista, vezni red komandovali giggs i skols iz penzije da ne pricam o povredama i odbrani kakva je izlazila gdje je kerik igro stopera.I u globalu meni je prosla sezona u engleskoj jedna od najslabijih od kako pratim. Nije ni ove godine bog zna jaca nista , celzi vazda pokupuje igraca ko svake godine toth mjenja trenere arsenal se vraca sa dna tabele itd.Al opet oni i pored toga ne mogu unitedu nista jer ferguson bi otiso u penziju da izgubi ovu titulu u to sam uvjeren.Mancini nije uradio ama bas nista , dao im je titulu svaka cast , dao im je kup svaka cast . U europi se obruko kosto bi malo ko uradio sa takvom ekipom ... Cisto sumnjam da ce bit bolje i slj godine , united nikako ne moze bit gori ,arsenal isto tako a vala i celzi kao i svi ostali.Ako su zadovoljni sa kupom onda ok. Ja se svakako nadam da dzeko ide iz tog citya pa taman murinjo doso u njega.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 feb 2013, 22:55

Ne treba Dzeku zvati protiv Grcke, lik sjedi na klupi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 17 feb 2013, 23:01

Elegant je napisao/la:Ne treba Dzeku zvati protiv Grcke, lik sjedi na klupi !
Ni ibisevica , ne daje golove nikako ! !! ! !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 feb 2013, 23:18

grgr je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ne treba Dzeku zvati protiv Grcke, lik sjedi na klupi !
Ni ibisevica , ne daje golove nikako ! !! ! !
A tek Pjanića! Vadi ga iz igre frajer u šezdeset i nekoj. Joj, ekipe nam! :roll:

:mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 feb 2013, 20:45

ima li gdje snimak dnevnika sa obn ili BHT, sad pis neki lik da je bilo o Dzeki da je dogoovrio sve sa Dortmundom?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 19 feb 2013, 20:46

Crveni križ Brčko distrikta saopštio je večeras da su dalju brigu oko liječenja dječaka Elvedina Deronjića preuzeli reprezentativci BiH Edin Džeko, Senijad Ibričić i Sanel Jahić.
Njioh trojica su, zahvaljujući fondaciji Pomozi.ba, preuzeli sve daljnje troškove liječenja malog Elvedina.
"Koristim priliku kako bi se zahvalio svima građanima koji su se uključili u akciji skupljanja novčanih sredstava za liječenje, onima koji su već uputili novac ili onima koji su bili spremni pomoći Elvedinu, jer su pokazali kako solidarnost ne umire.
Također, ovim putem molimo sve vas da obustavite sve dalje uplate za pomoć Elvedinu Deronjiću jer su se Crvenom krstu/križu Brčko distrikta BiH uz pomoć prijatelja iz fondacije POMOZI BA iz Sarajeva javili naši provjereni humanisti - reprezentativci Senajid Ibričić, Edin Džeko i Sanel Jahić koji su izrazili želju da pomognu u liječenju dječaka Elvedina Deronjića.
Naime, radi se o tome da su Džeko, Ibričić i Jahić preuzeli sve daljnje troškove liječenja malog Elvedina.
Još jednom VELIKO HVALA našim reprezentativcima i molimo se da liječenje bude uspješno.

SVAKA ČAST!!! Samo nek neko kaže za humanost naših reprezentativaca, a pogotovo Edina Džeke...ili ona priča: "koliko on ima para, ovo mu je sitnica". Ko je od vas dao zadnji put bar marku??? OOOOO Edin Dzekoooooo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 feb 2013, 20:51

Navodno je Edin vidjen da je pregovarao sa celnicima Dortmunda u jednom hotelu u Meschede-u o transferu u Dortmund ;)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 19 feb 2013, 20:53

zelim mu da ima jos vise i da guzicu brise paarama ....

dzeko je totalno narodno dijete iz naroda i ovo je stvarno primjer svima u BIH kako neko moze biti fin....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 feb 2013, 21:11

Allah mu daje a i on daje..Jahic se ukljucio u akciju za djecaka,nadam se da i on dobro zaradjuje i da je se obezbjedoo novcano..Zelim im svako dobro..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, tuzlanskinacin i 30 gostiju.