FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
4000 navijaca u Prvoj federalnoj, respekt! Super atmosfera s obje strane, osvjetlali ste obraz kantona i nadam se da cemo vise biti ujedinjeni i zajedno slaviti ulazak Slobode u Premijer ligu!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Već sada se vidi koja pojačanja vrijede, a koji su (nažalost) džaba dovedeni. Redžepi, Krpić i golman Hadžić vrijede svakog feninga. Nadam se će i ostalim što prije doći iz guzice u glavu, pogotovo Husiću koji je masno plaćen, a igra u prosjeku 8 minuta 

075
Mislim da je Husic tu da bude duza klupa ako se neko povrijedi ili dobije zute kartone da uskoci isto tako i onaj Saciri i Kapic, tu je Selamovic itd uglavnom imamo klupu dobru.TzBulevar87 je napisao/la:Već sada se vidi koja pojačanja vrijede, a koji su (nažalost) džaba dovedeni. Redžepi, Krpić i golman Hadžić vrijede svakog feninga. Nadam se će i ostalim što prije doći iz guzice u glavu, pogotovo Husiću koji je masno plaćen, a igra u prosjeku 8 minuta
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Jbg onda ako je najplaceniji igrac doveden da bi bio klupafukara87 je napisao/la:Mislim da je Husic tu da bude duza klupa ako se neko povrijedi ili dobije zute kartone da uskoci isto tako i onaj Saciri i Kapic, tu je Selamovic itd uglavnom imamo klupu dobru.TzBulevar87 je napisao/la:Već sada se vidi koja pojačanja vrijede, a koji su (nažalost) džaba dovedeni. Redžepi, Krpić i golman Hadžić vrijede svakog feninga. Nadam se će i ostalim što prije doći iz guzice u glavu, pogotovo Husiću koji je masno plaćen, a igra u prosjeku 8 minuta

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
pa eto budi realan i reci moze li Husic igrati pored Redzepija ? Sad necu da ulazim u to koliko je placen al mislim da ce vise provesti vremena na klupi ali ce i igrati jer ima iskustva, nije to onaj Husic kad je igrao za Orasje al et moze nam pomoci.
-
- Kontakt:
Jel neko dobio 3. žuti jučer?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Pa mladicu niko i ne kaze da on treba igrat umjesto Redzepija, nije to njegova pozicija... njegova pozicija je gdje igraju Jaha i Music (koji su do sada pocinjali utakmice). Dakle, to je pozicija tacno u sredini terena, centralni vezni.fukara87 je napisao/la:pa eto budi realan i reci moze li Husic igrati pored Redzepija ? Sad necu da ulazim u to koliko je placen al mislim da ce vise provesti vremena na klupi ali ce i igrati jer ima iskustva, nije to onaj Husic kad je igrao za Orasje al et moze nam pomoci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Nije.Jedinstvo37 je napisao/la:Jel neko dobio 3. žuti jučer?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Jel utakmica na programu u 15.00h? I koliko je autobuska stanica udaljena od stadiona? ako mi neko moze reci.Hvala...
MENI MOJE, A VAMA VASE
-
- Kontakt:
Husić je dobio 11 hiljada maraka na ruke i ima platu 1500 maraka mjesečno u Slobodi to je 100 % tačno, i čak je rekao jednom prilikom na treningu meni dobro plaćena ova rekreacija, pa je ta njegova izjava zasmetala pojedinim igračima Slobodefukara87 je napisao/la:pa eto budi realan i reci moze li Husic igrati pored Redzepija ? Sad necu da ulazim u to koliko je placen al mislim da ce vise provesti vremena na klupi ali ce i igrati jer ima iskustva, nije to onaj Husic kad je igrao za Orasje al et moze nam pomoci.

Koliko sam ja informisan u pola 4 je tekma,a stanica do stadiona Tušanj ti nije puno daleko.Pješke za nekih 20 min možeš doći,a taxijem za vrh 10 min. čak i prijeF.G.R. HARMANI je napisao/la:Jel utakmica na programu u 15.00h? I koliko je autobuska stanica udaljena od stadiona? ako mi neko moze reci.Hvala...

