La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Chukwueze igračina, čudi da je jos u Villarealu, pretpostavljam zadnja sezona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobro jutro, čestitke Barceloni, na korak su do titule, ali još ništa nije gotovo jer se još uvijek čeka presuda oko malverzacija Gavijevog ugovora pa željno očekujemo oduzimanje tih 15 bodova.
Posebne čestitke idu za Fedea i pleskanje nekog anonimusa iz Villarreala, koji je i pored poraza pokazao ko je glavni u gradu.
Vrijedi spomenuti i Chukwueze-a koji će vrlo vjreotvano zamjeniti Diaza u Realu, imamo se čemu veseliti, svašta smo vidjeli sinoć.
Posebne čestitke idu za Fedea i pleskanje nekog anonimusa iz Villarreala, koji je i pored poraza pokazao ko je glavni u gradu.
Vrijedi spomenuti i Chukwueze-a koji će vrlo vjreotvano zamjeniti Diaza u Realu, imamo se čemu veseliti, svašta smo vidjeli sinoć.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Rekla kazala price, ocekujem bar 10 utakmica kazne za ovaj divljacki ispad Valverdea.
Zabraniti igrati fudbal nasilniku Valverdeu je jedina ispravna odluka.Takvi krvnici i lazovi ne bi trebali igrati ovaj sport vec biti u kavezu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
+1
Liga na ogromnom ispitu. Kazniti ga rigorozno ili zataškati sve i tako još jednom pokazati da favorizuju Madrid.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bolest ne bira.
Odjednom se u rijec zna sta mu je rekao prije dva mjeseca (prvi put se saznaje), a za sinoc znaju samo da mu je rekao 'nesto'.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sta god da mu je rekao nikad nece priznati,a KO ne dobijas onako dzaba.
I ovo je valjda slucaj za pravosudje ako se desilo van stadiona.
I ovo je valjda slucaj za pravosudje ako se desilo van stadiona.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakve veze ima liga sa tim, nije ga nokautiro u toku utakmice.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 13:40+1
Liga na ogromnom ispitu. Kazniti ga rigorozno ili zataškati sve i tako još jednom pokazati da favorizuju Madrid.
Moze dobit novcanu kaznu i to je to.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek ga je nokautirao, ako mu je porodicu dirao, zenu, djecu i sl.
Takvu stoku treba redovno tuci.
Takvu stoku treba redovno tuci.
Tako je, pogotovo ove pissdune što nakon dvije pleske odmah okrenu priču kao: "eto nisam ja ništa rekao, on me udario..." takvi su mi najdraži, to je za pleske, pa i da nije ništa ni rekao, da je šutio cijelu utakmicu... op op. Fede se pokazao na terenu, pokazao se van terena, što se baš ne može reći za 99% ostalih igrača danas.
Nek ga kazne i godinu dana, bar nije pissda ko Suarez da grize kad niko ne gleda.. nego pred svima, momak izidji iz autobusa, pleska jedna druga i možete kući sada... ja sam oduševljen
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jos ako je tacno da se onaj magarac sprdao sa nerođenim djetetomdenimen99 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:45Tako je, pogotovo ove pissdune što nakon dvije pleske odmah okrenu priču kao: "eto nisam ja ništa rekao, on me udario..." takvi su mi najdraži, to je za pleske, pa i da nije ništa ni rekao, da je šutio cijelu utakmicu... op op. Fede se pokazao na terenu, pokazao se van terena, što se baš ne može reći za 99% ostalih igrača danas.

I nema sta da ga La Liga kaznjava, kad ga je nokautirao mimo terena i stadiona, na parkingu ili gdje vec...to moze krivicna prijava i neka novcana kazna.
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nez
E jes bitno koliko ce ga kazniti.
Ispusili ligu prije nove ere.
Taman da je spreman za LP.
Fudbaleri su inace najvece pickurine na svijetu.
Kakva sve kurcenja mozes vidjeti na terenu jer znaju da se nista nece desit.
Pa tako imas scene gdje neki mlohavi patuljak prijeti i kofrci se liku koji realno moze guzicu s njim obrisat.
Treba im uvest ko u NHL da se imaju pravo potuc, time bi se sva naguravanja i unosenja u facu automatski zavrsila.
Ovaj iz Villareala ako je jeo **** i govorio ovo sto se pise dobio je po labrnji zasluzeno, dobro dosao u realan svijet.
Ispusili ligu prije nove ere.
Taman da je spreman za LP.
Fudbaleri su inace najvece pickurine na svijetu.
Kakva sve kurcenja mozes vidjeti na terenu jer znaju da se nista nece desit.
Pa tako imas scene gdje neki mlohavi patuljak prijeti i kofrci se liku koji realno moze guzicu s njim obrisat.
Treba im uvest ko u NHL da se imaju pravo potuc, time bi se sva naguravanja i unosenja u facu automatski zavrsila.
Ovaj iz Villareala ako je jeo **** i govorio ovo sto se pise dobio je po labrnji zasluzeno, dobro dosao u realan svijet.
Pa ovaj Baena je jedan od najprgavijih igrača u ligi, vazda se nešto kofrči i pravi neka sranja. Lik ima najviše žutih kartona u ligi, a igra krilo. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma Baena je gownar koji je dobio svoje, ono sto je trazio. Provocirao, podjebavao, frajer ga patosirao i to bi trebala biti zavrsena prica da je imalo karakter. Dobio si batine i tisu

Ali bjednik sad kuka i prijavljuje slucaj policiji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.