-
- Kontakt:
15 minuta, pješice, gore pored Omege, na onu raskrsnicu gdje su bili protesti, i onda lijevo prema stadionu, uglavom sa stanice možeš vidijet reflektore i samo prati njih i doći ćeš,F.G.R. HARMANI je napisao/la:Jel utakmica na programu u 15.00h? I koliko je autobuska stanica udaljena od stadiona? ako mi neko moze reci.Hvala...
a možeš i pored Željezničke, pređeš most pa pored Tuša i tu si odmah kod stadiona, al to ti je malo komplikovano , bolje ti je pored Omege

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
A sta mislite, ako je utakmica u 15.30.h, moze li se stici poslije utakmice do 18.00h na autobus za Sarajevo? Posto radim,putujem, pa pravim sebi neke opcije, izvinite sto vas zamaram.
Zadnja izmjena: F.G.R. HARMANI, dana/u 24 mar 2014, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
MENI MOJE, A VAMA VASE
-
- Kontakt:
Može . što da ne, u povratku malo požuriš , i to je to, do pola 6 bi trebala bit gotova utakmica tako da imaš još pola sata do busa, a za tih pola sata mozes doci do staanice od stadiona.
Ma mozes jasta, jer ne treba ti ni 15 minuta do glavne zeljeznicke stanice. Uzmes taxi odmah i kazes trebam do zeljenicke stanice.F.G.R. HARMANI je napisao/la:A sta mislite, ako je utakmica u 15.30.h, moze li se stici poslije utakmice do 18.00h na autobus za Sarajevo? Posto radim,putujem, pa pravim sebi neke opcije, izvinite sto vas zamaram.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
jah, da dodam, sjedio sam na tribini pored 4-5 igrača Gradine i nekoliko još ljudi iz Srebrenika...10-ak minuta prije početka utakmice, Siouxi navijaju, kad ulazi jedna grupa od 10-ak, 20 navijača...vele ovi iz Srebrenika, evo ih bogami i naši došli da navijaju sa njima 

Undici stelle - ACM 1899
I opet navijača Slobode bilo više nego Siouxa u kopubaltazar1 je napisao/la:jah, da dodam, sjedio sam na tribini pored 4-5 igrača Gradine i nekoliko još ljudi iz Srebrenika...10-ak minuta prije početka utakmice, Siouxi navijaju, kad ulazi jedna grupa od 10-ak, 20 navijača...vele ovi iz Srebrenika, evo ih bogami i naši došli da navijaju sa njima

svojevrstan uvod u utakmicu u Gračanici (Bratstvo-Sloboda) bit će dvomeč omladinaca ova dva kluba
posebno zanimljivo bi trebalo biti u susretu juniora gdje su naši prvi sa bodom više od Slobode
utakmice se igraju u srijedu kod nas od 13 i 15 sati
bujrum, ko ima priliku neka dođe
posebno zanimljivo bi trebalo biti u susretu juniora gdje su naši prvi sa bodom više od Slobode
utakmice se igraju u srijedu kod nas od 13 i 15 sati
bujrum, ko ima priliku neka dođe
Undici stelle - ACM 1899
Ovo sam napisao prije 8 dana!zlajci je napisao/la:Nisam ni upisao. Rekao sam da trebamo dobiti, a uz svo poštovanje prema ekipi Jedinstva vjerujem i da hoćemo, te da nam je to ostala najbitnija tekma sezone.Toro86 je napisao/la:Misliti je jedno, a uraditi nesto sasvim drugo, rano si upisao 3 boda, ta tekma se tek treba odigratizlajci je napisao/la:Uz domaću protiv Jedinstva ovo je bila najbitnija tekma prvenstva![]()
Lukavac više nije najbitniji, trebamo samo dobiti Jedinstva i vrata ulaska su otvorena...a uz povoljan ishod s obje tekme mislim da je priča gotova.![]()
Uostalom pogledaj Jedinstvo na strani
p.s. iako si izuzetno težak kao i neki od mojih forumaša dajte pokušajte nekada pročitati šta neko napiše ili idite guzit šta (i jedni i drugi) pa da na miru starija ekipa (tipa NKJ) prodiskutujemo ko ljudi
Ispalo je mnogo bolje nego smo se nadali. Iskreno, obzirom na raspored bili smo presretni dočekati ovu tekmu i sa -6 u odnosu na Jedinstvo!
Slijedi najbitnija tekma sezone uz prije 8 dana napisanu u Čapljini.
Ukoliko dobijemo u subotu završavamo prvi sa minimalno +7, a vrlo moguće i plus 10.
Jedinstvo sam gledao u Srebreniku i vjerujem da nemamo razloga za strah.
Pun stadion, motivacija na nivou, ludilo na sjeveru i vjerujem u pobjedu Slobode od 2 i više razlike.
Naravno, lično za mene su dobrodošli svi ljudi iz Bihaća te ću prvi čestitati na njihovom eventualnom uspjehu.
Sloboda do groba

tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.